Herkese merhaba boyle bi konu acmak istemezdim bunu icin üzgünüm:)benim derdim gecen yıl peyda olan dışarı cikacagim zaman gelen tuvaletim gelirse ya tuvalete yetisemezsem ya altima kacirirsam korkusu.bu oyle boyutlara ulastı ki 1 saatlik otobus yolculuguna çıkamaz oldum derslere giremez oldum sanki derste tuvaletim gelecek ve ben cikamicam ya da gaz problemi yasiyacam korkusu gecen donem devamsizliktan kalmak uzereydim ki hocalarla konusup derdimi anlatmak zorunda kaldim sagolsunlar problem cikarmadilar.sonuc kısmına gelicek olursak arkadaslar ben bunun psikolojik olduğunu kendimi teskin etmeye çalışıyorum ama yinede korkumu yenemiyorum inanilmaz korkunc geliyo derse girmke yada tuvalet olmayan uzak biyerlere yurmek artik hasta bezi takmayi dusuncek kivama geldim cunku okulum olmasina ragmen evden zor cikiyorum.okula gidip okulun tuvaletinde aglamislaigim var sirf bu korku yuzunden derse giremedigim icin aranızda benzer korku yasayip atlatan var mı ? psikiyatra gitsem cozum sunabilir mi ? Tecrbe etmis birileri cikarsa mutlu olurum en azindan o nasil yol izlemis gorurum normalde yuksek lisans hayallerim var ama suan lisans bitsede kurtulsam diye dusunuyorum halbu ki hayatim herzamn herdoneminde bundan kacarak yasayamam simdiden tesekkurler kizlar uzunluk icinse üzgünüm