canım ben sana saatleri göndermiştim,almadın mı yada uygulayamadın mı merak ettim..
berlinin saatini hesaplamıştım direkt..senin herhangi bir hesap yapmana gerek yoktu yani..
aycangül yeni tarihler için çok teşekkürler canım umarım herkese şifalar verir Rabbim. senden de Allah razı olsun bizlere çok emeğin geçiyor.
haziran icin yolladinmi bana??bana gelmedi haziran icin vakitler :18: sen bana mayis icin olan tarihleri yolladin onlari uyguladim tabi:) biyik ve koltuk alti icin diyer bölgelere zaman yetmemisti:18:
aycangülüm akşamın köründe aceleden yüzümün hepsini alamamışıminş kimse yüzüme dikkatli bakmaz 1 ay :18: valla bakarlarsa da kendileri bilir almayı düşünmüyorum uygun tarihe kadar canım yarım yamalak suratla gezicem bu ay
10 gün kaldı canım,1 ay beklemene gerek yok :)
aycangülcüm ben mayısın 30unda almıştım ama bacaklarımdakiler gözle görülür şeiklde çıkmaya başladılar ben bacaklarımı aldımmı 15 20 günde yeni yeni çıkmaya başlarlardı sence neden olmuştur?
malesef tam da adetten bikaç gün öncesine denk gelecek canım yani alamayacağm
aycangul ben bu ay ilk defa denedim. verdigin saatler arasinda aldim bakalim nolcak sonuclar yazicam ama soyle bi sorun var malum yaz koltuk altimiz bacaklarimiz acik, ben minik minik tuyler ciksa bile rahatsiz oluyorum ozellikle koltuk altini iki uc gunde bir aliyorum makinayla, bacaklarimi da cogunlukla haftada bir. verdigin tarihlere kadar uzatmak mi gerekiyo ne dersin? benim reglim genelde 20 sinde falan oluyo dolayisiyla ondan sonraki tarihi bekleyince bir ay geciyo. uzun oldu biraz ama kusura bakma
aycangülcüm ben mayısın 30unda almıştım ama bacaklarımdakiler gözle görülür şeiklde çıkmaya başladılar ben bacaklarımı aldımmı 15 20 günde yeni yeni çıkmaya başlarlardı sence neden olmuştur?
benimde koltuk altım ve bacaklarım aynı durumda , yeni tarihler için sabırsızlanıyorum çünkü kısa kollu ve etek giyemiyorum
bilemiyorum ki canım.bende böyle bir şey olmadı açıkçası..
aslında daha önce de yazdığım gibi bu ay denediğimiz saatlerin aradığım tarih olmadığının farkındayım ama yinede senin ki kadar çabuk da beklemiyordum.dediğim gibi ben seninki gibi bir sonuç yaşamıyorum şu an.belki bu aylık bir durumdur senin açından..
arkadaşlar bu ay denek olabilecek 10 kişi istiyorum.
ama kesinlikle uygulayacak kişiler olmalı..
çünkü sadece 10 kişi için çalışma yapacağım..
arkadaşlar bu ay denek olabilecek 10 kişi istiyorum.
ama kesinlikle uygulayacak kişiler olmalı..
çünkü sadece 10 kişi için çalışma yapacağım..
aa gerçekten mi..
kaç gündür içimi kemiren huzursuzluğun nedeni belli olmaya başladı desenize..
hadi bakalım yeniden başlıyoruz araştırmaya :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?