Tutamayacagim kendimi beni engelleyip engellemedigini nasıl öğrenebilirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eğer pp, son görülme ve hakkındadan herhangi birisi herkese açık ve sizi engellediyse yakınınızdaki birinin telefonuna kaydedin bakın onda da bu üçü de gözükmüyorsa sadece kişilerine açık olabilir. Onda kayıtlı olduğuna emin olduğun birisi varsa sorabilirsin. Veya pp hakkında falan yoksa ve görülme herkese kapalıysa öğrenemezsin.

Eger engellediyse profil resmi gorunmez ve cevrim ici oldugunuda goremezsiniz. Sadece adi olur son gorulmesinide goremezsinz.Normalde durum koyuyosa durumlarini falan goremezsiniz.

Tüm gün online oluP bakman lazım o zaman online olmuyorsa engellemiş olabilir başka birinin telde baktığında yine sadece kişilerine açık olsa bile online olduğu görülür O seni engellemiş olsa bile sen onu yine whatsaptan engelleyebilirsin engelle telden aramalar ve mesajlardan da engelle hatta tüm sosyal medyadan illaki geri dönüp bakacak bırak o şok olsun sen hiç farketmemiş gibi davran zaten sen onu engellemişsin gibi yani :)

Babamdan her an bakamam annem şehir dışında olayı tek en yakın arkime anlattım ama oda sürekli girip bakamiyor çalışıyor ama neyse ya engelledi büyük ihtimal umrumda değil artik

Mesaj atamayacak durumdasınız. Başka telefonunuz yok. Başkasının telefonundan bakamıyorsunuz.
Hmm.. o zaman yıldız falı ve ya kahve falına baktırın? O da olmadı rüyaya yatın ilahi yani.. başka ne tür bir tavsiye istiyorsunuz cidden anlamadım ben.

Online olduğunu gösteren, haber veren uygulamalar var. Onları indirirseniz online olduğunda size bildirim gelir. Girip baktığınızda online olduğunu göremiyorsanız engellenmişsiniz demektir.

Profil resmi ve durumu gözükmüyorsa engellemiş
Sildiyse dışarı kapalıysa herseyi o zaman da gözükmez ama ç içi olduğunu görebilirsin
Hiç ç içi görmüyorsan engellemiştir

durumu, profil fotoğrafı ve son görülmesini bir anda herkese kapatabilir bu 1. ihtimal

durumunu, profil fotoğrafını ve son görülmesini yalnızca kişilerim'e açar. sizi de silmiştir göremezsiniz hiçbir şeyini bu da 2.ihtimal

ama her iki durumda da online olduğunu görürsünüz

son ihtimalde sizi engellemiştir. yukarda saydıklarımın hiçbirini hatta çevrimiçi olup olmadığını da göremezsiniz.

telefonunun kayıtlı olduğuna emin olduğunuz ortak arkadaş varsa hayat kurtarır. ikinizi karsılastırırsınız ama bu yoksa;

tek çözüm sürekli kontrol etmek.

Ben seni anlamadım arkadaşım ikinci kadın olmak hoşuna mı gitti senin? Kusura bakma. adam sevgilisi varken telefonda seninle iki heyecan aramış,egosunu beslemiş yakalanınca suçu sana atıp tekmeyi basmış sevgilisini tercih etmiş. Senin derdin watsaptan engellenip engelmenmediğin mi yani azıcık gururlu davranıp sen engelleseydin keşke. Kusura bakma ama adam seni ne yerine koymuş senin derdine bak. Ne yani engellemese ne olacak sevgili olarak seni düşünmediğini diğer kızı seçmesinden anladığımıza göre seni engellemiyorsa pekte güzel niyetlerle hayatında tutmayacak kusura bakma. Bak canım yaşı senden büyük bir ablan olarak söylüyorum sen kendine değer vermezsen el hiç vermez. Hani sağdan soldan bu adamın engelleyip engellemediğini öğrenmek istiyorsun ya çok mu önemli. Bunu o şerefsiz ya da sevgilisi fark etse sen ne duruma düşeceğinin farkındamısın, resmen şuan sevgilisi olan bir adamın peşine düşmüş gibi görünüyorsun ; bu etrafa o kız tarafından intikam için ya da o karaktersiz tarafından hava atmak için yayılsa insanların gözünde ne duruma düşersin haberin var mı. İnsanlar insanları geçmişleri ile yargılar ilerde gerçekten sevdiğin iyi bir adamı sırf geçmişinde yaptığın bu hatalar yüzünden kaybetsen ne yapacaksın. Bence otur oturduğun yerde bela arama. Erkenden kurtulduğuna dua et

Çok acımasız ve haklısınız teşekkür ederim

Acimasizlik degil bu biraz olsun sizi kendinize gerirmek.Hem ne yapacaksiniz engellediyse engelli ne olacak yani engellemese ne olur du.Çocuk olmayin lütfen.Hayatiniza bakin
Biliyorum geldim zaten biraz olsun kendime. Ama bazı duygularima söz geçiremiyorum biliyorum gurursuz ve iradesizim. Ve suçlu o olmasına rağmen ben engellenmişim bu çok aşağılayıcı bir durum benim için. Daha çok zoruma gidiyor işte. Çocukluk yapıyorum farkındayım ama elimden bişey gelmiyor

Çok acımasız ve haklısınız teşekkür ederim
Acımasız yazdığımın farkındayım ama senin iyiliğin için. Yani bir büyüğün olarak merak ettim engellemiş olsa ne olur. Engellememiş olsa ne olur senin hayatında ne değişir bunu kafanı ellerinin arasına al bir düşün. Bak böyle yaparak kendine zarar veriyorsun. Şunu anla adam seni sevmiyor. Hoş öyle karaktersiz adam sevse ne olur sevdiğinede yaptığı ortada oda ayrı meselede. Bırak peşini artık önüne bak çok mu meraklısın acı çekmeye ben anlamadım ki. Senin yaşlarındayken senin gibi bir arkadaşım vardı yıllarca acı çekti yok yere değmeyen biri için kafasında büyüttüde büyüttü takip ederek, en ufak hareketinden ümitlenerek. Adam evlendi gitti çoluğa çocuğa karıştı bu arkadaş hala bekar şimdi kafasını vuracak taş arıyor yok yere hayatımı hiç uğruna tükettim diye. Bu yıllar geçer gider. Sonra çok üzülürsün.

Biliyorum inanın artık herşeyin farkındayım. Önceden hayatıma kimseyi gerçekten almıyordum ama öyle değil artık karşıma biri çıkınca değerlendiriyorum körü körüne bağlı değilim inanın. Olay çok yeni çok taze engellememis olsa da bişey değişmez zaten ben onun hem suçlu hem güçlü olmasına dayanamıyorum çok zoruma gidiyor aldırış etmeden duramıyorum biliyorum böyle olmamalı ve gelecekte sirf bunları yazdığım için bile utanacagim hislerimden utanacagim ama şuan ki bu berbat hisler peşimi bırakmıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…