• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tuz parlar mı?

Kova hatunu

✔creativity
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2011
24.320
45.696
798
kızlar insan bütün gün terlediği ve deride biriktiği tuz sim gibi parlar mı :44:

Son düzenleme:
ilginç bir soru aslında, ama terlemeyle dışarı attığın tuz katı değil eriyik şekilde sonuçta gözeneklerden geçiyor tekrar kristalleşmesi lazım parlaması için aslında.o da deri üstünde mümkün değil.derin nemlidir belki o yüzden böyle düşünmüşsündür.

ilginç bir soru aslında, ama terlemeyle dışarı attığın tuz katı değil eriyik şekilde sonuçta gözeneklerden geçiyor tekrar kristalleşmesi lazım parlaması için aslında.o da deri üstünde mümkün değil.derin nemlidir belki o yüzden böyle düşünmüşsündür.

eşimin boğazı komple böyleydi de:31:

Parlamaz tabi ki canım hele de senin elinde öyle tane tane mümkün değil. Ama tabi eşini suçla demek istemiyorum. Çünkü,

Bir gün eşim geldi parıl parıl parlıyor. ahanda dedim seni keserim,sen beni aldatıyorsun. O da şaşırdı anlamadı falan derken kavganın ortasında bize dank etti. Gümüşlüğü diğer odaya taşımıştık,mobilyanın kenarları da simli,oradan bulaşmış,renk karşılaştırması yapmıştım :))

Parlamaz tabi ki canım hele de senin elinde öyle tane tane mümkün değil. Ama tabi eşini suçla demek istemiyorum. Çünkü,

Bir gün eşim geldi parıl parıl parlıyor. ahanda dedim seni keserim,sen beni aldatıyorsun. O da şaşırdı anlamadı falan derken kavganın ortasında bize dank etti. Gümüşlüğü diğer odaya taşımıştık,mobilyanın kenarları da simli,oradan bulaşmış,renk karşılaştırması yapmıştım :))
ya aslında çok gelmedi 1-2 tane ama geldi sonuçta işte:41:

ışıkta parlıyordu hafif.....oooooooooofffffffffff

canım benim seni kandırmaya çalışmış gibi geldi
o zaman koltuk altında bir sürü sim olması lazım bak bakalım var mı?

Herşeyi kötüye çekmeyin. Belki gün içinde simli bişeye dokundu onuda aldı farketmeden boğazına fln sürdü. Ben bile gördüğüm değişik şeyleri eller iyice bakarım. E eşinizede olmuş olabilir.

sen ciddimiydin?:3:

daha önceleri terlediğimde boyun ve göğüs ortası tuz içinde kalırdı.elimi atarım ellerimde parlak parlak tuz,tuzu kullanmayı bıraktım bi daha bu tuz oluşmadı..ben çok banyo yapan biriyim yaz günleri günde 2 kışın bile günde 1 kez mutlaka vücudumu sabunlamadan çıkmam banyodan..yinede olurdu..

daha önceleri terlediğimde boyun ve göğüs ortası tuz içinde kalırdı.elimi atarım ellerimde parlak parlak tuz,tuzu kullanmayı bıraktım bi daha bu tuz oluşmadı..ben çok banyo yapan biriyim yaz günleri günde 2 kışın bile günde 1 kez mutlaka vücudumu sabunlamadan çıkmam banyodan..yinede olurdu..

yani daha duş almamıştı elime pütür pütür şeyler geliyordu tuz gibi

ki o çok tuzlu yer yemekleri...

neeseee daha dikkatli bakim ben bundan sonra ...

aldatması ne bilim özellikle bu günlerde ...sanmıyorum ...

aldığı bütün maaşını elime verir..tel şimdilik kullanmıyor ...

her akşam da saatinde gelir eve ....

ama işte kadınız biz şuphe ediyoruz en ufak şeyde :41:

Son düzenleme:
yani daha duş almamıştı elime pütür pütür şeyler geliyordu tuz gibi

ki o çok tuzlu yer yemekleri...

neeseee daha dikkatli bakim ben bundan sonra ...

aldatması ne bilim özellikle bu günlerde ...sanmıyorum ...

aldığı bütün maaşını elime verir..tel şimdilik kullanmıyor ...

her akşam da saatinde gelir eve ....

ama işte kadınız biz şuphe ediyoruz en ufak şeyde :41:

zannetmiyorum aldattığını..aldatsa bu saydıklarınızın tersi olurdu..telefonu dip köşe saklar,para olmaz,saatindede gelmez..bana bunları eşim yaşattı bilirim..haa birşey daha var..aldatsa seni beğenmez incitici laflar söyler size..bu da yoksa sorun yok..

zannetmiyorum aldattığını..aldatsa bu saydıklarınızın tersi olurdu..telefonu dip köşe saklar,para olmaz,saatindede gelmez..bana bunları eşim yaşattı bilirim..haa birşey daha var..aldatsa seni beğenmez incitici laflar söyler size..bu da yoksa sorun yok..

şükür ki bu da yok ...ama o karakteri gereği kimseye incitici laf etmez ....

çok nefret etse bile...

senin adına üzüldüm ben ....atlatabildin mi :26:

Back
X