- 4 Temmuz 2019
- 620
- 549
- 103
- Konu Sahibi senvarsindiye
-
Sizi engellediyse profil resmi gözükmüyor diye biliyorum.Arkadaşlar merhaba geçen gün bir olay anlatmıştım eski sevgilimle alakalı hala aklımda unutamıyorum ben galiba. Ve suçsuz olmama rağmen whatsapta engel yiyen ben olmuşum sanki onu taciz ediyormusum da o beni engellemis sanki o karaktersizligi ben yapmışım gibi engeli yiyen ben olmuşum. Çok zoruma gidiyor ama emin de olamıyorum engellendigimden bir fikriniz var mı nasıl öğrenebilirim? Lütfen yadirgamayin beni ama hislerim beni alt üst ediyor iradesizin tekiyim ne yapicam bilmiyorum
Başka bir telden bakacağım kimse yok malesef yaProfil resmi varsa o gorunmez ama profil resmi koymuyorsa baska telden bakip cevrimici olunca kendi telefonunuzda cevrimici oldugu gorunmezse o zaman engellemis demektir.
Da işte şuan mesaj atamayacak bir durumdayımTek tik olunca anlarsın
Evet ama kişilerinde ekli değilim o yüzden de olabilir o yüzden emin olamıyorumSizi engellediyse profil resmi gözükmüyor diye biliyorum.
Mesaj atamayacak bir durumdayımCuma msji at✔✔ anlarsın
Bize ver biz mi atalım diyelim ne bekliyorsun ki??Da işte şuan mesaj atamayacak bir durumdayım
Göremiyorum işteOnline olduğunu görüyorsan engellenmemişsindir.
Terk etmek ne kelime daha kötü şeyler yaşandı ama kendime hakim olamıyorum çok sinirleniyorum ben engel atmaliyken o attı deli oldumSeni terk etmiş adamın engeline mi takıldın
Belki aynı anda online olmuyorsunuzdur.Göremiyorum işte
Bilmiyorum ama bugün bilerek sık sık baktım ama hiç görmedim belki de öyledir tabi yine de bir ihtimal var ama bilmiyorum işteBelki aynı anda online olmuyorsunuzdur.
Terk etmek ne kelime daha kötü şeyler yaşandı ama kendime hakim olamıyorum çok sinirleniyorum ben engel atmaliyken o attı deli oldum
Ne diyebilirim ki haklısın hemde çokGüzel arkadaşım canım benim erkekler dümdüzdür emin ol. Onlarin yüzde 99.9 unda mantık nettir. Bizim gibi seviyorken sevmiyorum demezler bir sey söylerken başka bir sey ima.etmezler. velhasil seni sevmiyor bunu kabul et yoluna bak. Ama önce de öyle dedi geldi diceksin aranmış bulamamis birini gelmiş. Üzgünün ama istemiyor bu kadar net. Birak engeli bilmem neyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?