canım öncelikle topiğin hayırlı olsun
inşallah istediğin kiloya az kalmış verince bizle de başarı hikayeni paylaşırsın
kola ve diğer asitli içecekler içmiyorum ama yağ konusunda ben de biraz uyuzumdur yağlı süt-peynir yiyemem
bu damak zevki aslında tabii kilo vermeye de katkısı olabilir de istersen tüketmeyebilirsin
neyse tatlım inşallah bugun herkes kendine bir reset çekti malum bayramdan cıktık,
hepimize yeni diyet sürecinde Allah yardımcımız olsun diyorum
sevgiler...
Kizlar pazartesi gunune bi diyetisyenden randevu aldim, on gorusme baabinda. Vucut yag oranimi kas oranimi falan incelicekmis. Pazartesiye kadar diyet modunda olmaliyim...
hadi ya niye demedi ki, yuksek ciksa da soylemesi lazim, bilmen icin... neyse
ben on gorusmeye gidiyorum yani diyetisyen nasil biri hic bilmiyorum, internet sitesinde bi soru sormustum kendisine, 'buraya gel olcumleri yapalim' demisti o yuzden gidiyorum.
baska bi diyetisyene gitmeyi dusunuyor musun peki?
ben diyetisyenden çok memnundum aslında cok guleryuzlu ve muhabbeti harika bir bayan guzel diyet muhabbetleri ediyorduk ama biraz az konusuyor bu konularda hem yanlış bilgi vermek istemiyor herhalde hem de belki de daha vereceğim cok kilo var diye cunku ilerleyen zamanlarda kalori hesabını da göstereceğim falan demişti
bırakmayı ben istedim cunku ben az cok yemek yemeği ögrendim ben cok yiyemeyen biriyim hala oyle de zorluyorum kendimi tatlı düşkünüyüm ama...
bir de aynı tarz beslenince boşuna para vermek istemedim
kendimce bi 10 kilo falan versem yine gitmek istiyorum en azından kiloma göre diyet yazar yardımcı olur ama yılbaşında falan belki
bi diyetisyen daha varmış hem de uzman diyetisyen onu da duşundum eşi de devlet hastanesinde diyetisyen zaten onlardan baska da yok burada belki tek tük bilmediğim olabilir tabii
uzman diyetisyeni de düşünüyorum ya önce bi kendim deneyim olmadı giderim napyım
evet aslinda bunca insan diyetisyensiz kilo veriyor... diyetisyenin mucize yaratacagini dusunmuyorum. az ve sIk ye, egzersiz yap gibi seyler. ben de tatliyi seviyorumdaha dogrusu ben yemeyi cok seviyorum. 43 kilo bi arkadasim var gecen onla bulustuk, 'nasil boyle zayifsin' dedim, 'istahim yok, hicbi sey yemiyorum' dedi. sasirdim kaldim. ben de oyle olmayi isterdim... of of dertlendim yine :)
yaaa dert etme
ben yemeyi severim ama cok yiyemiyorum diyetisyenin verdikleri beni şişiriyordu nasıl bitcek diye bakıyordum tıka basa yiyordum yine de oyle ama onun verdiği kadar değil
zaten diyetisyen danışmanlık yapıyor su an burada biz de birbirimize diyetisyenlik yapıyoruz aslında yani şunu şöyle yesen daha iyi olurdu, bunu yeme gibi. hatta sorular geliyor cevaplamak için zaman istiyorum önce araştırıp okuyup dogru neyse onu aktarayım diye yani öğretmek için öğrenmeye çalışıyorum hem kendimi geliştiriyorum hem de baskalarına faydam dokunuyor bu da beni mutlu ediyor açıkçası
bnm bi arkadasım var asırı zayıftı evlenmeden önce 37 kiloydu evlendi çocuğu oldu ama şimdi anca 50dir ki boyu 157cm yani bnle hemen hemen aynı, o coook yerdi bnm 2 katım kadar hem de ama oyle kilo almıyordu o da..
aslında cok yiyen kilo almıyor ama bnm gibi karbonhidratlı besleniyorsan kilo almak kaçınılmaz oluyor maalesef...
bu arada sebze yemeği yok en azından nesfit yiyeyim bari hem saat de 1 olmuş 15:30da meyvem var acıkmam heralde
işte boyle arkadasım...
canım çok sevindim 57 kilo süper bana da olsa o rakam keşkeayrıca o yok iştahm yok yok içimden yemek gelmiyo vallla bak hiç yiyesim yoklara inanmyacaksın benim hep sinirim bozuluyor o muhabbete. bi de ayyyyyyyy bi görsen ne kadar çok yiyorum ama metabolizmam hızlı diyeler var ki onlara çalı süpürgesiyle vurasım geliyor:'(
dun aksam da bi snickers'in 3'te 2'si kadarini falan yedim.
veeeee bu sabah tartildim tam 57 kiloyum :) normal tartida da tartildim orda da 57'yim :) cok mutluyum. dun adetimin ilk gunu diye su vardi vucudumda heralde, yoksa gunde 700 gr verilmez :)
Tebrikler 57 kilo rüya gibi. Maşallah kız sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?