Tüylerde Azalma Var Kızlar

unfriendly

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2014
92
22
Merhaba kızlar evvelde kadınlar kulübünde tüy sorununu araştırırken limon kullanan ve tavsiye edenlere rastlamıştım çok inandırıcı gelmemişti ama denemeye değer buldum.Koltuk altıma daha önce karınca yumurtası yağı kullandım ki özel olarak istanbuldan getirtmiştim ne yazıkki tüylerim erkek kıllarına dönmüştü yani bir işe yaramadı....Sonrasında limonu kullanmaya başladım yaklaşık dört beş ay kullandım ve neredeyse yüzde elli fark oldu. Nasıl yaptığımıda size söyleyeyim. Sir ağdayla tüylerimi aldıktan yarım yada bir saat sonra yarım limon suyu sıkıp içine yarım çay kaşığı tuz koyuyorum ve o bölgeye günde üç defa üç gün üst üste sürüyorum elinizden geldiği kadar yıkamayın limonun etkisi gider. Birde üç gün sonrasında koltuk altımı aklıma geldikçe limon kolonyasıyla siliyorum.
Aradan iki hafta geçince tekrar tüylerimi alıp aynı işlemi uyguluyorum...
İşte benim hikayem bu umarım sizdede işe yarar :KK52:

evet kardeşim de genital bölgesinde deniyor yalnız daha çok tuz kullanıyor, epilatörle alıp hemen sonra uyguluyor 3 aydır neredeyse yarı yarıya azaldığını söylüyor ben daha denemedim ama deniycem heralde bu kadar iyi sonuç alınıyorsa denemeye değer

evet kardeşim de genital bölgesinde deniyor yalnız daha çok tuz kullanıyor, epilatörle alıp hemen sonra uyguluyor 3 aydır neredeyse yarı yarıya azaldığını söylüyor ben daha denemedim ama deniycem heralde bu kadar iyi sonuç alınıyorsa denemeye değer
Yalnız ben ağda yapılmasını öneriyorum çünkü epilasyon aleti azda olsa kırıyor tüyleri :KK16:

ben yuzumde kullandim iki ay kadar her gece sonra bir jac gun yapmadin baktim eski haline geri donmus benim yuzumde cenemde kil var tuy degil kil resmen kullanildigi surece gec cikariyor inceliyor birakonca eski halinegeri donuyor en azindan bende oyke oldu insaallah sizde ise yarar

ben yuzumde kullandim iki ay kadar her gece sonra bir jac gun yapmadin baktim eski haline geri donmus benim yuzumde cenemde kil var tuy degil kil resmen kullanildigi surece gec cikariyor inceliyor birakonca eski halinegeri donuyor en azindan bende oyke oldu insaallah sizde ise yarar
hmm kötü olmuş canım en az bir sene kullanmayınca öyle olabiliyormuş düzenli kullanıpta tüylerini neredeyse yok edenleride gördüm inş benimkide öyle olur ama sen kullanmaya devam et iki ay çok kısa bir süreç etkisi olacağına inanıyorum ben beş ay öncesinde çok bi fark hisssetmiyodum sonrasnda gözle görülür farkı anlaşılıyor :KK49:

ya ben bunu denedim de ağdadan daha çok acıtıyor :KK43:
Evet haklısın bu konuda ama lazer içinde can yakıyor diyenleri duydum en azından bu yöntem doğal tabii katlanmak zor olsada :KK48:bence devam edin kızlar ben sağlıklı bir yöntem olduğunu düşünüyorum birde yazın daha çok can yakıyor kış aylarında yaptığımda ağrım dahada az olurdu benim çok sıcaklarda ara verin derim :KK58:

Kizlqr gercektende etkisi varmi limon suyunun. Ben 3 sene cene ve biyik bolgeme lazere 2 ayda igneliye gittm ama cenemi o kadar artirdiki ayva tuyu olan cenem resmen simsiyah oldu. Igneliye artık gitmek istemiyorm. Sir agdayla komple yuzumu alip bunu uygulasam tum yuzumde sonuc alirmiyim. Yuzum cok ama cok hassas elim degse kıpkırmızı olup iz birakir resmen sorun olurmu acaba o_O

Kizlqr gercektende etkisi varmi limon suyunun. Ben 3 sene cene ve biyik bolgeme lazere 2 ayda igneliye gittm ama cenemi o kadar artirdiki ayva tuyu olan cenem resmen simsiyah oldu. Igneliye artık gitmek istemiyorm. Sir agdayla komple yuzumu alip bunu uygulasam tum yuzumde sonuc alirmiyim. Yuzum cok ama cok hassas elim degse kıpkırmızı olup iz birakir resmen sorun olurmu acaba o_O
Aynı problem bende de var maalesef :KK43: ama henüz ne yapacağıma karar vermedim. Ağda kızarıklık yapar diye korkuyorum,sivilcede çıkabilir.İşe yarar mı bilmem lazeride düşündüm fakat sizin gibi memnun kalmayanlarda olduğu için tereddüt ediyorum ne yapsak ki :KK17:

Aynı problem bende de var maalesef :KK43: ama henüz ne yapacağıma karar vermedim. Ağda kızarıklık yapar diye korkuyorum,sivilcede çıkabilir.İşe yarar mı bilmem lazeride düşündüm fakat sizin gibi memnun kalmayanlarda olduğu için tereddüt ediyorum ne yapsak ki :KK17:
Tuyleriniz ince mi? Benim cenemde boynuma kadar cogaldi. Gecen ay igneliye gittm hic memnun kalmadm. Yuzumdekiler ince ama yogun tuyler kurtulmak istiyorum. Yuze sir agda yüzü erken sarkitiyormus onuda duydum kafam cok karisti yaa :KK43:

Tuyleriniz ince mi? Benim cenemde boynuma kadar cogaldi. Gecen ay igneliye gittm hic memnun kalmadm. Yuzumdekiler ince ama yogun tuyler kurtulmak istiyorum. Yuze sir agda yüzü erken sarkitiyormus onuda duydum kafam cok karisti yaa :KK43:
Bendeki tüylerde ince dokunursam dahada belirginleşir diye korkuyorum açıkçası...Daha etkili bir lazer yöntemi var mıdır acep?:KK64:

Sendeki sorun hormonal olabir mi acaba etki etmemesi çok garip
Hayir hormonal degil tatlm. Ben bebis istedgm için hormon tahlilleri me hep baktiririm. Igneli en iyisi ama dayanamiyorum acisina. Lazer zaten ince tuylerde etki etmiyo daha cok azdiriyo. Yine sen bilirsin canim :KK66:

X