Tuvalet sorunsalı :(

Vakana-pan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
1.084
691
Günaydın millet :KK55:
Bu ara çok büyük sıkıntım var :KK43: Konumdan da anlaşılabileceği gibii :110:
Geçen gün annemlere gitmek için yola çıktık yaklaşık olarak trafikle birlikte 3 saat sürüyor. İşten çıkmadan 5 dk önce tuvalete girdim ama sanki 6-7 saat girmemişim gibi inanılmaz bir baskı oluştu bende. Pantolonu çıkarıcam artık düğme fermuar her şeyi açtım. Ama fayda etmedi. Soğuk terler döktüm eşime dedim kenara çek dayanamıyorum.Trafikte o biçim :KK43: Eşim çekti ama yani adam sinirinden boğacak beni:KK67: Bende saldım gitti ne yapayım yani...
O gün bugündür ben uzun yola çıkacağımı bildiğim an bende baskı oluşuyor. Daha arabaya binmeden bende tuvalet hissi. Ne yapıcam bilmiyorum. annemlere gitmeye korkar oldu artık.
Bu tarz sorunu olan var mı? Valla yetişkin bezi takıp çıkıcam artık o kadar çaresizimo_O

Günaydın millet :KK55:
Bu ara çok büyük sıkıntım var :KK43: Konumdan da anlaşılabileceği gibii :110:
Geçen gün annemlere gitmek için yola çıktık yaklaşık olarak trafikle birlikte 3 saat sürüyor. İşten çıkmadan 5 dk önce tuvalete girdim ama sanki 6-7 saat girmemişim gibi inanılmaz bir baskı oluştu bende. Pantolonu çıkarıcam artık düğme fermuar her şeyi açtım. Ama fayda etmedi. Soğuk terler döktüm eşime dedim kenara çek dayanamıyorum.Trafikte o biçim :KK43: Eşim çekti ama yani adam sinirinden boğacak beni:KK67: Bende saldım gitti ne yapayım yani...
O gün bugündür ben uzun yola çıkacağımı bildiğim an bende baskı oluşuyor. Daha arabaya binmeden bende tuvalet hissi. Ne yapıcam bilmiyorum. annemlere gitmeye korkar oldu artık.
Bu tarz sorunu olan var mı? Valla yetişkin bezi takıp çıkıcam artık o kadar çaresizimo_O
çişmatik al canım yanına
i-matik.jpg

bende çok sık tuvalete giderim..artık psikolojik oldu galiba..acaba gelir mi tuvaletim falan diye düşünüyorum..çarşıya çıkmadan tuvaletimi yapıyorum..en fazla 1 saat sonra hoop yeniden.uzun yol benim içinde sorun..içtiğim su hemen yolunu buluyor :)

Bende böyleyim kücüklükten beri. ARtik stresstenmi heyecandanmi bilmem. Uzun yolla cikacagim gün hicbirsey icmem buda kötü ama napiyim. Dediginizi bende yasamistim sanirsin ki idrar torbasi patlayacak :KK43:

Bende böyleyim kücüklükten beri. ARtik stresstenmi heyecandanmi bilmem. Uzun yolla cikacagim gün hicbirsey icmem buda kötü ama napiyim. Dediginizi bende yasamistim sanirsin ki idrar torbasi patlayacak :KK43:

Ya arabaya bırakıcam yada insanları boşverip yolun kenarına.. Kenara çektik işte ne yapalım. Ama sonraki mutluluk ve rahatlama.. Başka hiçbir şeyde yok

mesane pedi deneyin..orkid gibi birşey reklamlarından gördüğüm kadarıyla.google a yazın çıkıyor zaten..
bence psikolojik olarak ahatlatır sizi..:)

Ya arabaya bırakıcam yada insanları boşverip yolun kenarına.. Kenara çektik işte ne yapalım. Ama sonraki mutluluk ve rahatlama.. Başka hiçbir şeyde yok
Bir arkadaşıma kız arkadaşı yazdığı mektupta "seni sevmek işemek gibi" demişti, hala çok sıkışıp tuvalete gittiğimde kızın kulaklarını çınlatırım:KK53:

Bendede öyleydi Allahtan geceydi ama traffik kalabalikti. Zaten artik uzun yolla cikacagim gün birsey icmiyorum baska care bulamadim ama ben cocukluktan beri böyleyim

Bendede öyleydi Allahtan geceydi ama traffik kalabalikti. Zaten artik uzun yolla cikacagim gün birsey icmiyorum baska care bulamadim ama ben cocukluktan beri böyleyim

Ben de bir şey içmeyi bıraktım o gün yola çıkacağım zaman. Ama işte gelir mi geldi mi ne zaman gidicez off daha çok yol var diye diye geliyor

Çişmatik denilen şey nasıl kullanılacak arabada ? Altına yapsa daha iyi.
Hasta bezi ya da bunlar için özel pedler satılıyor.

Doktorluk bir durum mu acaba ?

Çişmatik denilen şey nasıl kullanılacak arabada ? Altına yapsa daha iyi.
Hasta bezi ya da bunlar için özel pedler satılıyor.

Doktorluk bir durum mu acaba ?

Çişmatiğe internetten baktım kullanımı için kolay falan deniyor. ama eşimin dışında arabada başkası varsa gene yapamam ona :KK70:
ya psikolojik sanırım direkt psikoloğa mı gitsem bilmiyorum. daha tıbbi bir şey de olabilir ürolojiye mi gideyim. Ne yapayım ben

Çişmatiğe internetten baktım kullanımı için kolay falan deniyor. ama eşimin dışında arabada başkası varsa gene yapamam ona :KK70:
ya psikolojik sanırım direkt psikoloğa mı gitsem bilmiyorum. daha tıbbi bir şey de olabilir ürolojiye mi gideyim. Ne yapayım ben

Bence de kesinlikle üroloji gidilmesi gerekiyor.
Peki arabanın dışındakilerin görebilmesi durumu ne olacak. O pantolon nasıl inecek ?

annemde de var aynısı :KK70: o çişmatik nasıl süper bişeymiş, hemen söyleyeyim yazık kadıncağız eve bi geliyor koşarak, nolur çekil altıma edicem derken hoooppp tutamıyor salıveriyor :KK70: hep güldürüyorum falan ama başkasının evine giderse de böyle bişi olursa diye korkudan bi yerlere gidemez oldu, yetişkin bezinede yanaşmıyor yaşlımıyım ben diyor, bu süpermiş yanında taşımak belki psikolojik olarak iyi gelebilir :KK66:

X