• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi Tuvalet egitimi

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.
Bizim oyle ablalarimiz uzakta bugun kakasini yapti tuvalete atip suyu doktuk gule gule diye baya ilgisini cekti nereye gitti diye soruyor bana

size önerim bol bol sabır. bu biraz farklı süreç. bazen kakadan korkuyorlar. kaka tutuyorlar. 30 kere tuvalete götürürsünüz. 31. de eve yaparlar. inatla eve yaparlar. tam alıştı dersin misafirlikte 7 kere altına yapar :D (oğlum damla damla inatla 7 kere altına yapmıştı da :D) bazen illa alaturka der bazen alafranga bazen lazımlık isterim der.. yani süreç normal. Allah yardımcınız olsun.

benim oğlanda çişe de kaka diyordu. kreşe başlayınca isimleri netleştirdi :KK66:
bizimki kreşe gitmesine rağmen söylemiyor
utanıyor diye düşünüyorum
bi de sanırım kreşte her kaka yaptığında kakasına isim veriyorlar o yüzden adını bilmiyor bile olabilir
ne zaman kaka yapsa aaa anne bak kaplumbağa, aaaa anne bak uçak vs diyo :D

bi de sanırım kreşte her kaka yaptığında kakasına isim veriyorlar o yüzden adını bilmiyor bile olabilir
ne zaman kaka yapsa aaa anne bak kaplumbağa, aaaa anne bak uçak vs diyo :KK70:

haha kuzu ya :D bizim ki kreşte yapmıyor kaka evde yapıyor. çişi de orda yaptığın da öğrenmiştir muhtemelen.

Od
ne zaman kaka yapsa aaa anne bak kaplumbağa, aaaa anne bak uçak vs diyo :KK70:
Oda degisik olmus aslinda komik ama cocuk icin cok kafa karistirici

kizlar tuvalet egitimi benim icimde hüsranla bitti kizim 26 aylik gecen ay ugrastim ama çişini yapmaya korkuyor ön hazirlik yapmama ragmen yapmadi tuvaletle ilgili herseyide biliyor nasil yapildigini dahi ama kendisine gelince korkuyor yapmiyor acaba erken mi kızım icin tuvalet egitimi

kizlar tuvalet egitimi benim icimde hüsranla bitti kizim 26 aylik gecen ay ugrastim ama çişini yapmaya korkuyor ön hazirlik yapmama ragmen yapmadi tuvaletle ilgili herseyide biliyor nasil yapildigini dahi ama kendisine gelince korkuyor yapmiyor acaba erken mi kızım icin tuvalet egitimi
kızınız bezden rahatsız oluyor mu
eğer oluyorsa hazırdır
yoksa hazır olmayabilir
en iyi kızınızı gözlemleyerek anlarsınız hazır olup olmadığını
bizimki bezi kendi çıkardı bi daha da asla takmak istemedi ordan anladım
ama siz mesela sabah uyandığında bezi ıslak mı kuru mu
altın yaptığında verdiği tepkiler neler bunlara göre karar verebilirsiniz

26 kimine göre erken kimine göre geç bi yaş
benim kızım 37 aylık falandı başlattığımda herkes bi ton laf söylüyordu tuvaleti öğret diye ama ben kızımın hazır olmasını bekledim

sadece havalarin sicak olmasindan biraz rahatsiz oluyor maalesef sabah uyandiginda bezi dolmuş oluyor ama gündüz iki saat kuru kalıyor çişini beze yaptiktan sonra söylüyor

Back
X