- 22 Kasım 2011
- 3.221
- 55
- 358
bende buaralar gece oturyom öle mide bulantım kalkıyo hadi gece uyku muyku gidiyoheee dimişdin de ben kaçacam birazdan sizden elim olmuyo ki
gice de buluşamıyoruz artıkın
akşam oldu mu pıt ! yatıyorum hemen
dün gece leyla- mecnunu bile bitirmedim,; durum o kadar vahim yani
amin amin canımoh oh maşallah maşallah allah bozmasın
o zaman dağılalım canımcımmmbende buaralar gece oturyom öle mide bulantım kalkıyo hadi gece uyku muyku gidiyo
gündüzde uykudan gözlerimi açamıyorum şuan öleyim mesela bayılacam nerdeyse
kızıma öle demiştim ilk bir yıl adını diyemedim zaten hassas dönem geçriyodum sinir ediyodu beni10 tane oğlum kızım olsa 1 tanesine koymam ismini- isimlerini
senin adaşın koydu ama kahrından da öldü çağırmıyo bile adını
2 isim koydu keşke diğer ismi de kendi babamın ismini koysaydım düşünemedim ben diye hayıflandı sonradan
görüşürüz canım bga daldı işe evt öptmo zaman dağılalım canımcımmm
bga da işe daldı yoğun sanırım
yamulmuyorsam benim de çok işim vardı kaçayım bende
çok çok çokk öpüldünüzz
niye sildin mesajı süle bakem cabuk.........................................
tam çıkıyodum kuzum sen gelmişinöyle çağrdın bak anca gece geldim bende. içten gelerek söyleyecektin
geçen arkadaşımla beraberiz; eşi mesaj attı seni seviyorum diye..
bende dedim ki: benim eşim şuan meşguldür zaten ne zamandır seni seviyorum diye mesaj atmadı dedim
pat eşimden mesaj geldi : seni çook seviyorum :123:
laf ağzımda kaldı yani
ilahi kuzum gecegece güldürdün vallahee tabi canım işyerine bi film yapımcısı gelmiş tesadüfen yeni film çekeceklermiş eşime bakıp işte romantik adam tipi demişler ayyy ne güldüm ne güldüm. dedim dışadan bakınca karpuz içini açınca kabak çıkıyorsun ne bilsin adamlar.
iyiki geldin aşkitom yaaaa bende senin ,içi girdim...
biraz klasik olacak ama motordan çakarım desem yalan olmaz ciğerim yaaailahi kuzum gecegece güldürdün valla
hoşgeldin çigerim ee nasıl gidiyo ehliyet dersler
derslere gidiyomusun:26:biraz klasik olacak ama motordan çakarım desem yalan olmaz ciğerim yaaa
hiç de çalışamadım deneme sınavı var yakında
bende türk filmlerine bayılırım eski olanlaradedemin insanları diye film var onu izliyoruz annemle çok acı bi hikaye yaaaw!
bunu geçen arkadaşım da söyledi sen benim gibi şaşkoloz değilsin alırsın diyo bide.derslere gidiyomusun:26:
klasik deyil bi gerçek motor hiç anlaşılmıyo
ama sana tavsiyem kitabı iyice oku,arkasındaki testleri mulaka çöz onlara benzer sorular çıkıyo zaten
ben alamazdım bitanem öle bir zamanda yazıldımki ehliyete anlatsam şok olursun
ben aldıktan sonra sen oooo rahatlıkla alırsın yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?