bunu bi zaman bende yaşadım. sende anksiyete bozukluğu var canim. hemen ilaçlara başlaman lazım. tedavi olmazsan daha da ağırlaşacaksın haberin olsun. Rabbim yardımcın olsun. ne kötü şeydir çok iyi bilirimHerkese merhaba boyle bi konu acmak istemezdim bunu icin üzgünüm:)benim derdim gecen yıl peyda olan dışarı cikacagim zaman gelen tuvaletim gelirse ya tuvalete yetisemezsem ya altima kacirirsam korkusu.bu oyle boyutlara ulastı ki 1 saatlik otobus yolculuguna çıkamaz oldum derslere giremez oldum sanki derste tuvaletim gelecek ve ben cikamicam ya da gaz problemi yasiyacam korkusu gecen donem devamsizliktan kalmak uzereydim ki hocalarla konusup derdimi anlatmak zorunda kaldim sagolsunlar problem cikarmadilar.sonuc kısmına gelicek olursak arkadaslar ben bunun psikolojik olduğunu kendimi teskin etmeye çalışıyorum ama yinede korkumu yenemiyorum inanilmaz korkunc geliyo derse girmke yada tuvalet olmayan uzak biyerlere yurmek artik hasta bezi takmayi dusuncek kivama geldim cunku okulum olmasina ragmen evden zor cikiyorum.okula gidip okulun tuvaletinde aglamislaigim var sirf bu korku yuzunden derse giremedigim icin aranızda benzer korku yasayip atlatan var mı ? psikiyatra gitsem cozum sunabilir mi ? Tecrbe etmis birileri cikarsa mutlu olurum en azindan o nasil yol izlemis gorurum normalde yuksek lisans hayallerim var ama suan lisans bitsede kurtulsam diye dusunuyorum halbu ki hayatim herzamn herdoneminde bundan kacarak yasayamam simdiden tesekkurler kizlar uzunluk icinse üzgünüm
Ayyy inanamıyorum ayni durum bende de vardi kendiliğinden gecti.hala ara ara olurHerkese merhaba boyle bi konu acmak istemezdim bunu icin üzgünüm:)benim derdim gecen yıl peyda olan dışarı cikacagim zaman gelen tuvaletim gelirse ya tuvalete yetisemezsem ya altima kacirirsam korkusu.bu oyle boyutlara ulastı ki 1 saatlik otobus yolculuguna çıkamaz oldum derslere giremez oldum sanki derste tuvaletim gelecek ve ben cikamicam ya da gaz problemi yasiyacam korkusu gecen donem devamsizliktan kalmak uzereydim ki hocalarla konusup derdimi anlatmak zorunda kaldim sagolsunlar problem cikarmadilar.sonuc kısmına gelicek olursak arkadaslar ben bunun psikolojik olduğunu kendimi teskin etmeye çalışıyorum ama yinede korkumu yenemiyorum inanilmaz korkunc geliyo derse girmke yada tuvalet olmayan uzak biyerlere yurmek artik hasta bezi takmayi dusuncek kivama geldim cunku okulum olmasina ragmen evden zor cikiyorum.okula gidip okulun tuvaletinde aglamislaigim var sirf bu korku yuzunden derse giremedigim icin aranızda benzer korku yasayip atlatan var mı ? psikiyatra gitsem cozum sunabilir mi ? Tecrbe etmis birileri cikarsa mutlu olurum en azindan o nasil yol izlemis gorurum normalde yuksek lisans hayallerim var ama suan lisans bitsede kurtulsam diye dusunuyorum halbu ki hayatim herzamn herdoneminde bundan kacarak yasayamam simdiden tesekkurler kizlar uzunluk icinse üzgünüm
Kendi basiniza mi yendiniz ilac kullandiniz miÇok benzer bir problemi yendim. Seni çok iyi anlıyorum.
