inanmıommmmm tüylerm nerdeyse 3 hatfadır az çıkıo allah razı olsunnn :)
bu arada martın ondokuzundan beri ne özel bölgede ne de bacaklarımda tüy yok yanı daha köku bıle bellı olmuyoinş net sonucu bı ay tamamlansın öyle vercem
sen benim regli olduumu nerden anladın haftaya cuma biter.
öncesi sonrası mı yapsak acaba fotoğraflı :90::90:
iğrençmiyim evettttttttttt
merhaba bu ay hangi günlerde alınacak acaba çok bekliycekmiyiz bende ilk demeemi yapıcam sabırsızlanıyorum gerçekten kurtulacakmıyım bu sinir olduğum tüylerden :18:
klasik balık burcu hissiyatı işte :))
23 nisana randevu alabilirsin tatlım :)
Bu ayın asil gününe kadar almak zorunda kalacaklarımız için bi vaktin günün önemi yoktur değilmi aycangül
aycangül yapmamız gereken epilasyon için bekleyelimmi yoksa alalımmı sen al demiştin ama beklesek tam kökünden halletsek daha mı iyi olur ki? şimdi alsak o zamana kadar çıkmazsa nolacak23 nisan gibiyse eğer tarihler
bu arada astroloji okulunda nisan ayının ay fazları var yazarlardan birinde galiba aycangülün bahsettiği yurdahal hanımın köşe yazısıydı....o sorun değil de ayın bulunduğu burca göre ne yapmak ne yapmamak lazım işte onları öğrenmemiz lazım ki bu kıl tüy sorununu da anlayabilelim ayrıntılı olarak
canım öncelikle bu ay alternatif tarih yok malesef.bende şok oldum.regl olucam çünkü asıl tarihte..
mecburen yapacaksan kötünün iyisi olarak 6 nisanı tercih et en azından..hoş büyüyen fazın tarihi olmaz ama yinede bu tarih diğerlerine göre daha az zarar verir..
yaa nisan sonuna kadar tarih yokmuu.. tüh ara tarihleri kaçırmıştım :)) neyse 6sı demişsin o zamanı değerlendireyim bari, zaten çoğunda hareket yok hala :)))) her zamanki gibi batık ve kırıklar çıktı :) 19 marttan bu yana, boşluklar var kökleri falan görünmüyo, bu bacaklarımdada işe yarıyo demektir dimi :)
iğneli epilasyon içinde nisan sonunu bekleyeyim inşallaahhh son gidişim olur :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?