• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvaletten çıkmayan üst komşu!

Oluyor niye olmasın ki ben banyo sesi de duyuyorum su sesi de biz de bir de alaturka wc de var oraya da giriyorlar ne yapabiliriz ki bizim oturduğumuz bina da neredeyse 15 20 yıllık ama geliyor ve bu konu gerçekten çok saçma çıkacaklar istesen de istemesen de yalıtım da yaptırsan birşey farketmeyek. Ya sen evi değiştireceksin ya da bu seslerle barışık yaşayacaksın.
Daha önce yasadıgım yerlerde normal wc sesi su sesi konusma sesi tabikide geliodu ve bundan asla rahatszlık duymadım ben olmayacak birseyden bahsediyorum aşırı birseyden bahsediyorum inatla aynı şeyi sölüyosunuz

Boşsa cevap vermeseydiniz gayet normal cevap veren insanlar var gayet düzgünce kendi basına gelenleri anlatanlarda . Anlasılan siz şu her apartmanda olan herkesi rahatsız eden tiplerdensiniz.. ayrıca bi dip not avrupada gece 12 den sonra sifon bile cekilmez.. medeniyet baska birsey ve siz cok uzaksınız. He dersen git avrupada yaşa ben kendi ülkemdekileri eğitmeyi tercih ediyorum sizin gibi haydi güle güle
Avrupa da yaşayan arkadaşların evini bok götürüyor galiba :) sabaha kadar s...p s....p sabah mı sifonu çekiyorlar Allah bilir popişlerini de yikamiyorlardır :D çünkü medeniyet bunu gerektirir :) iyi ki medeni değiliz yoksa popişimiz de sinekler vızırdardı klozetimiz ne olurdu artık siz düşünün 😧

Boşsa cevap vermeseydiniz gayet normal cevap veren insanlar var gayet düzgünce kendi basına gelenleri anlatanlarda . Anlasılan siz şu her apartmanda olan herkesi rahatsız eden tiplerdensiniz.. ayrıca bi dip not avrupada gece 12 den sonra sifon bile cekilmez.. medeniyet baska birsey ve siz cok uzaksınız. He dersen git avrupada yaşa ben kendi ülkemdekileri eğitmeyi tercih ediyorum sizin gibi haydi güle güle
Gece 12 den sonra işeyenler napıyorlar? Tuvalette kalıyor mu öylece yaptıkları? Ayrıca Avrupada mı yaşıyorsunuz? Nasıl Avrupa daki her evin tuvaletinde olup bitenlere hakimsiniz anlamadım.

Konu sahibi "ben bunların tuvalete gitmesine nasıl engel olabilirim" demiş gibi linç yemiş.
Sesten rahatsız olmakta haklı. İlk uyarıyı yapması da normal. Zira sorun tesisatta ya da taharet musluğunda olabilirdi. Herkes evdeki her sorunu anında yaptırmıyor, öylece yaşayıp gidenler var.
Daha geçen gün, banyo yaparken alt katı göle çevirdiği halde sorunu çözmeyen, "çalışıyorum, yoruluyorum. Akşamları 10 dakika duş alıyorum, ne var su gidiyorsa? Islanıyorsa siliversinler, onu yaptırmakla uğraşamam" diyen bir ruh hastasına denk geldim. Alt kattaki insanlar cinnetin eşiğindeydi.

Konu sahibi de elde olmayan sebepler olduğunu öğrenmiş, tekrar şikayet etmemiş ve gürültü için ne yapabilirim diye soruyor. Bu kadar linç edecek ne vardı acaba?

@Tilki kafali, kirada olduğunuz için yalıtım yaptırmak isteyeceğinizi sanmıyorum. Ama yaptıracaksanız mutlaka birkaç firmayla detaylı konuşun. Çünkü bazı sesler için alttan, bazıları için döşeme üstünden yalıtım yapılması gerekir. Malzeme ve yöntemin su sesi için işe yarayıp yaramayacağından iyice emin olun.

Bunun dışında kulak tıkacı deneyebilirsiniz. O da olmazsa ya odayı değiştireceksiniz ya da taşınacaksınız mecburen.

Topuklu konusunda haklisiniz ama su sesine yapilabilecek bir sey yok.
Eger tasinma imkaniniz yoksa yerinizde olsam yatak odami baska odaya tasirdim.

He canım he ben zaten avrupanın göbeğinde yaşıyorum ne anlatiyorsun bana acaba?
Bana medeniyet öğretecek son insan bile olamazsın avrupada gece 12 den sonra sifon cekilmezmis hahaha ay bi gülme geldi
Avrupada sifon çekilir de csnim çekene laf etmeye kalkarsan kendini kapının önünde bulursun çünkü gece tuvalete gitmek kadar doğal bir ihtiyaç yok..
Ama dediğim gibi senin anlaman çok zor..

