- 10 Kasım 2016
- 76
- 11
- 38
- Konu Sahibi rabiazuhal
Bizim oyle ablalarimiz uzakta bugun kakasini yapti tuvalete atip suyu doktuk gule gule diye baya ilgisini cekti nereye gitti diye soruyor bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim oyle ablalarimiz uzakta bugun kakasini yapti tuvalete atip suyu doktuk gule gule diye baya ilgisini cekti nereye gitti diye soruyor bana
bizimki kreşe gitmesine rağmen söylemiyorbenim oğlanda çişe de kaka diyordu. kreşe başlayınca isimleri netleştirdi![]()
bizimki kreşe gitmesine rağmen söylemiyor
utanıyor diye düşünüyorum
bi de sanırım kreşte her kaka yaptığında kakasına isim veriyorlar o yüzden adını bilmiyor bile olabilir
ne zaman kaka yapsa aaa anne bak kaplumbağa, aaaa anne bak uçak vs diyo![]()
Oda degisik olmus aslinda komik ama cocuk icin cok kafa karistiricibizimki kreşe gitmesine rağmen söylemiyor
utanıyor diye düşünüyorum
bi de sanırım kreşte her kaka yaptığında kakasına isim veriyorlar o yüzden adını bilmiyor bile olabilir
ne zaman kaka yapsa aaa anne bak kaplumbağa, aaaa anne bak uçak vs diyo![]()
evet bence de evet herşeyi oyuna çevirmek güzel ama bilemiyorum böylesi de kafasını karıştırır mıOd
Oda degisik olmus aslinda komik ama cocuk icin cok kafa karistirici
demek ki daha hazır değil bekleyin. benim oğlum 30 aylık falan başladı. belki daha geçti24aylik kizim lazimliga oturmuyor.otursa bile yapmiyor tuvaletede yapmiyor.cis kaka hepsini biliyor.bezini takmazsam aglamakdan helak oluyo
Daha hazir degil demekki benim kizim kaciyordu artik24aylik kizim lazimliga oturmuyor.otursa bile yapmiyor tuvaletede yapmiyor.cis kaka hepsini biliyor.bezini takmazsam aglamakdan helak oluyo
Bilmem dusunsenize ileride bir kaplumbaga gorse ne tepki verir acabaevet bence de evet herşeyi oyuna çevirmek güzel ama bilemiyorum böylesi de kafasını karıştırır mı
hazır değil o zaman ya zorlamayın bence24aylik kizim lazimliga oturmuyor.otursa bile yapmiyor tuvaletede yapmiyor.cis kaka hepsini biliyor.bezini takmazsam aglamakdan helak oluyo
evet haklısınızBilmem dusunsenize ileride bir kaplumbaga gorse ne tepki verir acaba
kızınız bezden rahatsız oluyor mukizlar tuvalet egitimi benim icimde hüsranla bitti kizim 26 aylik gecen ay ugrastim ama çişini yapmaya korkuyor ön hazirlik yapmama ragmen yapmadi tuvaletle ilgili herseyide biliyor nasil yapildigini dahi ama kendisine gelince korkuyor yapmiyor acaba erken mi kızım icin tuvalet egitimi
26 kimine göre erken kimine göre geç bi yaşkizlar tuvalet egitimi benim icimde hüsranla bitti kizim 26 aylik gecen ay ugrastim ama çişini yapmaya korkuyor ön hazirlik yapmama ragmen yapmadi tuvaletle ilgili herseyide biliyor nasil yapildigini dahi ama kendisine gelince korkuyor yapmiyor acaba erken mi kızım icin tuvalet egitimi