• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi Tuvalet egitimi

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

rabiazuhal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2016
76
11
38
27 aylik kizim var tuvalet egitimi vermeye basladim insallah fakat tuvalette veya lazimlikta oturmayi daha dogrusu idrarini yapmayi istemiyor ama kendisi altini islattigindada bacaklarindan akinca idrari rahatsiz oluyor 3. Gunumuzdeyiz bugun ilk gun aksam uzeri bir iki kere tuvalete yapti ama simdi istemiyor dusunce ve onerileriniz nedir yardimci olurmusunuz...

27 aylik kizim var tuvalet egitimi vermeye basladim insallah fakat tuvalette veya lazimlikta oturmayi daha dogrusu idrarini yapmayi istemiyor ama kendisi altini islattigindada bacaklarindan akinca idrari rahatsiz oluyor 3. Gunumuzdeyiz bugun ilk gun aksam uzeri bir iki kere tuvalete yapti ama simdi istemiyor dusunce ve onerileriniz nedir yardimci olurmusunuz...
ilk gün yaptı diyorsunuz acaba çok mu üzerine gittiniz ve ısrarcı oldunuz
belki bu yüzden tuvaleti reddediyor olabilir
ayrıca çok erken daha birazcık sabırlı olmanız gerekiyor

Kesinlikle uzerine gitmemki soruyorum sadece tuvalete gidip cis yapalimmi diyorum hayir deyince israr etmem
çok sık sormayın saat başı yeterli 10 dk bir soruyorsanız bu da bi çeşit ısrar oluyor
bizde yeni yeni geçirdik bu süreci o yüzden söylüyorum
ben de benzer bi konu açmıştım ve hatamın ısrarcı olmam olduğunu gördüm ve vazgeçtim
bi kere sordum sonrasında altına yaparsa hani yoktu bebeğim çişin neyse olur bu kadar ama bi dahakine söyle dedim
ama tabii söylemeye başlaması 15 günü buldu o zamana kadar çiş kaka temizlemekten sinirim bozulmuştu :olamaz::silah:

ayni sorun bende de var. henuzz hazir degil diye dusunuyorum.
siz bezini cikardiniz mi?
tamamen çıkardım attım
gece gündüz hiç takmadım
gerçi benim kızım kendisi de istemiyordu artık bezi
ama bizde şunun da çok etkisi oldu
annem çeşitli desenli külotlar almıştı kızım bi heves onları giymek için attı bezi

benimki gecede yapiyor. henuz 25aylik. sanirim erken henuz.
en önemli şey bebeğin hazır olması
nasıl hazır olacak demeyin
inanın kendileri bunu belli ediyor
benim kızım kendi istemedi bezi takmak ve bizde başladık eğitime
ve kızım 37-38 aylıktı başladığımızda geç kaldığınızı düşünmeyin yani ;)

Oylemi dersiniz biraz sabir gerekli o zaman bende ilk cocuk oldugundan acaba bendemi sorun var diye dusunuyordum rahatlatici oldu bu benim kizimda artik bezi istemiyordu takdigimda cikartmak cikarttigimda kaciyodu bende hazir bıkmışken olsun dedim

Oylemi dersiniz biraz sabir gerekli o zaman bende ilk cocuk oldugundan acaba bendemi sorun var diye dusunuyordum rahatlatici oldu bu benim kizimda artik bezi istemiyordu takdigimda cikartmak cikarttigimda kaciyodu bende hazir bıkmışken olsun dedim
çok güzel demek ki hazır kızınız
size tavsiyem altına kaçırdıkça sinirlenip bezi takmayın başa dönersiniz ve daha zorlanırsınız eğitimde
ben çok yaşadım diyorum ya kaka temizlemekten sinirim acayip bozulmuştu ama asla kıza yansıtmamaya çalıştım az yanaklarımın içini sıkmadım :( ve ne kadar dönmek istesem de bezi bi daha takmadım
bi de eşim sen bebek misin niye altına yapıyorsun diye bi iki kere sordu ama kızmadan galiba o da yer etti çocuğumun kafasında hala daha ben bebek değilim altıma yapmıcam deyip duruyor :D
bi de güzel külotlar alın heveslendirin

Bende dün başladım tuvalet eğitimine 22 aylik kızım ben 10 dk bi goturuyorum tuvalete dun hic soylemedi 2 kere altina kacirdi bugun söylemeye başladı tabi bizimki abladan gördüğü icin biraz alışık ve hevesli.

Back
X