• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tuz parlar mı?

şükür ki bu da yok ...ama o karakteri gereği kimseye incitici laf etmez ....

çok nefret etse bile...

senin adına üzüldüm ben ....atlatabildin mi :26:

benimkide etmez kimseye karşı ama o dönemlerde sadece bana ederdi..arada bir başka kadın oldumu erkek 360 derece döner eşinden..eşim kadın hastasıdır..o zamanlar çoook üzüldüm..artık üzülmüyorum ama unutamıyorumda içimde kin var ama belli etmiyorum..unutmadığımıda sık sık imalı sözlerle yüzüne vuruyorum..

benimkide etmez kimseye karşı ama o dönemlerde sadece bana ederdi..arada bir başka kadın oldumu erkek 360 derece döner eşinden..eşim kadın hastasıdır..o zamanlar çoook üzüldüm..artık üzülmüyorum ama unutamıyorumda içimde kin var ama belli etmiyorum..unutmadığımıda sık sık imalı sözlerle yüzüne vuruyorum..

aradan 15 yıl geçtiği halde

hmm ayrılmadın yani...off çok zordur senin için ...öyle şeyler yaşamadım ama

bir yerde kalmak zorunda olmak gidememek çok zordur bilirim

ya kızlar terdenmiş...

izinli gününde bütün gün evdeydi...ve yine akşamında az terlediğinde böyle parlıyordu boynu yüzü kolları:1:

hadi bakalım geçmiş olsun bana:1:

Back
X