Son düzenleme:
Avrupa da yaşayan arkadaşların evini bok götürüyor galiba :) sabaha kadar s...p s....p sabah mı sifonu çekiyorlar Allah bilir popişlerini de yikamiyorlardır :KK70: çünkü medeniyet bunu gerektirir :) iyi ki medeni değiliz yoksa popişimiz de sinekler vızırdardı klozetimiz ne olurdu artık siz düşünün 😧
Tabi canım avrupadayim yıllardır burda genellikle gece micarsan poşete koyup karşı evin çatısına firlatiyorsun yada micmiyorsun başka çare yok..
Medeni insanlar bunlar kimseyi rahatsız etmezler sifon sesiyle filan ))

Konu sahibi "ben bunların tuvalete gitmesine nasıl engel olabilirim" demiş gibi linç yemiş.
Sesten rahatsız olmakta haklı. İlk uyarıyı yapması da normal. Zira sorun tesisatta ya da taharet musluğunda olabilirdi. Herkes evdeki her sorunu anında yaptırmıyor, öylece yaşayıp gidenler var.
Daha geçen gün, banyo yaparken alt katı göle çevirdiği halde sorunu çözmeyen, "çalışıyorum, yoruluyorum. Akşamları 10 dakika duş alıyorum, ne var su gidiyorsa? Islanıyorsa siliversinler, onu yaptırmakla uğraşamam" diyen bir ruh hastasına denk geldim. Alt kattaki insanlar cinnetin eşiğindeydi.

Konu sahibi de elde olmayan sebepler olduğunu öğrenmiş, tekrar şikayet etmemiş ve gürültü için ne yapabilirim diye soruyor. Bu kadar linç edecek ne vardı acaba?

@Tilki kafali, kirada olduğunuz için yalıtım yaptırmak isteyeceğinizi sanmıyorum. Ama yaptıracaksanız mutlaka birkaç firmayla detaylı konuşun. Çünkü bazı sesler için alttan, bazıları için döşeme üstünden yalıtım yapılması gerekir. Malzeme ve yöntemin su sesi için işe yarayıp yaramayacağından iyice emin olun.

Bunun dışında kulak tıkacı deneyebilirsiniz. O da olmazsa ya odayı değiştireceksiniz ya da taşınacaksınız mecburen.
Hay allah razi olsun ya soledigim sey aslinda bukdr basitti sanki oturduklari yerden hergun atomi parcaliyolar gibi konu begenmiyolar oda ilginc.. boyle insanlara laf anlatmaya calismak kendime en buyuk hakaret okuduklarini bile anlayamiyorlar ne desem bos ayni sey tekrar ediyolar..

Tabi canım avrupadayim yıllardır burda genellikle gece micarsan poşete koyup karşı evin çatısına firlatiyorsun yada micmiyorsun başka çare yok..
Medeni insanlar bunlar kimseyi rahatsız etmezler sifon sesiyle filan ))

Ota boka bukdr merakli oldgunuzu bilseydim daha once acardim konuyu. Hayal gucunuzede hayran kaldim köyunuzde oyle yapiodnuz heralde

Ota boka bukdr merakli oldgunuzu bilseydim daha once acardim konuyu. Hayal gucunuzede hayran kaldim köyunuzde oyle yapiodnuz heralde
Ya yazmayayım yazmayayım diyorum ama sabır taşını çatlatırsınız siz. Saatlerdir insanları köylü, cahil, sürü bilmem ne diye aşağılıyorsunuz ama bir mesajınızda "beyenmiyorsanız" yazabiliyorsunuz.Burda milleti cahil diye etiketleyeceğinize gidin bir imla-yazım kurallarını öğrenin.Ayrıca o beğenmediğiniz köydeki evler mis gibidir, insanlar da gayet hoşgörülüdür.

