- 29 Mayıs 2021
- 3.105
- 6.098
- 108
- 40
- Konu Sahibi Rowena Ravenclaw
-
Herkesin deneyimi farklıdır tabii ama ben birkaç tane 3 yaşı geçmiş çocukta olayların daha zor ilerlediğine şahit oldum çevremde. Bez artık onların bir parçası gibi olmuştu o yüzden de o yaşlara kalsın istemedim inşallah sizin de kısa sürede çözülür sorunBende bayramdan önce 1 hafta denedim ama olmadı. Lazımlığa oturmak istemiyor çişini yaptıktan sonra söylüyor. Kızım 34 aylık. Daha erken bıraktıranlar var. Ben biraz büyüsün bilinçlensin istedim belki daha kolay olur diye düşündüm. Öyle olmuyormuş
Halledebildiniz mi, bizimki de inatla altına yapıyor, güzellikle de anlatsam tepki de versem aynı...Benim en büyük sınavımdı tuvalet eğitimi.
Çişi üç gün her yere yapmıştı. Herhalde erken başladım demiştim o derece çiş oldu her yerim. Ama kakada tam tersi asla yapmadı. Klozete yapmıyor bezimi bağla diye ağlıyordu. Bir gün git duşakabine yaptı. Bir süre orada devam edecek oldu ama ben bir gün yine duşa kabinden kakayı alıp çamaşır suyuyla temizlerken ağlarken gördü beni. Bu sefer kaka tutma başladı. İki gün kaka yapmadı. Geliyor belli ama klozete yada lazımlığa oturmamak için yapmıyordu
Cidden çok zordu ya.
Allah kolaylık versin
Benim kızımda aynı durumda ,ne durumdasınız siz acabaHalledebildiniz mi, bizimki de inatla altına yapıyor, güzellikle de anlatsam tepki de versem aynı...
Merhaba, 2 aydır uğraşıyorum pek bir ilerleme yok maalesef,denk getirirsem ayda yılda bir yapıyoruz ama yapacağını anlayınca -ki ben de anlıyorum-saklanıp yapıyor, zor bir süreç ama artık oluruna bıraktım...siz ne kadardır bu durumdasıniz, nasıl geçiyor sizin açınızdan?Benim kızımda aynı durumda ,ne durumdasınız siz acaba
1 ay oldu bizimde zorla kandırarak oturtursam ne ala yoksa kendisi yapmıyor hiç başlarda daha iyiydi kendi yapıyordu bir kere de olsa ,sizide okuyunca iyice ümidimi kaybettimMerhaba, 2 aydır uğraşıyorum pek bir ilerleme yok maalesef,denk getirirsem ayda yılda bir yapıyoruz ama yapacağını anlayınca -ki ben de anlıyorum-saklanıp yapıyor, zor bir süreç ama artık oluruna bıraktım...siz ne kadardır bu durumdasıniz, nasıl geçiyor sizin açınızdan?
Ümidi kaybetmeyin bence sonuçta karar verecek olan yine çocuk, elbet normale dönecek, bana da arada hafakanlar basıyor bu sıcak havalarda bir de külot yıkıyorum habire, ama kendimizi yirtsak da yine onlar hazir olunca mutlu sona erişiyoruz...inşallah en yakın sürede geride bırakırız bu zor süreci de...1 ay oldu bizimde zorla kandırarak oturtursam ne ala yoksa kendisi yapmıyor hiç başlarda daha iyiydi kendi yapıyordu bir kere de olsa ,sizide okuyunca iyice ümidimi kaybettim
Bizim şu an çok daha iyi. En azından kakayı 3-4 gündür sadece tuvalete yapıyor, hiç altına yapmadı. Ama çişi arada kaçırabiliyor. Saat kuruyoruz biz. Saat alarmı duyunca koşup lazımlığa oturuyorHalledebildiniz mi, bizimki de inatla altına yapıyor, güzellikle de anlatsam tepki de versem aynı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?