• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

canım ben sana saatleri göndermiştim,almadın mı yada uygulayamadın mı merak ettim..
berlinin saatini hesaplamıştım direkt..senin herhangi bir hesap yapmana gerek yoktu yani..

haziran icin yolladinmi bana??bana gelmedi haziran icin vakitler :18: sen bana mayis icin olan tarihleri yolladin onlari uyguladim tabi:) biyik ve koltuk alti icin diyer bölgelere zaman yetmemisti:18:

haziran icin yolladinmi bana??bana gelmedi haziran icin vakitler :18: sen bana mayis icin olan tarihleri yolladin onlari uyguladim tabi:) biyik ve koltuk alti icin diyer bölgelere zaman yetmemisti:18:

yok canım, mayısı göndermiştim..vaktim olursa haziranı da gönderirim..ama bana hatırlat..birde regl başama ve bitiş tarihlerini gönder bana..

aycangülüm akşamın köründe aceleden yüzümün hepsini alamamışım:1: inş kimse yüzüme dikkatli bakmaz 1 ay :18: valla bakarlarsa da kendileri bilir almayı düşünmüyorum uygun tarihe kadar canım:37:yarım yamalak suratla gezicem bu ay:27:

aycangülüm akşamın köründe aceleden yüzümün hepsini alamamışım:1: inş kimse yüzüme dikkatli bakmaz 1 ay :18: valla bakarlarsa da kendileri bilir almayı düşünmüyorum uygun tarihe kadar canım:37:yarım yamalak suratla gezicem bu ay:27:

10 gün kaldı canım,1 ay beklemene gerek yok :)

aycangülcüm ben mayısın 30unda almıştım ama bacaklarımdakiler gözle görülür şeiklde çıkmaya başladılar ben bacaklarımı aldımmı 15 20 günde yeni yeni çıkmaya başlarlardı sence neden olmuştur?

23 ünde mecburen aldırdığım koltuk altımdaki hain kıllar canımı yakarak çıkıyolar ufff popolin sürüyorum kaşınıyo kızarıyo azıcık da kanattım sanırım :43:

aycangul ben bu ay ilk defa denedim. verdigin saatler arasinda aldim bakalim nolcak sonuclar yazicam ama soyle bi sorun var malum yaz koltuk altimiz bacaklarimiz acik, ben minik minik tuyler ciksa bile rahatsiz oluyorum ozellikle koltuk altini iki uc gunde bir aliyorum makinayla, bacaklarimi da cogunlukla haftada bir. verdigin tarihlere kadar uzatmak mi gerekiyo ne dersin? benim reglim genelde 20 sinde falan oluyo dolayisiyla ondan sonraki tarihi bekleyince bir ay geciyo. uzun oldu biraz ama kusura bakma :40:

aycangülcüm ben mayısın 30unda almıştım ama bacaklarımdakiler gözle görülür şeiklde çıkmaya başladılar ben bacaklarımı aldımmı 15 20 günde yeni yeni çıkmaya başlarlardı sence neden olmuştur?

benimde koltuk altım ve bacaklarım aynı durumda , yeni tarihler için sabırsızlanıyorum çünkü kısa kollu ve etek giyemiyorum :(

Bu ay sadece ilk akşamı kullanabilicem
Noolur noolur yeni fikirler o ilk akşamıda kapsasın :16:
Vede saatler olursa da hepsini ilk akşam halletmek zorundayım
Yani kimi saat içi kimi dışı olacak

aycangul ben bu ay ilk defa denedim. verdigin saatler arasinda aldim bakalim nolcak sonuclar yazicam ama soyle bi sorun var malum yaz koltuk altimiz bacaklarimiz acik, ben minik minik tuyler ciksa bile rahatsiz oluyorum ozellikle koltuk altini iki uc gunde bir aliyorum makinayla, bacaklarimi da cogunlukla haftada bir. verdigin tarihlere kadar uzatmak mi gerekiyo ne dersin? benim reglim genelde 20 sinde falan oluyo dolayisiyla ondan sonraki tarihi bekleyince bir ay geciyo. uzun oldu biraz ama kusura bakma :40:

çok çabuk çıkıyorsa vereceğim tarihten 1hafta yada 10 gün önce al.sonrada verdiğim tarihte al..
başka bir çözüm gelmiyor aklıma şimdilik canım..

bilemiyorum ki canım.bende böyle bir şey olmadı açıkçası..
aslında daha önce de yazdığım gibi bu ay denediğimiz saatlerin aradığım tarih olmadığının farkındayım ama yinede senin ki kadar çabuk da beklemiyordum.dediğim gibi ben seninki gibi bir sonuç yaşamıyorum şu an.belki bu aylık bir durumdur senin açından..

bilemiyorum ki canım.bende böyle bir şey olmadı açıkçası..
aslında daha önce de yazdığım gibi bu ay denediğimiz saatlerin aradığım tarih olmadığının farkındayım ama yinede senin ki kadar çabuk da beklemiyordum.dediğim gibi ben seninki gibi bir sonuç yaşamıyorum şu an.belki bu aylık bir durumdur senin açından..

sanırım bu ayın 2. alternatifini kullanacağım büyük ihtimal bakalım bu ay ne olacak ama diğer yerlerden memnunum:71:

arkadaşlar bu ay denek olabilecek 10 kişi istiyorum.
ama kesinlikle uygulayacak kişiler olmalı..
çünkü sadece 10 kişi için çalışma yapacağım..

aa gerçekten mi..
kaç gündür içimi kemiren huzursuzluğun nedeni belli olmaya başladı desenize..
hadi bakalım yeniden başlıyoruz araştırmaya :44:

valla bacaklarımda koltuk altımda oldukça belirgin ben adetimden 10 gün önce aldım şuan adet oluyorum haziran 16 kadar bitmiş olur tüyler nasıl çıktı dersen aynı tonda ve koyulukta canım bilgin olsun diye yazıyorum kolay gelsin ben denek olurum yetiştiğim her yer için

Son düzenleme:
Back
X