- Konu Sahibi shoksheker
-
ben tabii buarada tedaviden çook korkuyorum, hele de o iğnelerden:)
ne zaman belli oluyor hoho?
shoksheker senin 10 subat degil mi?
aray senin ne zaman?
dejavu senin? ayy ben meraklandım yaaaa
tarnsferin9.günüm ıdrarda silik cızgı var sizce ne olabılır ılaclaradnmıkı
ben tabii buarada tedaviden çook korkuyorum, hele de o iğnelerden:)
dervişcim annelik o kadar kutsalki inan bu zorlu süreçte bile anlıyor insan...
bana sorarsan sen fazla buralarda takılma bu aralar çok fazla inceleyip çok şey öğrenmekte iyi değil moralini yüksek tut canım ben pek yapamadım ama sevdiğin şeylerle ve kişilerle ol...
iyi dileklerin için teşekkürler bu arada 10 ŞUBAT ta ben bildiricem size sonucu inşallah dediğin gibi olur ve hepimiz ikizlerimizin haberlerini alırız...
Tebriklerrrr...Hamişsinnnnnnnn:CüvCüv:hihoyyythihoyyyt
İdrar testinde negatif olursa yanlışlık payı olabiliyor çünkü beta hcg henüz idara geçmemiş olabiliyor ama silikte olsa bir çizgi varsa sonuç kesin pozitiftir. İlaçların 9.güne kadar etkisi olduğunu sanmıyorum. hihoyyythihoyyyt:ecrin_bebek:saol canım insaalah oyledır:CüvCüv:
Bende de pek belirti olmamıştı. Hatta 9.gün yaptığım idrar testi negatif çıkmışti. 12.gün beta hcg testine giderken adet olacakmışım gibi bel ağrısı çekiyordum ve çok umutsuzdum gerçekten. Sonucun pozitif olduğunu öğrendiğimde inanamadım. Darısı başınıza kızlar. Hiç öyle belirti meselesine takılıp kalmayın. Hamiş haberinizi almak dileğiyle. Sevgiler.
İyi dileklerin için tşkler. Canım benim akıntım da karnımda ağrı da olmadı hiç. Sadece 11-12.günlerde belim çok ağrıyordu. Bu ağrı da adet olacağım zaman oluyor hep bende. O yüzden kan testine giderken sonucun negatif olacağına emin gibiydim.mrba cnm öğrenmek istediğim bişey var.. adet sancısı gibi ağrım vardı derken nasıl ağrılardı bunlar.benimde 7 sinde kan tahlilim ama hiç bişeyim yokken 2 gündür çok ağrım var ,karnıma dokununca bile acıyo zor yürüyorum,yürürken karnımı tutmak zorunda kalıyorum her seferinde yavaş yavaş adımlarla. hiç akıntın falan olmuşmuydu..çok moralim bozuk..
senin adına çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini yada bebişlerini cnm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?