Tutturdu evlenecegim diye

Ben size katiliyorum ne gerek var yani ardindan atli mi kovaliyor
Hamile falan olmasin?
Yasi daha 21 ne gerek var don corap yikamaya zaten okulu da var dizini kirsin dersine calissin
Siz ne derseniz bos bence insanin kendisinde akil olmadiktan sonra etraftakiler ne derse desin bir kulagindan girip digerinden cikiyor!

21 yaş .. İnsanın en güzel en deli çağları , biz kadınlardaki bu evlilik merakını ne yapacağız

Kardeşiniz evlenince eşi eminim ki her işi yapar evde hatta kardeşiniz okuldan eve gelince önüne yemeğini de koyar çamaşırını da ütüler

Nasıl bir ütopya orası bizi de ışınlasalar ya

21 yaş evlilik için erken..
Ne kadar yürütmeye çalışsada zorlanır yıpranır..

Abla bence kişiden kişiye değişebilir... Dediğim gibi ben evlendim ,iş hayatına da atıldım , çocuk ta yaptım...

Ama evlendiğin kişinin kişiliği karakteri oturmuş mu? Sana ev hayatı,çocuk vs konularda destek oluyor mu ? Bunlarda çok önemli bence...

Herşeyi senin üstüne yüklerde hep senden, hep senden beklerse herşeyi,zaten yürümez

Yalan dolan Turk erkegi karisi ders calisirken duzenli ev isi yapacak?!? Hic inanmiyorum

İşi gücü olmaması normal daha üniversite okuyor çünkü. Okulu bitince çalışmayada başlar. Evlenmeden yapılması gerekenler diye katı bir liste yok ki.

30 yaşında abime annem hala karışır. Engelleyemiyoruz. Bana hala karışır. Karışmak dediğim akıl verir yani. Ama biz istemiyoruz. İstemeden verilen aklın bana ne faydası var? Kardeşiniz bir şeyi kafasına koymuş. Güveniyor, inanıyor. Nasıl vazgeçireceksiniz? Özgüvenini kırarak mı? Yasaklayarak mı? Baskılayarak mı? Böyle böyle evden kaçıyorlar, böyle böyle sevgililerine daha çok yaklaşıyorlar. Bi tanıyın adamı, sık sık görüşün.

Ben evleneceğim dediğimde annem beni kampa almıştı. Yemek, temizlik, bulaşık, vizeler, finaller, stajlar hep bir arada hallettirdi. Bunları idare et inanacağım dedi. Sizde ona gerçekleri gösterin. Öyle evlendim hadi ben yatayım diyemeyecek, bu doğru. Yanında olduğunuzu gösterin, gerçeklerle yüzleştirin.

Ama yinede ciddi bir sorumluluk var evlilikte,ne kadar yaparım ederim desende bazen tıkanır herşey..
Niye biliyormusun karşıyım erken evliliğe..
Hayatın zorluğunu yaşamadan direk evlilik hayatına giriliyorsa o zaman anlıyor o zorluğu..
Çünkü sorumluluk duygusu ağır basıyor..

haklısınız ama ısrara devam ederseniz yanlış anlayabilir ve sizi kıskanmakla suçlayabilir
sevgilisi kaba saba demişsiniz tanışıklığınız var mı ve kardeşiniz farkında değil mi?
ne okuyor kardeşiniz?

Yalan dolan Turk erkegi karisi ders calisirken duzenli ev isi yapacak?!? Hic inanmiyorum

Bence de aynen katiliyorum.
Ya Allah askina.
Adam yapar mi ?
Yemegi,temizligivs her seyi yapacakmis.
Resmen evlenmek icin ikna cabalari.
Biz evde olmayacagimiz zaman annem salatasina kadar hazirlar.
Akli bi karis havada hala.ne evliligi.
Evlilik icin olgunluk gerek.

Benim eşim mesela yurt dışında geçmiş tüm öğrenim hayatı...
Benimle evlenince yerleşti Türkiye’ye... İnanın hiç abartmıyorum işten gelir, bazen yetiştirememiş yemeği bazen de yapmamış oluyorum...

Hemen ellerini yıkar ,üzerini değiştirir ve yardıma koşar ...

Evlilikte eşin desteği çok önemli...

Dis hekimligi okuyor. 2nci sinifta onunde 3 senesi var.
Ya inanin ne yapacagimi sasirdim.
Insna kardesinin kotu olmasini ister mi hic?
Simdi ani bir kararla onundeki yillarini cope atsin istemiyorum. Goz gore gore hem de.
Bi okuli bitsin, bi onunu gorsun.
Neyin acelesi bu

İnanmıştır buna kesin,kendi yapmam diyor ama eş yapacak herşeyi nerde böyle koca..

Evet abla, ama illa da evlenicem diyeni de eve kapatamazsın ki bu devirde...

Saçlarını uzatır , rapunzel olmaya karar verir mazallah ))

Canim o senin esin.

Herkes oyle olmuyor maalesef.

Bu adamin tavri tarzi da hic oyle degil.

Ya nasil inanmis anlatamam.

Kahvaltisina kadar hazirlarmis o.
Tabi dedim hazirlar.
Disarda yerlermis vs vs.
Sacma sapan seyler diyor artik.
21 yasindasin ya 21. Bi akil mantik kur ama yok.
Yazik ya nasil da inaniyorlar bu kizlar.
Evlenince baslari goge ericek sanki
Ne diyim valla bilemedim

Onay vermeyin

Evet abla, ama illa da evlenicem diyeni de eve kapatamazsın ki bu devirde...

Saçlarını uzatır , rapunzel olmaya karar verir mazallah ))

Eve kapatma tabiki olmazda,anlayacağı bir dilde izah etmek lazım bunu..
Burada aileye çok iş düşüyor..
Benim kızım 27 yaşında evlendi,okulu bitti arkadaşı vardı şu anki eşi yani..
Onlara kalsa belki hemen evlilik düşünürlerdi.
Hayır dedim önce iş,çalışıp paranı kazanacaksın hayatı tanı o paranın nasıl kazanıldığını öğren önce.
Acele etme dedim öylede oldu,ne gerek var erkenden evlenmeye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…