tuz ve arkadaşlarının muhabbet topiği sen de gel !

küsmüşsün bana ama olsun ben senin oğluşunun o örgülerini , tweetyli ayakkabılarını mevlüt takımını filan hepsini yerim biliyor musun? allahım sağlıkla kullanmayı nasip etsin.
ayrıca dantel hırkana da bayıldım kokoşum. rabbbim sağlıkla tamamına erdirir inşallah.

işte eksikleriyle odamız
daha yatagımızın tülü dikiliyo ondan yatagımızı çekmedim cibinlik dikiliyo
oda bitsin gelsin yine çeker koyarım

Maşallah maşallah cocosh um paşanın herşeyi hazır kendisini bekliyo sağlıkla gelsin minnos minnos tadını çıkarsın inşallah sağlıkla

Hani ama nerde resimler nerde nerde kimse de yok
koydum görünmüyomu :26:
yok kuzum küsmedim ben sana küsebilirmiyim hiç
amin canım inş.daha dur onları az sonra yükleyecem

Maşallah maşallah cocosh um paşanın herşeyi hazır kendisini bekliyo sağlıkla gelsin minnos minnos tadını çıkarsın inşallah sağlıkla
amin canım darısıda daha güzelleride senin minigine olsun inş
evt kendiside vakti zamanı gelince dogsun artık inş.

dikkat ettin mi peposki bizim gibi örgü bolluğu var onlarda da ... çok da güzel örmüşler.

yok yok sen bu işi savsaklıyon daha belli olması lazımdı cinsiyetinin.! hayırlısıyla olsa da bizde başlasak örmeye...

Son düzenleme:

Evet maşallah herşeyi çok güzel sağlıkla giyinsin üstünde paralansin inş
Sağol cocosh teyzesi bakalım bi cinsiyetini öğrenelim de inş

Kızlar çay hazır

hadi gelin yanına da kek yaptımmmmm

Tuzum sen üşümüşsüdür

Kızlar hamile zati koyuyorum çaylarınızı ben

ellerine sağlık valla çaysamıştım... sabah kurstan arkadaşlarla kahvaltılık götürdük, pistte çardak var ;bende çay yapıp termosta götürdüm ama doymadım çaya vallahi..

Son düzenleme:
ellerine sağlık valla çaysamıştım... sabah kurstan arkadaşlarla kahvaltılık götürdük, pistte çardak var ;bende çay yapıp termosta götürdüm ama doymadım çaya vallahi..

Ohhh afiyet olsun. Çayı bende çok severim. Az ben seninle takılayım şu gezme işini öğreneyim aklım çıkıyor beni evden çıkaracaklar diye. Sen nerde buluyon bu enerjiyi kuzum.

hamilelik takvimine baktım da şimdi bişey kalmamış bidenem yaa 208 güncük.

208 güncük

Eline sağlık aralık harika olmuş demi

Ohh mis mis afiyet olsun

Canının çektiği birşey varsa söyle lütfen yapayım himencecik gerçi Tuz kadar marifetli diiilim ama yaparım yalap şap bişiler.

işte bunlarda hastane çantamız
ogluşun penye ve kalın battaniyesi(hepsini babamız koydurdu neymiş oglu üşürmüş:)))
ogluşun hastane seti,yelegi,zıbını
tulum hastane çıkışında kullanmak için
kızımın ablalık tacı yaptım çok şükür nasıl olmuş?
hastane için şeker ve kolanyamız
şalım
pijama takımım sabahlıgı ile
hastane çıkışında giyinmek için eşofmanım
örgü ve hazır lizozlarım gübürlü
işte bunlarda lohusa taclarım :))))ben yaptım
işte bunlarda kalanlar hasta bezi,havlu iç çamaşırlarım,ıslak mendil,çorap,patik,bu arada makyaj çantamda var ama çıkmamış sanırım
işte buda son halim :)
bunlarda hazırda bekleyen çantam ben hazırım anacım ogluşum vaktin gelince gelebilirsin:))

nerde mi buluyorum enerjiyi? sabah yataktan kazıyorlar beni kalkıp gitmemek için ölüyorum ... hangi enerji? yapılacak iş yapılacak bgam sen takıl bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…