Uzmandan kasit psikiyatr mi psikolokmu canimFobi ya da okb olabilir.
En iyisi uzman yardımı. Muhakkak faydası olacaktır.
Seni çok iyi anlıyorum. Bir zamanlar buna benzer şeyler benimde başımdan geçmişti. Benim tavsiyem bir uzmana görün. Hoşuna gitmezse devam etmezsin. Çokda problem değil. Ama iyi bir uzmanla rahatlarsın.
Evet biyolojik olarak böyle bir durum var. Kegel egzersizleri ile problem aşılabiliyor. Bir araştır istersen.Bu sorun bende de var psikolojik mi fizyolojik mi bilemiyorum. Bir kere dışarda trafikte takılı kaldığımda
çok zor durumda kalmıştım bunun yarattığı bir şey de olabilir diye düşünüyorum ama insanlar saatlerce
tafikte vs kalıp uzun süre tuvaletini tutabiliyorken ben çok gelmese de aşırı sıkışmış olup kaçıracak
hale gelebiliyorum..
Bir yazı okumustum bazı kadınların doğuştan destek dokuları ve bağları zayıf olduğu için idrar kaçırmaya yatkın olabiliyorlarmış. Ben de sebebini öğrenmek için doktora gitmeyi düşünüyorum.
Benim de anksiyetem var canım zaten bu yuzd3n buyutuyoruz normal bireylerin takmadigi bu seyi :)hasta bezini kullanabilirim sicak bakiyorum tedavi zaten hemen gidicem ayrica gebel cerrahiyed gidip gercekten bagirsaklarimla ilgili bi problemim olmadigini gorursem tamamen inanirim bunun psikolojik olduguna :)Bu sıkıntı bende de var.
Evdeyken sadece uyumaya çalıştığımda böyle oluyor.
Yatağa girmeden bi posta, yatağa girip beş dakika sonra bi posta, bi beş dakika daha vs. Uyuyana kadar gidiyor. Altıma kaçırmışlıpğımda yok ama bir damla hissi bile beni rahatsız ediyor.
Dışarı çıkmadan mutlaka giderim.
Toplu taşıma kullanacaksam mutlaka giderim.
Kaç kere uzun yolculuk otobüsü durdurdum bilmem.
Uçaklarda allahtan var diyorum.
Trenden kaç kere inip ( hatta indirip)küçük tuvaletimi yapıp yola devam ettiğimi bilirim.
Hele iş yerinde günde 20 sefer giderim.
İlginç olan evde böyle olmuyor.
İyice sıkıştırmasa gitmeyeceğim yani o derece.
Sosyal fobim olduğunu düşünüyorum.
Ama doktora gitmedim bunla ilgili.
Ayrıca anksyetem var.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/utanc-verici-takintim.1031047/
Bu konuyu da inceleyin, benzer derdiniz.
Tesekkur ederim canım ama benim ki buyuk tuvaletim ama temel mantik ayni psikolojik umarim cozum bulurum tesekkurler ilgin icinhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/utanc-verici-takintim.1031047/
Bu konuyu da inceleyin, benzer derdiniz.
Tesekkur ederim canım ama benim ki buyuk tuvaletim ama temel mantik ayni psikolojik umarim cozum bulurum tesekkurler ilgin icin
Dogru canim cok cok istiyorum gecmesini butun hayallerimi amaclarimi engelleyen ni durum :)Geçmiş olsun.
Bildiğim kadarıyla büyük tuvalet genelde psikolojik oluyor, küçük için enfeksiyon vs daha olası olabiliyor.
Özellikle çocuklarda kaka kaçırma durumunda direk pedagoğa yönlendiriyorlar.
Bağırsaklarim hic bi zaman bekledigim performansı göstermedi ama beni hic yariyolda birakmisligida yok.hic tecrübe etmedim ama korkum ya gelirse cok sacma degil mi ?
Uzmandan kasit psikiyatr mi psikolokmu canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?