- Konu Sahibi kirmizigitar
-
Bahsettiginiz 2 fircanin modelini cekip atar misiniZ, kanala girem hangisi canlandiramadim. Ben bref gibi wc temizleyicisini surekli kullaniyorum. Kafasi zaten kugu gibi egimli. Oraya nüfuz ediyor. Duzenli kullanilinca da kirlenmesine fırsat kalmiyor.
Nasil yani? Mutfak sungeri eskiyince banyodami kullaniyorsun? Onu da cope atmadan once tuvalette kullaniyorsun??ben banyoyu temizlediğim süngeri (o da mutfaktan gelen eski sünger oluyor) çöpe atmadan önce üstüne cif döküp şöyle bir geçiyorum o aralıktan. sonra direkt çöpe.
ne var yanı bunda şaşıracak ?Nasil yani? Mutfak sungeri eskiyince banyodami kullaniyorsun? Onu da cope atmadan once tuvalette kullaniyorsun??
Nebilimbenne var yanı bunda şaşıracak ?
alıp tekrar mutfakta kullanmıyor ya
bende oyle yapiyorumkola ile temizleyin güzel yapıyor.
bence şaşırmakta haklı çünkü üzerinde yemek artığı falan olabiliyor ne kadar temizlesen de mutfaktan arta kalanı tuvalette kullanmak hoş gelmedi banadane var yanı bunda şaşıracak ?
alıp tekrar mutfakta kullanmıyor ya
Hani sifonun suyunun da aktigi, baktiginda klozette gorunmeyen ama kanallari olan bolum var ya anlatamadim ama ordan bahsediyorum:)Ben bahsedilen kirli yeri anlamadım tuvalet kanalı derken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?