Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

türkçe deyimler atasözleri bazı kelimeleri yeni yeni öğreniyorum. memleket kelimesi de yeni öğrendiklerimden. Teşekkür ederim.

şaka bir tarafa,asıl tarihlerden önce alternatif tarih olmuyor tatlım.
önce asıl tarih,hemen ardından alternetif tarihler geliyor..
neden yeni öğreniyorsun canım merak ettim..
bildiğim kadarıyla antalyada yaşıyorsun değil mi?

canım ne yaprsan yap ama epilatörle alma..

onlarca sayfayı nasıl heycanla okudum anlatamam

ben bu yömntemi daha önceden duymuştum ama tarihler her ayın 14dünden önceki salı günü diye biliyordum
1 ay yaparsam 2 ay bırakıyordum bu yöntemi

27 martt tarihini 2 günle kaçırmışım nasıl üzüldüm
kısmet nisana artık
topiğinizin abonesiyim bende bundan sonra
inşallah bundan sonra tarzan rıfkı gibi gezmekten kurtulurum :)

İlahi musbet,tarzan rıfkı heAyy sen çok yaşa emi?Hiç güleceğim yoktu.Hoşgeldin aramıza...

ben iğneli epilasyona gittim ve çookkk memnunum.. çenemde bir iki tane koyu renkli tüy vardı cımbızla ala ala çoğalttım onları :) o yüzden başladım, sonra baktım memnunum bıyıklarada yaptırdım.. ki ben her hafta iple almak zorunda kalırdım çok çıkardı bıyıklarım, şu anda birkaç tane kaldı aylarca almasam sorun olmuyo :) iz falanda kalmadı hiç, sadece benim cildim çok hassas olduğu için 1 hafta kızarıklığı ve izleri geçmiyo onun haricinde çok rahattım :) aklına takılan birşey olursa eğer seve seve cevaplarım :)

ha birde o zamanlar böyle tarihleri vs bilmiyodum, bundan 2 ay önceydi sanırım cumartesi-pazara denk gelmişti dolunay 2 gündü yani, o zaman göbeğimde çıkan bikaç kılı aldırdım ve hala izleri bile yok :) mutlaka tarihleri denk getir derim yani :)

cumartesi erken kalkarsan yapabilirsin ..gece 04:00 ten itibaren başlıyor çünkü..

aycangul yeni gördüm bu konuyu ve uygulamak istiyorum ama haliyle mart günlerini kaçırdım:26: nisanı artık senden öğreniriz ama hala kafam karışık konuya yeni dahil olduğumdan heralde:44:

topiğin hakkını vermişsin :))
hoşgeldin canım
bazen üst üste denkgelsede hep aynı günler olmuyor..şimdi garantiye almış oldun:)
bırakmak ne kelime,iple çekeceksin günleri..
ben şimdiden nisanı bekliyorum inan

işte budur
lazer ve iğneli epilasyona gidenler kesinlikle bu tarihlere uymalı,hep söyledim..
paranız cebinizde kalır :)
süper bir tarihti canım,değerlendirdiğin için tebrik ediyorum :)

aycangul yeni gördüm bu konuyu ve uygulamak istiyorum ama haliyle mart günlerini kaçırdım:26: nisanı artık senden öğreniriz ama hala kafam karışık konuya yeni dahil olduğumdan heralde:44:

önümüzdeki bir iki hafta içinde tarihi vereceğim..konunun ilk mesajını takip et sürekli..
ve verdiğim tarih ve saatlere uy.bir iki uygulamadan sonra,sonuçları görünce kafandaki sorularla ilgilenmeyeceğine bahse girerim :)
bu arada sende hoşgeldin aramıza

arkadaşlar regl ile epilasyon arasındaki bağlantıyı anlayamadım.
Regl olmadan önce mi almamız gerek yoksa sonra mı?

regl döneminde tüylerimizi almıyoruz arkadaşlar, çünkü normalinden daha sert cıkar bu sekilde ayrıca bir kere denerseniz görürsünüz ki canınız 2 kat fazla yanar, bu yöntemle benim anladıgım, aycangulun verdigi tarih regl döneminden sonraya denk geliyorsa = şanslısınız demektir en iyi sonuç böyle alınıyor
biz bu mart ayı çok önemli bir ay oldugundan regl filan takmadık, aldık,
ben sanslılardandım cünkü erken oldu bitti ve 19 martı degerlendirebildim
nisan ayının tam tarihlerini iple cekelim yaza daha huzurlu hazırlanalım

Benim babam türk değil annem türk antalyaya bu yaz geldim annemle babam ayrıldığı için.

valla sağol çok mantıklı tebrikler yahu hiç böyle bi teklifle gelen duymamıştık süpermiş...sürekli takipteyim artık bu konuda

sevgili kader arkadaşlarım bnde bu topikcik olmaktan çıkmış koca bi topik olmus konunun sürekli takipçisi olaraak bndeki gelişmeleri paylaşmak istiyorum sizlerlee....

ayın 19 undan beklentim çok oldugundanmıdır nedirr biraz hayal kırıklıgına ugradım... 10 gün kadar oldu sanırım ama tüycüklerim çıkmaya başladı sanki erken çıkmaya başladılar ne dersiniz normal mi??
özelliklee yüzümdekilerden çok rahatsızım göz önünde oldugu için...2 sene kadar iğneli epilasyona gittim..yine biraz azalmıstı fakat yeni taşındıgımız yerde iğneli epilasyon yapanda olmadıgından gidemiyorum ve bu ayları takıp ederek yüzümdeki tüyleri eldivenle alıyorum... ve benm için çooooooook zor oluyor bir ay beklemek...sanki 2 yıl boşuna yüzümü deldirmişim gibikeşke şu ara tarihler dolunaydan 2 hafta sonraya fln denk gelse..

neyseeee konuyu dağıttım sanki... koltuk altlarımda çıkmaya basladı... bacaklarım kabarmaya basladı, bikini bolgesi ve göbeğimde pek bişe yok... ama göğüslerimdekiler çıkmaya basladı... tabi şunuda belirteyim incelmeler war bu güzel haber...

ve zannediyorumki ergenliğe yeni girmiş tüylerini ilk defa alacak kişiler bu tarihlerde alsa daha faydalı olacakmış gibi...öle tanıdıklarınız varsa o kişileri bu konuda bilgilendirin derim....

tatlım neden üzülüyorsun ki..
12 gün oldu..çıkmaya başlamaları çok normal.inceldi de diyorsun..üzücü olan ne ?
üstelik bikinide ve göbeğinde hala birşey yokmuş..
bu çok güzel bir sonuç..
ve tabi ki biz ergenlik dönemindekilere göre çok daha fazla emek vereceğiz..
tövbe de bence böyle olursun :))))

Son düzenleme:

kıslar bi sorum var yada sorunum:26: ben yüzümdekilerden rahatsızdım ve eylülde bitkiderman yüz için azaltıcı sete başladım ve yüzümü alıp öyle sürdümdaha etkili olsun diye...ilk alışta sir ağdayla aldım ama yüzümün resmen derisi soyuldu çok kötü oldu ben de epilatörle alıyorum şimdiye kadar..ama bi incelme oldu mu tam anlayamadım asıl sorun 2 güne bir epilasyon yapıyor olmam...yüzdeki tüyler bikaç güne heen çıkar mı yoksa tüy alma yöntemim mi yanlış:18: kızlar tavsiyeye ihtiyacım var
ayın hareketlerine göre epilasyona başlamak istiyorum ama yüzümdekiler çok uzayacak ve ben ne yapacam aycangül yardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…