Yardım edebileceğim bişey olursa özelden yaz canım
Kendi basiniza mi yendiniz ilac kullandiniz mi
Canim benim ki buyuk tuvalet yada gaz kacirma korkusuİdrar kaçıranlar için orkid gibi mesane pedi var ondan kullan..Belki o düşünceden kurtulursun bı sure.
Bunu bende düşündüm henuz uygulamadim kendimi teskin etmeye caliyorum ve pantolonum altina tayt giyituorum bi nevi koruma amaclibenden başka birinin de benzer problem yaşayacağına ihtimal vermezdim, her karın ağrısında tuvaletim geldi sanırım stresi yaşamak, soğuk soğuk terlemek kalp atışlarımı ve nefesimi kontrol edememek. uzun süre tatile ya da yola çıkmadan 1 gün önce yemek yemeyi kesmişliğim vardır gelmesin yolda diye. sonra son 2 senedir tuvalet bulamayacağımı düşündüğüm yerlere giderken hasta bezi taktım. karın ağrım geldiğinde girme strese yap en kötü ihtimal altına kimse farkına varmaz diye teskin ettim kendimi. bugüne kadar hiçde yapmışlığım olmadı hep psikolojikti ama ben kendimce böyle bir çözüm buldum.
Tesekkur ederim guzel bi ornek bole gorunce seviniyorum yanlis anlamayin kendi kendime yenmek evet bende bunu istiyorum evdeyken gelse saatlerce tutarim hic problem degil ama iste dışarı cikarken ozellikle okulda derste innailmaz geriliyorum.buyuk tuvalet ve gaz kacirma korkusu agir basiyo tesekkurler bende kendi kendime yenmeui amacliyorum inslalahKendim yendim.
Tuvaletim gelse bile gitmedim mesela.
Altıma yapacak da olsam gitmedim.
Hep düşündükce daha da artıyor o his.
O yüzden kendimi oyaladım. Kitap okudum arkadaşlarla sohbet ettim, dizi film izledim. Dışarıda tek başıma yürüyüşler yaptım..
Sonra da unuttum gitti. Hayatım yoğunlaşınca, ilgim başka yerlere dağılınca bitti.
Hala etkileri var tabi. Tuvalet düzenim nettir. Yoldayken bişey yemem içmem, asla tuvaletimi tutmam falan...
Ama ben tek başıma yapamam derseniz mutlaka psikoloğa gidin.
Herhangi bir hastalığın varmı buna sebep.. daha önce yasadın mi psikolojikmi yoksaHerkese merhaba boyle bi konu acmak istemezdim bunu icin üzgünüm:)benim derdim gecen yıl peyda olan dışarı cikacagim zaman gelen tuvaletim gelirse ya tuvalete yetisemezsem ya altima kacirirsam korkusu.bu oyle boyutlara ulastı ki 1 saatlik otobus yolculuguna çıkamaz oldum derslere giremez oldum sanki derste tuvaletim gelecek ve ben cikamicam ya da gaz problemi yasiyacam korkusu gecen donem devamsizliktan kalmak uzereydim ki hocalarla konusup derdimi anlatmak zorunda kaldim sagolsunlar problem cikarmadilar.sonuc kısmına gelicek olursak arkadaslar ben bunun psikolojik olduğunu kendimi teskin etmeye çalışıyorum ama yinede korkumu yenemiyorum inanilmaz korkunc geliyo derse girmke yada tuvalet olmayan uzak biyerlere yurmek artik hasta bezi takmayi dusuncek kivama geldim cunku okulum olmasina ragmen evden zor cikiyorum.okula gidip okulun tuvaletinde aglamislaigim var sirf bu korku yuzunden derse giremedigim icin aranızda benzer korku yasayip atlatan var mı ? psikiyatra gitsem cozum sunabilir mi ? Tecrbe etmis birileri cikarsa mutlu olurum en azindan o nasil yol izlemis gorurum normalde yuksek lisans hayallerim var ama suan lisans bitsede kurtulsam diye dusunuyorum halbu ki hayatim herzamn herdoneminde bundan kacarak yasayamam simdiden tesekkurler kizlar uzunluk icinse üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?