Oyy aklınca laf soktu hasbam))
Geri zekâlisin diye yazmıştım daha önce de bunu lütfen bir hakaret olarak algılama bu sadece bir durum değerlendirmesi bir kişilik analizi gibi birşey olurmu canım?
Banlanmak hiç bu kadar değmemişti))

kulak tıkacı kullanın. son care onu buldum. yoksa cildiracaktm

Ya yazmayayım yazmayayım diyorum ama sabır taşını çatlatırsınız siz. Saatlerdir insanları köylü, cahil, sürü bilmem ne diye aşağılıyorsunuz ama bir mesajınızda "beyenmiyorsanız" yazabiliyorsunuz.Burda milleti cahil diye etiketleyeceğinize gidin bir imla-yazım kurallarını öğrenin.Ayrıca o beğenmediğiniz köydeki evler mis gibidir, insanlar da gayet hoşgörülüdür.
Aşağılamak istiyorda yapamıyor aslında yazdıkları öyle saçma sapan öyle üslubu bozuk öyle seviyesiz ki kendini aşağılıyor yazarak sadece..
Yoksa benim gözümde sinek vızıltısı daha değerli..
Ama imla-yazım kuralları konusunda çok haklısınız

Oyy aklınca laf soktu hasbam))
Geri zekâlisin diye yazmıştım daha önce de bunu lütfen bir hakaret olarak algılama bu sadece bir durum değerlendirmesi bir kişilik analizi gibi birşey olurmu canım?
Banlanmak hiç bu kadar değmemişti))
vericek bi cevabiniz olmadigi icin hakaret ediyorsunuz cunku kapasiteniz okdr. Konusmaktsn tartismaktan anlamaktan acizsiniz sozunuz bitince hakaret ediyosunuz. Cunku boyle gormussunuz. Yazik! Aciyorum size bu egitimsizlik bu cehalet karsisinda soyleyecek soz bulamiyorum

vericek bi cevabiniz olmadigi icin hakaret ediyorsunuz cunku kapasiteniz okdr. Konusmaktsn tartismaktan anlamaktan acizsiniz sozunuz bitince hakaret ediyosunuz. Cunku boyle gormussunuz. Yazik! Aciyorum size bu egitimsizlik bu cehalet karsisinda soyleyecek soz bulamiyorum
Verdik ya bir sürü cevap hemde hepsi gayet güzeldi oysaki nesini beğenmedin ki sen?
Ama dediğim gibi hakaret değil o,değerlendirme..
Bana acıma ben birazdan kraliçeyle 5 çayına gidiyorum orada gece 12 den sonra sifon çekmeye kalkanlar hakkında konusucaz..hadi ben kaçtım byeee))

Verdik ya bir sürü cevap hemde hepsi gayet güzeldi oysaki nesini beğenmedin ki sen?
Bana acıma ben birazdan kraliçeyle 5 çayına gidiyorum orada gece 12 den sonra sifon çekmeye kalkanlar hakkında konusucaz..hadi ben kaçtım byeee))
Uzgunum ama Senin beni degerlendirmeye tahsil seviyen yetmez teyzecim.. haydii güle güle

Canım ülkemde Avrupanın b..uyla övünende çıktı ya pes dedim.

Ablacim bastan herseyu yazdim aslinda neye bukdr tepki gosterdiniz anlamadm oysa eminim benim yerimde sizde olsaniz ayni sekilde dusunurdunuz. Esim bazen sabaha kdr oturuorki ses bittikten sonra yatio ben kulaklikla geciriorm . Aslinda cok sey istemiorm komsumun wc de ne yaptigiylada ilgilenmiorm sadece odama budkr ses ve gurultu gelmesine bir cozum ariyorum. Hayattan beklentim saglikli olmaktan baska hicbir sey degil.
Konunuza ilk kez yazıyorum o yüzden lütfen bana da çemkirmeyin :dua:

İlk mesajınız ve cevaplarınız baştan aşağı üst komşularınızın tuvalet alışkanlığıyla ilgili, insan ne yapar ki bu kadar süre minvalinde üst katın gece tuvalet kullanmasını suçlayan nitelikte. Sadece son cümleniz ne yapabilirim diye. Dolayısıyla okuyan hemen herkeste su sesinden değil üst kat tuvalete giriyor diye bundan rahatsız oluyorsunuz fikri uyanıyor, bu nedenle de herkes "napsınlar girmesinler mi" diye yaklaşıyor.

Halbuki konuyu "üst katımda yaşlı ve hasta biri oturduğu için bütün gece taharet musluğu ve su sesi oluyor, ses bana çok geliyor. Bu sesin bana gelmesini engellemek için ne yapabilirim" diye üst katı bu kadar eleştirip insanlarda savunma dürtüsü uyandırmadan açsanız hiç buralara gelmeyecekti.

Konu sahibinden eğitim almadan gitme ama o bu işin piri. Bak bizde sifon olayını bilmeden avrupaya gitseydik rezil olacaktık. Allah razı olsun konu sahibi bizi aydınalttı. Bütün pis işleri biliyoruz artık gönül rahatlığıyla gidebiliriz dnndnsv

Back
X