Tüyler ve evlilik

Kardesim de remington var Dı bitirdi o kol bacak koltuk altını... Bikini bölgesine yapıyor simdi...
Bende kendim için araştırdım philips alacagım sanırım braun ile ikisi arasında kalmıstım... Yine de fikir veren olursa çok güzel olur 🙏🏿
Ayrıca en son çıkanı almıştı, yaklaşık 2 yıldır kullanıyor.
 
Ev tipi lazer Epilasyon larda önemli olan düzenli ve uzun süre kullanımdır.
Ne kadar süre kullanmak gerek peki? Bende almayı düşünüyordum, arkadaşım öyle diyince vazgeçtim. Bu arada yaklaşık 1 yıl kullandı bittiğini düşündü yani bitmiş gibi görünüyordu sonra geri çıktı.
 
Ne kadar süre kullanmak gerek peki? Bende almayı düşünüyordum, arkadaşım öyle diyince vazgeçtim. Bu arada yaklaşık 1 yıl kullandı bittiğini düşündü yani bitmiş gibi görünüyordu sonra geri çıktı.
Geri çıktığında tek tük çıkmıstır eminim ki tamamen eskisi gbi çıkmaz... Belirli aralıkları var kullanımın kılavuzda yazıyor ten rengine göre değişiyor hatta burada bir post okumustum kullanan bir kişi detaylı yazmıstı o bayagı sık uygulamış deride yanma yapmamıs... Ama teni esmermş...
Benim kardesim de haftada bir veya iki kez uyguladı sonra azaldı bu kez çıktıkça yaptı simdi dediğim gbi koltuk altı, bacaklar ve kolları tamamen bitti... Bir ayı geçti daha almadım çıkmadı hiç dedi... Simdi daha seyrek yapıyor zamanla zaten tamamen bitiyor ama elbette tek tük arada çıkar hormonal değişimde de çıkabilir vs. Bende arastırdım kullananlar bayagı memnun kalmıs bende bu ay almayı düşünüyorum
 
Konuyu merakla okudum. Hatta ben bekarken gittiğim ağdacıya sormuştum. Malum tüyler uzamadan alınmıyor, "evliler ne yapıyor? dedim eşi görmüyor mu?" Ağdacı "ohooo evliyken nelerini görüyor çiftler birbirinin, tüy ne ki" dedi. Ben hep sir ağdaya giderim. Sir ağdada normal ağda gibi uzamalarını beklemek zorunluluğu olmuyor, daha kısa tüyleri de alıyor ama yine de belli uzunlukta olması gerekiyor maalesef. Bir de sir ağda özel bölgede kararma yaptı (özellikle sıcak sir kararma yapıyor, soğuk sir tercih etmek lazım o da her yerde uygulanmıyor). Özel bölgede bıraktım maalesef jilet kullanıyorum. Bacaklar için 4 haftada bir sir ağda yaptırıyorum. Arada maalesef jiletle aldığım da oluyor. Lazer epilasyon yaptırmaya bir türlü fırsatım olmadı. Neyse ki (annem derdi doğruymuş) menopozdan sonra epey azalıyorlar.
 
Kızlar evlilikte tüylerinizi ne ile alıyorsunuz ben bekarken bu kadar takilmazdim ayda bir kere alırdım. Şimdi ev işi falan derken zor zaman biliyorum ve tüylerim hemen çıkıyor. Lazerle gittim çözüm olmadi. Agdaya gitsemde ayda bir yine az az çıkıyor onları sevmiyorum. Tertemiz olmak istiyorum her daim. Napiyosunuz tüy işini evliliginzde ?
önceden normal epilasyon aletiyle alıyordum, 2 sene kadar önce lazer epilasyon aldık, onunla yaptım, tüylerim %70-80 azaldı, hamile olduğum için devam edemedim
 
Kesinlikle lazer diyorum. Yillardir ben de cok ugrastim ama insallah dugunumden once kil derdinden kurtulmus olucam. Sizde neden ise yaramadi bilmiyorum ama bi doktora gorunup tekrar lazere baslayin bence mukemmel bir rahatlik
 
Valla evlenince adam senin tüylerin mi çıkmıs koltuk altın mı cıkmıs görmez bile ayda 1 agdaya git. Yani bende evlenince iç çamaşırları vs güzel olsun falan başta çok ozendimde baktımki adam iççamasırı bile görmüyor. 😄 amaan dedim.
 
valla canım bende lazer epilasyon aldım , bir arkdaşımın sürekli kullanımında kol bacak koltuk altı bitmişti o yüzden bana da çok mantıklı geldi , aynı bölgeler sir burada çok pahalı en az 100 lira istiyorlar ki benim tüylerim inatçı sağolsun 2 hafta dolduktan sonra geri çıkıyor üstüne morluk yapmasından hiç bahsetmiyorum dayak atmışlar gibi oluyor yani bir kere sürülünce çekilmesi lazım 2.ye kabul etmiyor tenim çok hassas , bir kaç güzellik merkezi gezdim bana yakın olan , giden arkadaşlarımın geri çıkmaya başlayınca vazgeçtim .Ev tipi lazer evet tamamen bitirmiyor yani , bitsede 2 veya 3 ayda bir atış yapman lazım öylelikle çıkmaz. Evlenirsem ilerde lazere giderim şimdilik bana en uygunu bu geldi.
 
Back
X