Bende iki gündür 26 aylık oğlumu bezden kesmeye çalışıyorum ilk gün altını soydurmuyordu, alıştırma kilodunu giymiyordu, lazımlığa oturmuyordu, bunları sonunda hallettik ilk günden. Gün sonunda oldu ama olsun buda bişey dimi
Sevdiği bi oyuncağı banyoya götürerek başardım. oyuncak üflemeli bir müzik aleti ben üflediğimde oda çalıyor. Oturma odasına götürdüm önce görünce çok sevindi ama ben üfler gibi yapıp aa burada çalmıyor gel banyoda deneyelim dedim gittim banyoya banyodan sesini duyurdum ona bu hemen geldi bak otur lazımlığına sende çal dedim baya bi direndi ama sonunda oturdu ve yarım saat lazımlıkta oturdu oyuncağıyla oynadık ama lazımlıktan kalktıktan sonra odasında yere yaptı(altını açık bırakmıştım) sonra bin bir rica ile sonunda alıştırma kilodunu giydirdim ki bir saat geçmeden bir küçük kaba jelibon koyup göstererek banyoya sürükledim pek hijyenik değil ama napiiim :S neyse bi baktım ki altına yapmış kakasınıda çişinide. üstünü soyundurdum ortalığı temizlerken onu lazımlığına oturtmuştum oraya bi kaç damla daha işedi. onu kaldırıp lazımlığını alıp klozete döktüm sifonu çektim ve bye bye çiiiş dedim bunun çok hoşuna gitti ve artık lazımlığa oturup yoksa bile zorla bir damla işiyo. Ama sorunumuz şu bizimde 15 20 dakikada bir işiyor yetişemiyorum altına işemiş oluyor. Çişi geldiğini haber vermiyor henüz acaba istikrarlı olup devam etsem alışır mı? yoksa daha erken mi alışması için kararsız kaldım. Her yerde altı 2-3 saat kuru kalıyorsa başlayabilirsiniz diyor. Bu arada ilk gece yatırmadan işetip yatırdım ama sütte içti yatarken bir saat olmadan çişe götüreyim dedim yine altına yapmıştı bende bezledim gece. Aynı zamanda temmuzda doğum yapacağım kardeş gelmeden alışsın istedim ama bir hafta deniycem baktım olmadı erteliycem 3 yaşında daha kolay öğreniyorlarmış öyle duyuyorum hep. Sizinde düşünce ve yaşadıklarınızı öğrenmek isterim.