• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tutumlu olabilmek...

ben genel olarak yazmıştımm :oops:
senin durumunu anlıyorum, çalıştığın kurumla alakalı tamamen. çokta haklısın. burda biz konuyu biraz saptırdık sanırım.
kariyer çizgini bile kıyafetin belirler. biliyorum. arkadaşlarımın dediği gibi indirim zamanlarını takip etmeye çalışacaksın.
sürekli ütü yapmak zorunda olmak ta yorucudur :KK64:
sizin dediğiniz gibi giyinebilmek için neler vermezdim inanın. sürekli klasik olmak o kadar sıkıcı ki, haftasonları tam tersine bürünüyorum. beni gören herkes hayret eder :D ütü yapmak zaten ölüm gibi. o kıyafetleri narinde yıka, ütüle bilmem ne offff :(

ayrıca denim üstü blazer tarzı bir stil bizim meslekte geçerli değil malesef. tamamen ayrı bir çizgi. haftaiçi giydiğim hiç bir kıyafeti haftasonu giyemem. avm ye giderken kumaş kalem etek ceket stiletto falan giyeyim yapmayın allasen.
Ben de bir ton bankacı tanıyorum hiç biri kül kedisi gibi değil.
Sen kendini farklı bir kategoriye koymak için zorluyorsun.

haydaaaa ne alakası var şimdi kül kedisi falan. etrafınızda kot üstü blazer giyen bankacı mı var. dediğiniz tarz bizde yasak diyorum, o kadar. haftiçi lie haftasonunu birleştiremiyorum çünkü tarzlar uymuyor diyorum. kıskançlık mı yapıyorsunuz anlamadım. konu sabote edecekseniz yazmayın lütfen.

haydaaaa ne alakası var şimdi kül kedisi falan. etrafınızda kot üstü blazer giyen bankacı mı var. dediğiniz tarz bizde yasak diyorum, o kadar. haftiçi lie haftasonunu birleştiremiyorum çünkü tarzlar uymuyor diyorum. kıskançlık mı yapıyorsunuz anlamadım. konu sabote edecekseniz yazmayın lütfen.
Kot sadece bir örnekti de ben şunu merak ediyorum. Neyin kıskançlığını yapacağım cicim?
Sen benim ne iş yaptığımı bilmeden konuşursan ben senin neden konu açtığını şöyle bir düşünürüm.
Kıyafet sektörünün en ucuz olduğu şu devirde Allah aşkına baştan sonra afet giyinsen kaç yazar?
Kaldı ki aldığın markaların da değerlerini bilmiyor değiliz. Neyin kıskançlığı acep?

Kot sadece bir örnekti de ben şunu merak ediyorum. Neyin kıskançlığını yapacağım cicim?
Sen benim ne iş yaptığımı bilmeden konuşursan ben senin neden konu açtığını şöyle bir düşünürüm.
Kıyafet sektörünün en ucuz olduğu şu devirde Allah aşkına baştan sonra afet giyinsen kaç yazar?
Kaldı ki aldığın markaların da değerlerini bilmiyor değiliz. Neyin kıskançlığı acep?
yaptığınız yorum baştan ayağı basit.

Bankacılıkta durum çok farklı..Ben memurum kot yasak mesela değil mi, ama biz giyiyoruz kimsede sıkıntı çıkarmıyor (amirlere bağlı yani)..Seni anlıyorum tatlım ve morhipo yu tavsiye ediyorum:) beymen,fabrika ne ararsan var ve özel indirimleri oluyor inanılmaz fiyatlara düşüyor..Bide şu açıdan bak klasik giyinmek bir bayan için daha güzel:)

yok tüm paramı saçıp savurmuyorum biriktiriyorum tabiki de, ben biraz da harcamalarımı azaltmak niyetindeyim. 800-1000 tl yerine 500 tl mesela çok daha iyi olur. amacım bu civarlara çekebilmek.

o zaman yapabileceğin tek şey aylık kişisel harcaman 500 e dayanınca ölsen de yeni birşey almamak. ne olursa olsun aylık bin tl giyim + kozmetiğe fazla özellikle de maaşın 2000 ken. boşuna çalışıyosun şuan ben olsam üzülürdüm açıkçası

