- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.696
- 798
- Konu Sahibi Kova hatunu
-
kızlar insan bütün gün terlediği ve deride biriktiği tuz sim gibi parlar mı :44:
parlar eğer kullandığın tuz billur tuz ise..bende böylede
ilginç bir soru aslında, ama terlemeyle dışarı attığın tuz katı değil eriyik şekilde sonuçta gözeneklerden geçiyor tekrar kristalleşmesi lazım parlaması için aslında.o da deri üstünde mümkün değil.derin nemlidir belki o yüzden böyle düşünmüşsündür.
eşimin boğazı komple böyleydi de
ter parlıyor mu yani öyle tane tane ...? ıslak değildi nemliydi belki hafifkomple öyleyse terin kendisidir canım ıslak göründüğü için parlıyordur yoksa terde sadece tuz yok yani :)
ya aslında çok gelmedi 1-2 tane ama geldi sonuçta işteParlamaz tabi ki canım hele de senin elinde öyle tane tane mümkün değil. Ama tabi eşini suçla demek istemiyorum. Çünkü,
Bir gün eşim geldi parıl parıl parlıyor. ahanda dedim seni keserim,sen beni aldatıyorsun. O da şaşırdı anlamadı falan derken kavganın ortasında bize dank etti. Gümüşlüğü diğer odaya taşımıştık,mobilyanın kenarları da simli,oradan bulaşmış,renk karşılaştırması yapmıştım :))
sen ciddimiydin?
daha önceleri terlediğimde boyun ve göğüs ortası tuz içinde kalırdı.elimi atarım ellerimde parlak parlak tuz,tuzu kullanmayı bıraktım bi daha bu tuz oluşmadı..ben çok banyo yapan biriyim yaz günleri günde 2 kışın bile günde 1 kez mutlaka vücudumu sabunlamadan çıkmam banyodan..yinede olurdu..
yani daha duş almamıştı elime pütür pütür şeyler geliyordu tuz gibi
ki o çok tuzlu yer yemekleri...
neeseee daha dikkatli bakim ben bundan sonra ...
aldatması ne bilim özellikle bu günlerde ...sanmıyorum ...
aldığı bütün maaşını elime verir..tel şimdilik kullanmıyor ...
her akşam da saatinde gelir eve ....
ama işte kadınız biz şuphe ediyoruz en ufak şeyde
zannetmiyorum aldattığını..aldatsa bu saydıklarınızın tersi olurdu..telefonu dip köşe saklar,para olmaz,saatindede gelmez..bana bunları eşim yaşattı bilirim..haa birşey daha var..aldatsa seni beğenmez incitici laflar söyler size..bu da yoksa sorun yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?