Tuvalet kağıdı, sıvıyağ ve dikkat problemim

Ülke yanarken kafayı futbola takmış dayılar gibi takılıyoruz biz sevgilimle. Normal haber kanalı uzun zamandır izlemiyoruz, tvyi açarsak trt spor izliyoruz. Ya da dizi izleyip onlarla ilgili sohbet ediyoruz.

Sürekli gündemi takip ederek bir şeyi düzeltemiyoruz. Yani ekonomi bakanı da değiliz, bu kadar ilgi göstererek yapabileceğimiz bir şey yok . Nasıl geçineceğimizi, ödemelerimizi nasıl yapacağımızı, almamız gereken ihtiyaçlarımızı nasıl alabileceğimizi çok fazla düşünüyoruz zaten. Markete girmediğimiz sürece ya da ihtiyaçlarımızı alacağımız an dışında bunları düşünmemekte bulduk çareyi şu an için.

+1
Harry potter ve yüzüklerin efendisine sil baştan başladık. Twitter ve haber kanallarından olabildiğince uzak duruyoruz. Ben çok etkileniyorum çünkü.

Bende yillardir tv haberler izlemem izledikce ciddi manada cok kotu etkileniyorum ama bi sekilde insanin kulagina bir yerden gelip insani alt ust ediyor ya watsaap gruplarinda birileri konusuyor ya is yerinde donen konular bunlara maruz kalmasamda bi markete girip cikmak yeteeli oluyor

Fiyatlarin sabit durdugu yok gunden gune oynuyorlar resmen

Keşke soktukları yer ağzı olmasaydı.
Çok ciddiyim. Artık bu geleceğimizi çalan çıkar telefoncu dayılar en ağır hakareti, küfrü, bedduayı ve şiddeti hak ediyor.
15 bin diye almadığım telefonun 34.000 olması.
Yazıktır , günahtır yaw. Cidden.

Ah ah, Allah yardımcınız olsun. Çok üzgünüm, çok öfkeliyim. Çok çok…
Umarım artık gerçekten kurtuluruz, düzeltiriz bir şeyleri. Başka diyecek de bulamıyoruz

Eşim memur,iki çocuğumuz var ben çalışmıyorum. Ev geçindiriyoruz ister istemez eşimin çok gerildiği anlar oluyor tabiki. Bende alışveriş yaparken aa üç dört parça şey aldım bu kadar tuttu gibisinden sinirlenip düşünüyorum ay sonu kartlar nasıl olacak gibisinden. Bunlar insani şeyler. Ama bütün hayatımı anımı herşeyimi haber seyretmekle kur takip edip stres olmakla neden geçireyim. Neden elimden bişey gelmediği halde ruh sağlığımi bozayim? Evet zor gunlerden geçiyoruz ve herşeyin sorumluları var,ama şuan birey olarak elimden bişey gelmiyosa psikolojimi etkileyecek bozacak şekilde ilgilenmiyorum. Allah büyüktür elbet eskiden olduğu gibi bir şekilde düzelme yoluna gireriz. Umutsuz değilim çünkü hayatımı maddiyata bağlamadim. Dünya tarihinde bir çok olay yaşanmış ve yaşanacak. Pandemi,savaş, ekonomik kriz. Bunlardan kaçış dünyanın neresinde olursanız olun yok maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…