tuz ve arkadaşlarının muhabbet topiği sen de gel !

[video=youtube;14h3dQAl0ak]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=14h3dQAl0ak[/video]

koko pastaların ikisini birden kesme çok olur bi tanesini akşama yersiniz, daha kv.denler filan gelecek
olmaz bacım hepsini kesecem hepsinin tadına bakacam onlarda zık.....................................................................nokta

onlar oynasın ben ezilmeden kaçayım, malum iftar saati geliyor anladınız siz beni allaha emante olun ben yemek yapmaya gitmek zorundayım. bgam kokoşum öpüldğnüz

onlar oynasın ben ezilmeden kaçayım, malum iftar saati geliyor anladınız siz beni allaha emante olun ben yemek yapmaya gitmek zorundayım. bgam kokoşum öpüldğnüz
görüşürüz canım allah kabul etsin
benimde ayaklarım şişti zati oynamaktan

aralıgım çıkmam lazım kızımı almaya gitcem saati geliyo sultanımın öpüyorum

İçme Şirince Suyundan, Ürkütürsün Maya'ları ;Kıyametten Kaçılır mı hiç, ALLAH'ın Ayıları.....!!!!!! :)))

Son düzenleme:
tuzum bugün dr gittim saat 3 de randevum vardı
geldim ben ama aralık appam topik gezmesine gitmişti
zaten zamanda yoktu eşim tepemdeydi bütün gün dr git gel derken giremedim
ogluşum iyi şükür..
bi sıkıntı yok 10 günde bir gitcem artık dr..hayırlsı ile dogsun inş.:18:

ama ama gece ben seni bekledim bi baktım çıkmışsın, -düşündüm bile içten içe neden cevap vermeden çıktı diye- offline görünüyordun kokoşum...
oy oy oyy 10 günde bir görü var demek inşallah hastane yakındır...
enişteye dokunma kıss adamcağız iyce tırlatmıştır şimdi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…