:)
bizim tabirimiz ? :)
nerde yaşıyorsun senemcim uzayda mı
yok güzelim sana öyle bir tarih .. bak başının çaresine
türkçe deyimler atasözleri bazı kelimeleri yeni yeni öğreniyorum. memleket kelimesi de yeni öğrendiklerimden. Teşekkür ederim.
kızlar kollarımı hiç almadım ama almayı düşünüyorum.Bir yandan da daha kötü çıkarlarsa diye tırsıyorum. kollarını alanlar menunmu? ve neyle alıyorsunuz?Ben sir ağdayla kuaförde aldırmayı düşünüyorum. ne yapayım karar veremedim.pişman olmaktan korkuyorum:18:
mrb aycangül nasılsın :)
bende hafta sonu epilasyonumu yaptım regl olmama rağmen ama etkisi olmaya başladı sanırım çünkü bacaklarıma yaptım epiyi çok acımadı önceden daha kötü olurdu şimdi sanki kökleri daha zayıf daha rahat aldım. regl olmama rağmen etkisini göreceğime inanıyorum :)
birde yüz bölgemdeki tüyleri alınca sivilce oluyor çok berbat oluyor yüzüm bunun için tavsiyeleriniz varmı nasıl önlerim. birde aycangülcüm yüz için en uygun iğneli epilasyonmu bir fikrin varmı araştırıyoeum ama çok farklı yorumlar var...
teşekkür ediyorum herkese iyi geceler:)
cumartesi erken kalkarsan yapabilirsin ..gece 04:00 ten itibaren başlıyor çünkü..
onlarca sayfayı nasıl heycanla okudum anlatamam
ben bu yömntemi daha önceden duymuştum ama tarihler her ayın 14dünden önceki salı günü diye biliyordum
1 ay yaparsam 2 ay bırakıyordum bu yöntemi
27 martt tarihini 2 günle kaçırmışım nasıl üzüldüm
kısmet nisana artık
topiğinizin abonesiyim bende bundan sonra
inşallah bundan sonra tarzan rıfkı gibi gezmekten kurtulurum :)
ben iğneli epilasyona gittim ve çookkk memnunum.. çenemde bir iki tane koyu renkli tüy vardı cımbızla ala ala çoğalttım onları :) o yüzden başladım, sonra baktım memnunum bıyıklarada yaptırdım.. ki ben her hafta iple almak zorunda kalırdım çok çıkardı bıyıklarım, şu anda birkaç tane kaldı aylarca almasam sorun olmuyo :) iz falanda kalmadı hiç, sadece benim cildim çok hassas olduğu için 1 hafta kızarıklığı ve izleri geçmiyo onun haricinde çok rahattım :) aklına takılan birşey olursa eğer seve seve cevaplarım :)
ha birde o zamanlar böyle tarihleri vs bilmiyodum, bundan 2 ay önceydi sanırım cumartesi-pazara denk gelmişti dolunay 2 gündü yani, o zaman göbeğimde çıkan bikaç kılı aldırdım ve hala izleri bile yok :) mutlaka tarihleri denk getir derim yani :)
aycangul yeni gördüm bu konuyu ve uygulamak istiyorum ama haliyle mart günlerini kaçırdım:26: nisanı artık senden öğreniriz ama hala kafam karışık konuya yeni dahil olduğumdan heralde:44:
şaka bir tarafa,asıl tarihlerden önce alternatif tarih olmuyor tatlım.
önce asıl tarih,hemen ardından alternetif tarihler geliyor..
neden yeni öğreniyorsun canım merak ettim..
bildiğim kadarıyla antalyada yaşıyorsun değil mi?
Benim babam türk değil annem türk antalyaya bu yaz geldim annemle babam ayrıldığı için.
önümüzdeki bir iki hafta içinde tarihi vereceğim..konunun ilk mesajını takip et sürekli..
ve verdiğim tarih ve saatlere uy.bir iki uygulamadan sonra,sonuçları görünce kafandaki sorularla ilgilenmeyeceğine bahse girerim :)
bu arada sende hoşgeldin aramıza
sevgili kader arkadaşlarım bnde bu topikcik olmaktan çıkmış koca bi topik olmus konunun sürekli takipçisi olaraak bndeki gelişmeleri paylaşmak istiyorum sizlerlee....
ayın 19 undan beklentim çok oldugundanmıdır nedirr biraz hayal kırıklıgına ugradım... 10 gün kadar oldu sanırım ama tüycüklerim çıkmaya başladısanki erken çıkmaya başladılar ne dersiniz normal mi??
özelliklee yüzümdekilerden çok rahatsızım göz önünde oldugu için...2 sene kadar iğneli epilasyona gittim..yine biraz azalmıstı fakat yeni taşındıgımız yerde iğneli epilasyon yapanda olmadıgından gidemiyorum ve bu ayları takıp ederek yüzümdeki tüyleri eldivenle alıyorum... ve benm için çooooooook zor oluyor bir ay beklemek...sanki 2 yıl boşuna yüzümü deldirmişim gibikeşke şu ara tarihler dolunaydan 2 hafta sonraya fln denk gelse..
neyseeee konuyu dağıttım sanki... koltuk altlarımda çıkmaya basladı... bacaklarım kabarmaya basladı, bikini bolgesi ve göbeğimde pek bişe yok... ama göğüslerimdekiler çıkmaya basladı... tabi şunuda belirteyim incelmeler war bu güzel haber...
ve zannediyorumki ergenliğe yeni girmiş tüylerini ilk defa alacak kişiler bu tarihlerde alsa daha faydalı olacakmış gibi...öle tanıdıklarınız varsa o kişileri bu konuda bilgilendirin derim....
tatlım neden üzülüyorsun ki..
12 gün oldu..çıkmaya başlamaları çok normal.inceldi de diyorsun..üzücü olan ne ?
üstelik bikinide ve göbeğinde hala birşey yokmuş..
bu çok güzel bir sonuç..
ve tabi ki biz ergenlik dönemindekilere göre çok daha fazla emek vereceğiz..
tövbe de bence böyleolursun :))))[/QUOT
sanırım mart 19 a çok umut bağladım... o yuzden canımı sıktı cabuk çıkmaları... ii ama ya rahatlattın beni canım benim..
war ya sen süper bişeysin....iyiki varsın,meaşallaaaaaaaah diyorum sana aycangülcüm... Allahım seni nazarlardan saklasın, başımızdanda eksik etmesinn... AMİN!!
tatlım neden üzülüyorsun ki..
12 gün oldu..çıkmaya başlamaları çok normal.inceldi de diyorsun..üzücü olan ne ?
üstelik bikinide ve göbeğinde hala birşey yokmuş..
bu çok güzel bir sonuç..
ve tabi ki biz ergenlik dönemindekilere göre çok daha fazla emek vereceğiz..
tövbe de bence böyleolursun :))))[/QUOT
sanırım mart 19 a çok umut bağladım... o yuzden canımı sıktı cabuk çıkmaları... ii ama ya rahatlattın beni canım benim..
war ya sen süper bişeysin....iyiki varsın,meaşallaaaaaaaah diyorum sana aycangülcüm... Allahım seni nazarlardan saklasın, başımızdanda eksik etmesinn... AMİN!!
yanlış anlaşılır diye sık sık yazmıştım ama yinede çoğunuza bitecek gibi geldi sanırım :)
güzel dileklerin için çooookk sağol
bak ben bu bir yıllık planımı yazmıştım geçenlerde.
disiplinle uygulayıp önümüzdeki martta altın vuruşu yapıcam diye :)
var mı öyle ben 1-2 yılda kurtulucam,siz tek seansta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?