- 6 Mayıs 2008
- 2.910
- 459
- 163
sağol canım Amin 
görümcemle zaten açık açık sevemem ben sizin çocuğunuzu dedi bende o sevsin diye yapıyodum ya çocuğu ,bundan sonra onla ilgili bi beklenti içine girmem zaten ,onada artık istediğini vermem bundan sonra görür o
 bende o sevsin diye yapıyodum ya çocuğu ,bundan sonra onla ilgili bi beklenti içine girmem zaten ,onada artık istediğini vermem bundan sonra görür o 
kaynanamdan ses seda yok pazartesi annem gelicek genel bi temizlik yaparız dedi ,hiç söylemiycem kaynanama iyice bozulur,bozulsun yapçam yapçam demekle olmuyo ...
evde temizlenince ne yüzle konuşucak acaba benimle

görümcemle zaten açık açık sevemem ben sizin çocuğunuzu dedi
 bende o sevsin diye yapıyodum ya çocuğu ,bundan sonra onla ilgili bi beklenti içine girmem zaten ,onada artık istediğini vermem bundan sonra görür o
 bende o sevsin diye yapıyodum ya çocuğu ,bundan sonra onla ilgili bi beklenti içine girmem zaten ,onada artık istediğini vermem bundan sonra görür o kaynanamdan ses seda yok pazartesi annem gelicek genel bi temizlik yaparız dedi ,hiç söylemiycem kaynanama iyice bozulur,bozulsun yapçam yapçam demekle olmuyo ...
evde temizlenince ne yüzle konuşucak acaba benimle

sonra hiç ses yok eşim aramış ağzını kalmadı para demiş bizde hiçkimdeye bişey demedik aldık annemi gittik alışverişe ...
 sonra hiç ses yok eşim aramış ağzını kalmadı para demiş bizde hiçkimdeye bişey demedik aldık annemi gittik alışverişe ...