Tuvalet fircasi

Benim mantığım şöyle, tuvalet fırçasındaki mikroplar en fazla bizdeki mikropların çoğalmış halidir. En fazla ne olabilir ki

Benimde başıma geldi korkma yıkamışsan hıc bısey olmaz sonuçta ıcmemışler ya

Tuvalet bi cok yerden daha hijyenikmis:)

Ama asil aklima takilan cocugunu yanliz basina su icinde birakman. Ya kotu birsey olsaydi? Bogulmak icin okyanusa gerek yok bi damla su yeter.

Su com azdi. Yer kaymaz kalin haliyla kapli. Ben odadan odaya kosturarak ve seslerini dinleyerek is yapiyordum. Seslerinden o an ne yaptiklarini anliyorum. Ama iste fircayi hesaba katmadim

Yorumlardan anladığım kadarıyla anlamamakta o kadar ısrar ediyorsunuz ki. Islak zemin hanımefendi..
Düşmek ve kafa çarpmak saniyelik bir olay Allah korusun.

Bir de ses gelir dinliyorum diyorsunuz. Çarpma vurma sesine yetişince ne anlamı var anlayamadım?

Sizce biz neden bu uyarıları yapıyoruz? Neden rencide edildiğinizi düşünüp korumaya geçiyorsunuz?
Kazaların yüzde doksanı evde oluyor..

Ben bir kaç sene önce haber olan banyoda kovadaki su ile boğulan 1 yaşındaki bebeği hatırlarım mesela. Düşünün ya belki de henüz yeni yerleri silip dökmeden bırakılan yarım kova su..
Annesi yemek yapıyormuş babası bakıyor sanıyormuş. Adam da kesin bir şeye dalmış banyonun kapısı kapalı sanıyordur.
Bakın herkes bir şeyler sanıyor o anda. Tıpkı sizin gibi..

Ben oğluma kendim banyo yaptırdığım halde kaç defa refleks olarak kaymaktan kurtardığımı saymadım.
Tabiki banyo olmaz başka yerde düşer. Ama banyolar tehlikeye çok açık bölge. Yetişkin gözetimi şart olan yerlerden biri..

Halı vardı diyorsunuz da ıslanan kaymaz halılar kayar..
Allah'a emanet ne diyelim..

Bu yastaki cocuklari banyoda kuvette falan nasil yanliz biraktiniz?

Baska seyler de olabilirdi.
Deterjanlarla oynama vs

Kuvet fazla dolu olmasa da bogulma vs de olabilir Allah korusun.

Aynen yorumlari okumadan ayni seyi dusunmusuz.. ki dolu olmasinA gerek dahi yok

Hahaha bu teoriye gore kaka surunce avukat oluyosun desek mi:))) muhahaha

Simdi baktim yorumlara da hanfendi icin en kotu olani fircaymis 2 saniyede cocuk fircayi alabilio o gormeden ama o iki sn de bpgulamaz cunku annesi surekli kontrol edio gercekten pess
Bende anlayamadim valla.. ben mi acaibim dedim ama neyseki cogu kisi benim gibi dusunuomus. Bogulma olme sakat kalma de, fircada firca

Tek Tek alinti yapmiyorum. Dort yasindaki bir cocugun o Susa bogulmasi gercekten cok zor. Cok sig bir su.
Zaten sesten cok sey anlasiliyor. Kahkaha atan iki cocugun agzinda su yoktur diyorum. Surekli bakiyorum. Yani evet elestiriyorsunuz da normalde rahatsiz olurum ama nasil oldugunu bildigimden sadece yasadigim seye uzuluyorum. O ihtimali hep aklimda ve Ben zaten hep diken ustundeyim. Oglum Hali uzerinden banyom kucuk Hadi duvara Gitti vurdu kafasini Ben yetisene kadar desek onu yanimdayken bile yapiyor oynarken biz.
Iki cocuk annesiyim ve nasil baktigimi bildigimden tek sorun firca. O konuda ihmalkarim zaten bu yuzden konu actim.
Zaten uzuntum Bana yetti , kimsenin sozu daha fazla canimi yakamiyor su an

Biz seni anladikta sen bizi anlayamamissin. Cocugave hayvanlara guven olmaz. Nacizane fikrim.

Sevgiler,

Evde sizin kullandığınız tuvaletin fırçası o yüzden birşey olmaz, umumi tuvalet olsaydı haklısınız

Bende anlayamadim valla.. ben mi acaibim dedim ama neyseki cogu kisi benim gibi dusunuomus. Bogulma olme sakat kalma de, fircada firca

Tum onlemlerimi aldim cunku firca disinda. Zaten surekli bakiyorum. yani daha nasil acikliyayim bilemiyorum.
Cok dikkatli olmasam haklisiniz ama birsey yaparken zaten bu dediklerinizi dusunuyorum ben

Kızınızın gönlünü alın. Kardeşini gözetmek onun değil sizin göreviniz.
Geçmiş olsun. Umarım burada yazılanları dikkate alırsınız zira hiçbiri sizi üzmek için yazılmadı. Aksine alışık olduğunuz düzenin tehlikeli olduğu hatırlatıldı.
İyi akşamlar.

Tum onlemlerimi aldim cunku firca disinda. Zaten surekli bakiyorum. yani daha nasil acikliyayim bilemiyorum.
Cok dikkatli olmasam haklisiniz ama birsey yaparken zaten bu dediklerinizi dusunuyorum ben
Peki oyle diosan ole olsun., kuvet filan genede tehlikeli geliyo kulaga..firca icin yapcak bisey yok unutmak disinda

Biz seni anladikta sen bizi anlayamamissin. Cocugave hayvanlara guven olmaz. Nacizane fikrim.

Sevgiler,

Tabiki de , fakat kulagim onlarda iken , en ufak bir sessizlikte ya da seste onlara kosarken cocuklari nasil ihmal ederim. Zaten gulup oynuyorlardi fircayla en so'n baktigimda. Ne olursa olsun bakmadan edemiyorum dogal olarak. Cocuklari yalniz birakip gitmistik gibi bir algi var. Yan odadayim ve surekli tekipteydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…