Tuvalet arası mekik dokuyanlar...

leeshiyoon

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
56
21
88
Arkadaşlar 9haftalık gebeyim. Afedersiniz dakka bir tuvalete gidiyorum yarım bardak su içsem yarıyo. Son 2 haftadır böyle valla böyle giderse tuvalette yatıcambirde claxenr iğne kullanıyorum onun alakası varmıdır ki.benim gibi olan varmııı ? Çok zor ama Bebişim için değer.

Bende su an öyleym az kaldı dogumuma artık sürekli tuvaletteyim

Bende 7 haftalik hamleyim. Hamileliğin bir basinda bir de sonlarında böyle oluyor. 12. Haftadan sonra rahatlayacagim diye ümit ediyorum. Bu arada hep sıkışmış durumdayım ama tuvalete gidince çok az geliyor

Kizlar ben hamile degilim ama acaba mi doye dusunuyorum bu konuyu gordukten sonra. Bende hic olmayan sey bi kac gundur var. Sanki hep afedersiniz idrarim varmis gibi hissediyorum gidiyorum ama cok az geliyor. Yaptiktan sonra daha tuvaletten kalkmadan yine varmis gibi geliyor ama zorlayinca 1 damla bilr gelmiyor ve tatli tatli kaşıntı varmış gibi hissediyorum icten belki iltihaplanmadir belko bunu yasayip gebe kalan vardir diye bi umut sorayim dedim

Ay bnde surekli tuvaletteyim ozellikle gecelri uyuyamaz oldum neyseki artik uyuyarak gidip geliorum

Adetine kac gun var

Tuvaletin gelmiorsa kesinlikle zorlama buyuktede kucuktede ikinma benim bi arkadasim bu sebeple dusuk tehlikesi gecirdi

Aynen cnm bende sabaha kadar mekik dokuyorum bi damla bile olsa çok sıkıştırıyor

Sen bilirsin ama yumurtlama günlerindesin Bebek deil bu bnce çoğalır ihmal etme
Neden ki belki gecen aydan gec dollenme olmustur:/ aslinda yumurtlama belirtilerini yaşıyorum islaklik ve az da olsa seffaf renksiz akinti var tam yumurtlama donemimdeyim yani hafif kasik agrisi da var. Gebelik olunca yumurtlama gerceklesmez haliyle gebe degilimdir dimi ? Fazla dusunmekten beynim yanacak resmen ya offf sacmaladim iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…