- Konu Sahibi Tatli_Civciv
-
"lazer tekniğinde;Pıhtılaşma sıcaklığına erişildiğinde kıl kökü yok edilir"deniliyor..Pıhtılaşma kıl köküne kan sağlamayı engellermiş----hımmmmmmmm
lazerden yola çıkarak birşeyler bulamazmıyız acaba :))))
Canım limonun cildi kurutucu etkisi var. Ancak temizledikten sonra vücut nemlendiricisi kullanırsan sorun olmaz belki. Bacağa yaptığın için öyle düşünüyorum. Yüz filan olsa kafadan yapma derdim sana. Tabi denemek lazım. Kızarıp kaşınmaya pullanmaya başlarsa nemlendiriciye rağmen, kullanmayı bırak derim ben. Çünkü bu uzun vadede etkili bir yöntem. Tüylerden kurtulayım diye akut dermatitten hastanelik olmaa. Tuz kalın ince farketmez.
arkadaşlar bir biyolog olarak tuzun bu olayda gözenekleri açarak sitrik asidin kıl köklerine daha kolay ulaşmasını sağlar artı olarak peeling yapıp gözenekler açıldığı için batık oluşumunu önler bu uygulamayı yaptığınız zaman bir hafta nemendirici sürmeyin çünkü bütün nemlendiriciler yağ içerir buda kıl foiküllerini besler sonuca ulaşmanızı uzatır
gulcedetay olur mühim olan kökten alınması
çok agresif gördüm zemuszemus
biyolog arkadaşın dediği doğru..kıl kökleri açıkken,nemlendiricler e vitamini badem giibi besleyici bileşenler içeren kremler kullanmak,.bir yandan kökü kurutup diğer yandan beslemektir...bol bol yıkayın.ya da kendi yağını bulmasını bekleyin
eevt normalde sadece okuduğum bi siteydi ama olağan bir yorumu sen alıp da karşıyı suçlar gibi agresif bir tavır alırsan ben bile dayanamam demek ki.kıl fışkırır demiyor kimse.besler diyor.doğru okuyup ondan sonra ahkam keselim.zaten herşeyi hep biz biliyoruz değilmi?.başkalarının yorumlarına ihtiyacımız yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?