Tüyler ve evlilik

Hayallerr1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2019
12
2
1
Kızlar evlilikte tüylerinizi ne ile alıyorsunuz ben bekarken bu kadar takilmazdim ayda bir kere alırdım. Şimdi ev işi falan derken zor zaman biliyorum ve tüylerim hemen çıkıyor. Lazerle gittim çözüm olmadi. Agdaya gitsemde ayda bir yine az az çıkıyor onları sevmiyorum. Tertemiz olmak istiyorum her daim. Napiyosunuz tüy işini evliliginzde ?

Kızlar evlilikte tüylerinizi ne ile alıyorsunuz ben bekarken bu kadar takilmazdim ayda bir kere alırdım. Şimdi ev işi falan derken zor zaman biliyorum ve tüylerim hemen çıkıyor. Lazerle gittim çözüm olmadi. Agdaya gitsemde ayda bir yine az az çıkıyor onları sevmiyorum. Tertemiz olmak istiyorum her daim. Napiyosunuz tüy işini evliliginzde ?
lazer nasıl olmadı ?? yani bitirmiş olması gerekirdi tüğleri

bakın buz başlılı diot var denedim hem daha az acı verdi hem de kökten çözdü durumu, tavsiye ederim. ayrıca bitene kadar gitmelisiniz belli seans sayısında değil

Bende baslicam yakin zamanda daha once girisimlerim oldu ama basarisiz oldular. Arkadasim baslamis bir yere ilk seansta nerdeyse bitmis cok heveslendim oraya baslicam bende. Agla epilator hicbirinin sonu yok

Bende baslicam yakin zamanda daha once girisimlerim oldu ama basarisiz oldular. Arkadasim baslamis bir yere ilk seansta nerdeyse bitmis cok heveslendim oraya baslicam bende. Agla epilator hicbirinin sonu yok

Hangi tip lazeri kullanıyorlarmış, sen lazere çok mesafeliydinde..

Epilasyon aletiyle en az haftada bir alıyorum, ta ilk günden aldığımdan baya azaldı, 13 yıllık evliyim, eşim daha tüylü görmemiştir çok şükür...

Benim 9 seansta bacak kol altı bitti ama vajinaya galiba 15 i bulur aksatmadan gidin birde lazerin kalitesi onemli

Hangi tip lazeri kullanıyorlarmış, sen lazere çok mesafeliydinde..
Bir tur daha denemeye karar verdim. Benim tecrubelerimin uzerinden uzun zaman gecti teknoloji hergun gelisiyor belki de benim kil yapim icin uygun bir cihaz yontem gelismistir bu aralikta diye... internet sitelerinde nyda ve alex yaziyor ama gittiginde uygun olana gore basliyorlarmis.

Bu da olmazsa zaten igneli epilasyon yapicam mecburen.

Epilasyon aletiyle en az haftada bir alıyorum, ta ilk günden aldığımdan baya azaldı, 13 yıllık evliyim, eşim daha tüylü görmemiştir çok şükür...
Hangi epilasyon aleti kullanıyorsun. Bende braun var ama evleneceğim ve yeni almak istiyorum. Tavsiyen hangisi olur. Braun mu Philips mi , başka mi

Hangi epilasyon aleti kullanıyorsun. Bende braun var ama evleneceğim ve yeni almak istiyorum. Tavsiyen hangisi olur. Braun mu Philips mi , başka mi
Merhabalar Philips aldınız mı acaba aldıysanız braunu mı önerirsiniz yoksa Philipsimi cevaplarsanız çok sevinirim bende almayı düşünüyorum ama iki marka arasında çok kaldım

Kardesim de remington var Dı bitirdi o kol bacak koltuk altını... Bikini bölgesine yapıyor simdi...
Bende kendim için araştırdım philips alacagım sanırım braun ile ikisi arasında kalmıstım... Yine de fikir veren olursa çok güzel olur 🙏🏿

Kardesim de remington var Dı bitirdi o kol bacak koltuk altını... Bikini bölgesine yapıyor simdi...
Bende kendim için araştırdım philips alacagım sanırım braun ile ikisi arasında kalmıstım... Yine de fikir veren olursa çok güzel olur 🙏🏿
Arkadaşım philipsi kullanıyor. Bıraktıktan 5 6 ay sonra tekrar çıkıyormuş. Kalıcı sonuç vermiyormuş.

Back
X