- 6 Ağustos 2015
- 1.808
- 1.223
- 133
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Makinaya zarar vermiyormus uzun sure kullanan kisiye sormustum daha onceElektronik makinalarınızda çok önerilse de sirke, limon kullanmayın. Kısa vadaede işe yarar ve ekonomik gibi görünse de uzun vadede makinanıza zarar verir. Ha "ben üç senede bir makina değiştiririm nolcek ki" diyorsanız kullanın tabi. En doğalı onlar.
6 senede bir kez makine değiştirdim bir kez tamire gitti. En son tamirci söylemese plastik aksamı eritiyor sirke diye devam edecektim. yani zarar veriyor, bugün olmasa yarın.
Vay ilk defa duydum temizliyor mu ciddenbeyaz sabunu rendeleyip kullanin
yumusatici gozunede sirke koyun hem dezenfekte eder hemde yumusatir bir akrabamiz boyle yapiyo
vala camasirlari falan gayet temiz ama ben bu beyaz sabun kokusunu hic sevmiyorum camasirdaVay ilk defa duydum temizliyor mu cidden
Yeni evlendim. Bu konularda çok bilgili sayılmam. Kullanıp memnun kaldığınız uygun fiyatlı deterjan önerilerinde bulunur musunuz. Tursil deterjan indirimde imiş leylak bahçesi. Bimdrn kullanabileceğim hangi deterjanlar var mesela kaliteli. Lütfen konum burda kalsın gerçekten ihtiyacım var.
6 senede bir kez makine değiştirdim bir kez tamire gitti. En son tamirci söylemese plastik aksamı eritiyor sirke diye devam edecektim. yani zarar veriyor, bugün olmasa yarın.
Biz neredeyse 15 yildir kullaniyoruz sirkeyi,makine ayni makine hic zararini gormedik. Makineyi uretenler tonla kimyasala para verelim diye oyle soyluyor. ....
15 yıllık makineye tabi ki bişey olmaz. Kazanları çelik, çoğu aksamı çelik. Yeni makinelerde çelik kazan arayın, bulamazsınız. Yani arkadaş haklıdır ama o makine için haklı, yeniler malesef böyle. Ben ara tara kazanı çelik diğer aksamı plastik bi makina zar zor buldum da o da kötü çıktı.Ben de oyle biliyordum , burada bir konu acilmisti sordugumda arkadas aksini soyledi hatta alintilayayim
15 yıllık makineye tabi ki bişey olmaz. Kazanları çelik, çoğu aksamı çelik. Yeni makinelerde çelik kazan arayın, bulamazsınız. Yani arkadaş haklıdır ama o makine için haklı, yeniler malesef böyle. Ben ara tara kazanı çelik diğer aksamı plastik bi makina zar zor buldum da o da kötü çıktı.
Valla dedigim gibi,annem 15 senedir kullaniyor bir sey olmadi,ben de kendi evimde 4,5 senedir kullaniyorum. Makineye bir zarar vermedi,tamirci degil de makine muhendisi arkadaslarim var onlar da kullaniyor hatta deterjan ureticilerinin uydurmasi oldugunu dusunuyor hepsi. Kari-koca bosch firmasinda ust duzeyde calisan arkadaslarim var mesela onlarin da evinde hic bulasik makinesi deterjani ,cesit cesit camasir makinesi deterjani hic gormedim aynen benim tarifimi uyguluyorlar. Makineleri de eski degil anneminki gibi yeni evliler. Tabii herkes bildigi gibi kullanmakta ozgur ama ben tamirciye guvenmektense birinci elden uretimini yapan kisilere guveniyorum
Deterjanin kalitelisi diye bir sey yok icerik hepsinde aynidir. Ama dogal icerikli olanlardan tercih ederseniz dogaya en az zarari vermis olursunuz. Evindeki pisligi temizleyip de yeralti sularini,akarsu ve denizleri kirleten bilincsiz ve sorumsuz ev hanimlarindan olmayin, bpa icerigi olmayan deterjan hangisiyse ondan alin. Ucuz olsun diye dogaya zarar vermeyin.Vay ilk defa duydum temizliyor mu cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?