- 24 Haziran 2011
- 23.451
- 48.861
- 798
- Konu Sahibi tatlialirim
-
Su com azdi. Yer kaymaz kalin haliyla kapli. Ben odadan odaya kosturarak ve seslerini dinleyerek is yapiyordum. Seslerinden o an ne yaptiklarini anliyorum. Ama iste fircayi hesaba katmadim
Aynen yorumlari okumadan ayni seyi dusunmusuz.. ki dolu olmasinA gerek dahi yokIyi de en bastan o yasta iki cocugu dolu bi küvetle banyoda birakmaniz en buyuk hata.iceri gidip is yapilmaz ya da gelip gidip bakmakla olmaz baslarinda oturacaksiniz su bu sakaya gelmez. ne cesaret ya bide derdiniz tuvalet fircasi yani saka gibisiniz.
Aynen yorumlari okumadan ayni seyi dusunmusuz.. ki dolu olmasinA gerek dahi yok
Hahaha bu teoriye gore kaka surunce avukat oluyosun desek mi:))) muhahahaIstemsizce güldüm :) icinizi rahatlatirmi bilmem ama yillar evvek küçük kardeşim bahçeye kakasını yapmis sonrada o kakayı bi güzel kollarina yüzune sürmüs yemiş..annem epey bi yikadi kokusu gecmiyodu..ona bisy olmadı..şimdi 26 yasinda basarili bi avukat:) nasil yapmisim.diyor:))çocuklar iste akil ermiyor:)
Bende anlayamadim valla.. ben mi acaibim dedim ama neyseki cogu kisi benim gibi dusunuomus. Bogulma olme sakat kalma de, fircada fircaSimdi baktim yorumlara da hanfendi icin en kotu olani fircaymis 2 saniyede cocuk fircayi alabilio o gormeden ama o iki sn de bpgulamaz cunku annesi surekli kontrol edio gercekten pess
Biz seni anladikta sen bizi anlayamamissin. Cocugave hayvanlara guven olmaz. Nacizane fikrim.Tek Tek alinti yapmiyorum. Dort yasindaki bir cocugun o Susa bogulmasi gercekten cok zor. Cok sig bir su.
Zaten sesten cok sey anlasiliyor. Kahkaha atan iki cocugun agzinda su yoktur diyorum. Surekli bakiyorum. Yani evet elestiriyorsunuz da normalde rahatsiz olurum ama nasil oldugunu bildigimden sadece yasadigim seye uzuluyorum. O ihtimali hep aklimda ve Ben zaten hep diken ustundeyim. Oglum Hali uzerinden banyom kucuk Hadi duvara Gitti vurdu kafasini Ben yetisene kadar desek onu yanimdayken bile yapiyor oynarken biz.
Iki cocuk annesiyim ve nasil baktigimi bildigimden tek sorun firca. O konuda ihmalkarim zaten bu yuzden konu actim.
Zaten uzuntum Bana yetti , kimsenin sozu daha fazla canimi yakamiyor su an
Bende anlayamadim valla.. ben mi acaibim dedim ama neyseki cogu kisi benim gibi dusunuomus. Bogulma olme sakat kalma de, fircada firca
Kızınızın gönlünü alın. Kardeşini gözetmek onun değil sizin göreviniz.Ayy insallah birsey olmaz. Kizim da cok agladi Ben kizinca Haber niye vermedin dedim.
Kaymasin diye ayak altina Hali serdim. Kalin Halim var banyoda zaten islatmislar hep, haliyi Kuvete dogru ittirdim oraya yaslaniyo oglum ablasina bakiyor. Oyle iste. Benim en Pis buldugum sey firca. Yani bircok sey yaptiririm. Ama firca hassas konum. Onu da kaldirmadim salak gibi
Peki oyle diosan ole olsun., kuvet filan genede tehlikeli geliyo kulaga..firca icin yapcak bisey yok unutmak disindaTum onlemlerimi aldim cunku firca disinda. Zaten surekli bakiyorum. yani daha nasil acikliyayim bilemiyorum.
Cok dikkatli olmasam haklisiniz ama birsey yaparken zaten bu dediklerinizi dusunuyorum ben
Biz seni anladikta sen bizi anlayamamissin. Cocugave hayvanlara guven olmaz. Nacizane fikrim.
Sevgiler,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?