- 27 Ocak 2020
- 2.081
- 3.747
- 63
- 22
Gerçekten nasıl 3000 yapabiliyor bu vicdansızlık nerden geliyor ? şikayet edemez misiniz biryere ? 1430 iken nasıl 3000 yapabildi ?Kiram 1430du.ev sahibim 3000 yaptı. Şimdi sorarım size ben nasıl kafaya takmayayim. Nasıl kendimi bunlardan uzak tutayim
Artış oranı bildiğim kadarıyla tüfeye göre yapılıyor yani kafasına göre artış yapamaz. İtiraz etmediniz mi?Kiram 1430du.ev sahibim 3000 yaptı. Şimdi sorarım size ben nasıl kafaya takmayayim. Nasıl kendimi bunlardan uzak tutayim
Allah yardımcıniz olsun canım sizin de bizim de ortam çok kötü ya bir an önce erken seçim olmalı millet zaten zar zor geciniyordu şimdi hepten zorlastiKiram 1430du.ev sahibim 3000 yaptı. Şimdi sorarım size ben nasıl kafaya takmayayim. Nasıl kendimi bunlardan uzak tutayim
Yalnız değilsiniz işyerinde çay ve yemek molaları da sürekli konuştuğumuz konuşar artık bunlarMerhaba, öncelikle siyaset vs konusu değil bu, hepimizin ortak paylaştığı ekonomik, sosyal, psikolojik bir problemle ilgili tavsiye istiyorum.
Maddi durum olarak kötü şartlara sahip değilim, en azından istediğimi yiyip içebiliyorum şimdilik. Sadece gelecek ve birikim açısından bi umudum kalmadı. Benim sorunum şu ki günümün neredeyse 3-4 saatini bu konuları düşünmek, bu konularla ilgili konuşmak, bişeyler izlemek alıyor. Yani sanki sınava girmişim onun sonucu açıklanacakmış o gün gibi, hep aynı şeye konsantre durumdayım. İçim inanılmaz sıkılıyor, her yerden bombardımana tutulmuş gibi hissediyorum ben açıp bakmasam dolara, zamlara falan biri atıyor biri anlatıyor vs. Sizce bu kadar gündemimde olması anormal mi? Sizin kaç saatinizi alıyodur tahmini?
Daha da önemlisi gündemimi nasıl değiştirebilirim az da olsa? Ne tavsiye edersiniz? Sanki tüm her şey askıya alındı ve tek olay bu gibi geliyor, bi yandan da zamanla alışcaz herhalde diye düşünüyorum. Özellikle yaşı daha büyük olanlar önceki krizleri görmüş olanlar da tavsiye verebilirse çok sevinirim. Bu tarz durumlarda nasıl normal gündemlere döndünüz, zamanla alışılınıyor mu vs?
Şimdiden çok teşekkürler, işte olduğum için cevap yazamayabilirim
Gün aşırı burada da açılır oldu böyle konular.
Zaten yeterince görüyor, biliyor, maruz kalıyoruz. Bir şeylerin değiştiği yok konuşunca. Her şey de ortada. Sadece toplu olarak korku alış-verişi yapılıyor, sonra biraz dert yanılıyor, sonlara doğru siyasete dokundurmalar, esprili laf sokuşlar, paylaşılan birkaç dayı videosu derken Mune geliyor ve kapanış. Gerek yok yani bu mastürbasyona.
Şuraya da iki kafa dağıtalım diye geliyorum bakıyorum ki yine aynı şey. Gündemden yana şikayetiniz var nasıl değiştirebilirim diyorsunuz, gelip buranın da gündemi yapıyorsunuz şunu, buyurun bugün bir de kkda maruz kaldım sayenizde.
Sıkıldım papağan gibi tekrarlanıp durmasından, espri haddimi de geçtim artık bu konuda.
Buraya da seneler öncesinin capsini koyup gidiyorum:
Eki Görüntüle 2972316
Kontrat bitimine 1 aydan önce sessiz kalmaliymisiz. Süre dolduğunda vermiyorum ver mahkeme ye dicem.Artış oranı bildiğim kadarıyla tüfeye göre yapılıyor yani kafasına göre artış yapamaz. İtiraz etmediniz mi?
3 evi daha var onlarada yapacam diyormus .hakkımı aricam zaten.Gerçekten nasıl 3000 yapabiliyor bu vicdansızlık nerden geliyor ? şikayet edemez misiniz biryere ? 1430 iken nasıl 3000 yapabildi ?
Sabahtan akşama kadar dolar kuru takip ediyorum.Merhaba, öncelikle siyaset vs konusu değil bu, hepimizin ortak paylaştığı ekonomik, sosyal, psikolojik bir problemle ilgili tavsiye istiyorum.
Maddi durum olarak kötü şartlara sahip değilim, en azından istediğimi yiyip içebiliyorum şimdilik. Sadece gelecek ve birikim açısından bi umudum kalmadı. Benim sorunum şu ki günümün neredeyse 3-4 saatini bu konuları düşünmek, bu konularla ilgili konuşmak, bişeyler izlemek alıyor. Yani sanki sınava girmişim onun sonucu açıklanacakmış o gün gibi, hep aynı şeye konsantre durumdayım. İçim inanılmaz sıkılıyor, her yerden bombardımana tutulmuş gibi hissediyorum ben açıp bakmasam dolara, zamlara falan biri atıyor biri anlatıyor vs. Sizce bu kadar gündemimde olması anormal mi? Sizin kaç saatinizi alıyodur tahmini?
Daha da önemlisi gündemimi nasıl değiştirebilirim az da olsa? Ne tavsiye edersiniz? Sanki tüm her şey askıya alındı ve tek olay bu gibi geliyor, bi yandan da zamanla alışcaz herhalde diye düşünüyorum. Özellikle yaşı daha büyük olanlar önceki krizleri görmüş olanlar da tavsiye verebilirse çok sevinirim. Bu tarz durumlarda nasıl normal gündemlere döndünüz, zamanla alışılınıyor mu vs?
Şimdiden çok teşekkürler, işte olduğum için cevap yazamayabilirim
Kafa dağıtmaya bir derdim var a gelinir mi :)Wing
En son bunu diyen dayının ağzına soktular teliÇıkar telefonunu göster
Ben buna benzer bi yorum yazdım diye mahfettiler beni dünValla çalıştığım is yerinde bile oh altin artıyor iyi ki 800den almisim diyenler vardı
Ben odamda yanlizim giriyorum ve çıkmıyorum kimseyle muhatap olmuyorum
Umudum varmi ..
Hayır yok..
Gün aşırı burada da açılır oldu böyle konular.
Zaten yeterince görüyor, biliyor, maruz kalıyoruz. Bir şeylerin değiştiği yok konuşunca. Her şey de ortada. Sadece toplu olarak korku alış-verişi yapılıyor, sonra biraz dert yanılıyor, sonlara doğru siyasete dokundurmalar, esprili laf sokuşlar, paylaşılan birkaç dayı videosu derken Mune geliyor ve kapanış. Gerek yok yani bu mastürbasyona.
Huwai Milliye
En azından evin var.Başka şey konuşmaya mecalimiz kalmadı artık. Çok çok korkuyorum açıkçası. Aç kalacağız, sürüneceğiz korkusundan verimsiz günler geçiriyorum. Elimizdeki tek evimizden barkımızdan da olmasak bari diyorum
Keşke soktukları yer ağzı olmasaydı.En son bunu diyen dayının ağzına soktular teli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?