- 31 Ağustos 2015
- 56
- 21
- 88
- Konu Sahibi leeshiyoon
-
Adetine kac gun varKizlar ben hamile degilim ama acaba mi doye dusunuyorum bu konuyu gordukten sonra. Bende hic olmayan sey bi kac gundur var. Sanki hep afedersiniz idrarim varmis gibi hissediyorum gidiyorum ama cok az geliyor. Yaptiktan sonra daha tuvaletten kalkmadan yine varmis gibi geliyor ama zorlayinca 1 damla bilr gelmiyor ve tatli tatli kaşıntı varmış gibi hissediyorum icten belki iltihaplanmadir belko bunu yasayip gebe kalan vardir diye bi umut sorayim dedim
10 eylul de olmam gerekiyor biliyorum çok var ama yine de sormak istedim belki boyle gebe olan vardir diyeAdetine kac gun var
Daha yumurtlama donemindesin cnm ondan olabilir Allahim gonlune gore versin bu gunleri degerlendir10 eylul de olmam gerekiyor biliyorum çok var ama yine de sormak istedim belki boyle gebe olan vardir diye
Tuvaletin gelmiorsa kesinlikle zorlama buyuktede kucuktede ikinma benim bi arkadasim bu sebeple dusuk tehlikesi gecirdiKizlar ben hamile degilim ama acaba mi doye dusunuyorum bu konuyu gordukten sonra. Bende hic olmayan sey bi kac gundur var. Sanki hep afedersiniz idrarim varmis gibi hissediyorum gidiyorum ama cok az geliyor. Yaptiktan sonra daha tuvaletten kalkmadan yine varmis gibi geliyor ama zorlayinca 1 damla bilr gelmiyor ve tatli tatli kaşıntı varmış gibi hissediyorum icten belki iltihaplanmadir belko bunu yasayip gebe kalan vardir diye bi umut sorayim dedim
Aynen cnm bende sabaha kadar mekik dokuyorum bi damla bile olsa çok sıkıştırıyorArkadaşlar 9haftalık gebeyim. Afedersiniz dakka bir tuvalete gidiyorum yarım bardak su içsem yarıyo. Son 2 haftadır böyle valla böyle giderse tuvalette yatıcambirde claxenr iğne kullanıyorum onun alakası varmıdır ki.benim gibi olan varmııı ? Çok zor ama Bebişim için değer.
Hadi ya ama gebe degilim ki yani daha dogrusu olup olmadigimi bilmiyorum bu belirtimidir diye soruyorumTuvaletin gelmiorsa kesinlikle zorlama buyuktede kucuktede ikinma benim bi arkadasim bu sebeple dusuk tehlikesi gecirdi
Amin canim Allah razi olsun insallah bende hamile kalirim hayirlisi ile tesekkur ediyorum ilgilendigin icin :)Daha yumurtlama donemindesin cnm ondan olabilir Allahim gonlune gore versin bu gunleri degerlendir
Bnce enfeksiyon yada iltihap doktora gittin miHadi ya ama gebe degilim ki yani daha dogrusu olup olmadigimi bilmiyorum bu belirtimidir diye soruyorum
Az gidiyormuşsun valla BN her iki saatte bit gidiyorum geceleri uyuyamıyorumGeceleri 2 defa kalkacak kadar sık tuvalete gidiyorum ve daha 5 haftalığız
Hayir gitmedim 1 hafta ya kadar gecmezse oyle giderim çünkü korunmuyorum belki gebeliktir diyorumBnce enfeksiyon yada iltihap doktora gittin mi
Sen bilirsin ama yumurtlama günlerindesin Bebek deil bu bnce çoğalır ihmal etmeHayir gitmedim 1 hafta ya kadar gecmezse oyle giderim çünkü korunmuyorum belki gebeliktir diyorum
Neden ki belki gecen aydan gec dollenme olmustur:/ aslinda yumurtlama belirtilerini yaşıyorum islaklik ve az da olsa seffaf renksiz akinti var tam yumurtlama donemimdeyim yani hafif kasik agrisi da var. Gebelik olunca yumurtlama gerceklesmez haliyle gebe degilimdir dimi ? Fazla dusunmekten beynim yanacak resmen ya offf sacmaladim iyiceSen bilirsin ama yumurtlama günlerindesin Bebek deil bu bnce çoğalır ihmal etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?