Bankacılıkta durum çok farklı..Ben memurum kot yasak mesela değil mi, ama biz giyiyoruz kimsede sıkıntı çıkarmıyor (amirlere bağlı yani)..Seni anlıyorum tatlım ve morhipo yu tavsiye ediyorum:) beymen,fabrika ne ararsan var ve özel indirimleri oluyor inanılmaz fiyatlara düşüyor..Bide şu açıdan bak klasik giyinmek bir bayan için daha güzel:)
ne güzel keşke bizde de öyle olsa :) evet morhipo yu kullanıyorum bende :) klasik giyim güzel de sıkılıyor insan işte bir zaman sonra :)

o zaman yapabileceğin tek şey aylık kişisel harcaman 500 e dayanınca ölsen de yeni birşey almamak. ne olursa olsun aylık bin tl giyim + kozmetiğe fazla özellikle de maaşın 2000 ken. boşuna çalışıyosun şuan ben olsam üzülürdüm açıkçası
evet limitim 500 artık.

diğer bankacıların yeterince şık olmaması konu sahibinin problemi değil .Konu sahibi çok şık olmaya çalışan ve bunu seven biri belki de .Ben de devlet memuruyum ne yani bazıları pejmude diye ben de direk o sınıfa mı giriyorum . Yorumunuz çok acayipti kusura bakmayın .

diğer bankacıların yeterince şık olmaması konu sahibinin problemi değil .Konu sahibi çok şık olmaya çalışan ve bunu seven biri belki de .Ben de devlet memuruyum ne yani bazıları pejmude diye ben de direk o sınıfa mı giriyorum . Yorumunuz çok acayipti kusura bakmayın .
o yoruma şaşkınım ve gerçekten sebebini de anlayamıyorum.

Seninki de sadece yazmış olmak için image kusura bakma da. Uzun zamandır court larda yoktun da illa yazmış olmak için kasma kendini. Tek mesajıma bakarak ne dediğimi anlamadan…

Allaha sukurler olsun bankaci degilim valla. Bi tisort bi kazak bi pantolon giyip cikiyorum:) ayni basortuyu 1 ay taksam ayni ayakkabiyi 1 ay giysem bile kimse dönüp de bakmaz bile. Yukaridaki bir oneriyi begendim. 500 tl limit koyup onun üzerine olseniz cikmayacaksiniz o zaman. Baska turlu azalmaz masraflar. Bu halde para biriktirmek de cok zor.

Seninki de sadece yazmış olmak için image kusura bakma da. Uzun zamandır court larda yoktun da illa yazmış olmak için kasma kendini. Tek mesajıma bakarak ne dediğimi anlamadan…
Kortlarda yokmuydum ? Komik ....

Klasik giyiniyorum belirttim zaten,Isim dolayisi Ile giymek zorundayim. Ya yapmayin Nolur gunde 12 saat Ayni ayakkabiyla geziyorum 30 tl lik ayakkabi giyip iskence cekemem.10 tl lik canta takip yasadigim sehrin en elit kesimine musteri ziyaretine gidemem kusura bakmayin. Organik urunlerde pek indirim olmuyor olanlarida denedim yuzumde alerji yapti.
CİLT İÇİN BİŞEY DEMEMEZ ya gerçekten 10 tl yada 20 ye ayakkabı çantalar cok ama basbağırıyor ben burdayım dıye kımse yanlış anlamasın küçüksemek değil bu ben mesela sevmıyorum öyle yada herkeste olan seyı de gıyınmeyı sevmıyorum bu ayakkabı olsun çanta takı ama çok fazla aldığım söylemez azdır ama çoğu kişide yoktur o yuzden katılıyorum sıze

CİLT İÇİN BİŞEY DEMEMEZ ya gerçekten 10 tl yada 20 ye ayakkabı çantalar cok ama basbağırıyor ben burdayım dıye kımse yanlış anlamasın küçüksemek değil bu ben mesela sevmıyorum öyle yada herkeste olan seyı de gıyınmeyı sevmıyorum bu ayakkabı olsun çanta takı ama çok fazla aldığım söylemez azdır ama çoğu kişide yoktur o yuzden katılıyorum sıze
ya aynen öyle şimdi 10 tl lik çanta plastik olur, 100 tl lik çanta deri olur, kalite farkı da barizdir yani.

Back
X