- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
Arkadaşlar merhaba, öncelikle hepinizin yeni yılı kutlu olsun :) Geçen forumları karıştırırken bir konuya rastladım, aylık şahsi harcamalarınız ne kadar diye ilgimi çekti hepsini okudum, okudukça da kendimi kötü hissettim. Çünkü benim maaşımın yarısı kredi kartıma gidiyor, çoğu da şahsi ihtiyaçlarım. Kredi kartım aylık 800-1000 tl civarı bazen daha da fazla oluyor. Harcamalarımı azaltmaya çalışıyorum ama, yapamıyorum. Anlatayım sizden de fikir istiyorum. Akıl akıldan üstündür :) Şimdi bayanlar öncelikle belirteyim ben bankacıyım ve müşteri temsilciyim dolayısı ile bakımlı olmam gerekmekte. Banka şık şıkırdım olmamızı bekler ama en ufak bir kıyafet yardımı yapmaz sağolsun. E malum klasik kıyafetler de öyle ucuz değil tutup bir İpekyol, Network dahi giyinemiyoruz, Mango outlettir, Kotondur... Giyim durumu böyle. Uygun alırım ama tutup da 3 çeşitle kendimi döndürmem değişik giyinmeyi severim zaten az olunca çabuk eskiyor. Bakıma gelince kuaför masrafım yok hiç, sadece bakım ürünleri alıyorum. Alerjik bir cildim var mecburen organik ürünler alıyorum (hatta geçen gün bir drugstore dan organik diye krem aldım cildimde kocaman sivilceler çıktı ), e onlarda çok ucuz değil haliyle. Yine uygun olanlarından alıyorum falan derken....Ayakkabıdır çantadır şudur budur yok gene azaltamıyorum borcu
Yardım...