ben geldim resimleri yükleyim sizde gelince bakın
koydum görünmüyomu :26:Hani ama nerde resimler nerde nerde kimse de yok
yok kuzum küsmedim ben sana küsebilirmiyim hiçküsmüşsün bana ama olsun ben senin oğluşunun o örgülerini , tweetyli ayakkabılarını mevlüt takımını filan hepsini yerim biliyor musun? allahım sağlıkla kullanmayı nasip etsin.
ayrıca dantel hırkana da bayıldım kokoşum. rabbbim sağlıkla tamamına erdirir inşallah.
amin canım darısıda daha güzelleride senin minigine olsun inşMaşallah maşallah cocosh um paşanın herşeyi hazır kendisini bekliyo sağlıkla gelsin minnos minnos tadını çıkarsın inşallah sağlıkla
koydum görünmüyomu :26:
yok kuzum küsmedim ben sana küsebilirmiyim hiç
amin canım inş.daha dur onları az sonra yükleyecem
dikkat ettin mi peposki bizim gibi örgü bolluğu var onlarda da ... çok da güzel örmüşler.Maşallah maşallah cocosh um paşanın herşeyi hazır kendisini bekliyo sağlıkla gelsin minnos minnos tadını çıkarsın inşallah sağlıkla
dikkat ettin mi peposki bizim gibi örgü bolluğu var onlarda da ... çok da güzel örmüşler.
yok yok sen bu işi savsaklıyon daha belli olması lazımdı cinsiyetinin.! hayırlısıyla olsa da bizde başlasak örmeye...
Kızlar çay hazır
hadi gelin yanına da kek yaptımmmmm
Tuzum sen üşümüşsüdür
Kızlar hamile zati koyuyorum çaylarınızı ben
hamilelik takvimine baktım da şimdi bişey kalmamış bidenem yaa 208 güncük.Evet maşallah herşeyi çok güzel sağlıkla giyinsin üstünde paralansin inş
Sağol cocosh teyzesi bakalım bi cinsiyetini öğrenelim de inş
hamilelik takvimine baktım da şimdi bişey kalmamış bidenem yaa 208 güncük.
ellerine sağlık valla çaysamıştım... sabah kurstan arkadaşlarla kahvaltılık götürdük, pistte çardak var ;bende çay yapıp termosta götürdüm ama doymadım çaya vallahi..
hamilelik takvimine baktım da şimdi bişey kalmamış bidenem yaa 208 güncük.
Eline sağlık aralık harika olmuş demi
ilk 3 ay çabuk bitiyo ondandır 2. üç aylık dönem bu kadar çebik geçmez... allah kolaylık versin inş.He giz ilk3 ay 4 güne bitiyo abbovvvv
nerde mi buluyorum enerjiyi? sabah yataktan kazıyorlar beni kalkıp gitmemek için ölüyorum ... hangi enerji? yapılacak iş yapılacak bgam sen takıl banaOhhh afiyet olsun. Çayı bende çok severim. Az ben seninle takılayım şu gezme işini öğreneyim aklım çıkıyor beni evden çıkaracaklar diye. Sen nerde buluyon bu enerjiyi kuzum.
208 güncük
Ohh mis mis afiyet olsun
Canının çektiği birşey varsa söyle lütfen yapayım himencecik gerçi Tuz kadar marifetli diiilim ama yaparım yalap şap bişiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?