canım hg ewet zırnık işe yarıyor tüylerin üstüne sürersen dökülüyo ama kökten alındıktan sonra sürersen gerçekten azalıyor deneyip gör derim bu arada bebeğin hayırlı olsun hayırlı ewlat olur inşallah allaha emanet oluna.s.merhaba kızlar tüm yazdıklarınızı okudum ve çok etkilendim ben de tv de bir bitki uzmanından duydum zırnık ı uzman kendi koluna sürdü ve kıllar hemen döküldü sonrada bunlar uzun süre çıkmaz artık dedi sonra da kk da bir araştırayım dedim burda bulacağımı biliyordum bu konuyu;
şu an hamileyim ve deneyemiyorum ama doğumdan sonra mutlaka deneyeğim.
internet üzerinden yaptığım araştırmalarda da şunlar yazıyordu;
jilet kullanamayanlara önerilecek tek madde zırnıktır. zırnık yüze kullanılamaz. kullanılırsa hemen tahriş eder, yara eder.yüz dışındaki bölgelere rahatlıkla kullanılır. kullanmadan önce zırnık tozunu bir kabın içine ıslayınız (elinizde bir eldiven olsun) pencere kenarında yada balkonda 4 saat kadar bekletirseniz kokusu ve yakma olasılığı yok olur. tüylerin üzerine bir eldiven ya da diş fırçasıyla sürünüz. deride fazla bırakılamaz elinizle tüyleri kontrol edin eğer tüyler dökülüyorsa bol suyla yıkayınız. deride en fazla 1-2 dakika kalabilir.
keller içinde müjde ylang yağı işe yarıyor.eşim genetik kel hergün sürüyoruz saçlar çıkmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?