- 11 Mayıs 2015
- 6.121
- 8.489
- 198
- Konu Sahibi tatlialirim
-
Banyo yaptırsaydınız..
Doktora gitmek gerekir Mi, gitsem bile o Pis mikroplar coktan yapacagini yapmis midir hic saglikli dusunemiyorum su an
korkmayın, su yutmadılarsa bişey olmaz. sadece güzelce yıkayın heryerlerini bol bol sabunlayarak.
Biraz sakin. Yıkayın çocukları tamam.
Yabancı videolarda filan denk gelmişti sanırım, çocuk eline bi tas almış su doldurup içer, babasına filan da ikram eder. Sonra baktılar ki klozetten doldurup dururmuş suyu. Anlayabiliyorum tuhaf olmanızı ama şeapmayın, çocuk bunlar, vaktinde sokakta oynarken nelere çöp sokar, nelere eller neleri ağzımıza katardık.
Bilmiyorum iste. Simdi yogurt yedirdim biraz. Sirkeli suyla agzini calkalattim. Ama ogluma yapamadim bir yasinda daha ne yaptirsam yapamaz. Esim gelcek birazdan. Tekrardan yikayacagim. Offf insallah birsey olmaz
belki yersiz olcak zaten kafan karisik, firca degilde cocuklari asla banyoda su doluyken yalniz birakma 4 yasinda olsada Allah korusun.. kardesiyle sakalasirken cocugu icine alip kötü seyler ola bilir.
tekrar diyorum korkma birsey olmaz. firca her zaman yukarda dursun
Biraz sakin. Yıkayın çocukları tamam.
Yabancı videolarda filan denk gelmişti sanırım, çocuk eline bi tas almış su doldurup içer, babasına filan da ikram eder. Sonra baktılar ki klozetten doldurup dururmuş suyu. Anlayabiliyorum tuhaf olmanızı ama şeapmayın, çocuk bunlar, vaktinde sokakta oynarken nelere çöp sokar, nelere eller neleri ağzımıza katardık.
Tuvaleet fırçasından çok, sizin çocukları banyoda yalnız bırakmanız tehlikeli bence de. Çok küçükler, Allah korusun herşey olabilir, bir daha bırakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?