koko pastaların ikisini birden kesme çok olur bi tanesini akşama yersiniz, daha kv.denler filan gelecekeline saglı aralıgım ohh iyi oldu haaa
bende sizi seviyorum durun durun bi dilek tutucam
tuttum üffffffffffffffffffffffffffffffffffff
olmaz bacım hepsini kesecem hepsinin tadına bakacam onlarda zık.....................................................................noktakoko pastaların ikisini birden kesme çok olur bi tanesini akşama yersiniz, daha kv.denler filan gelecek
görüşürüz canım allah kabul etsinonlar oynasın ben ezilmeden kaçayım, malum iftar saati geliyor anladınız siz beni allaha emante olun ben yemek yapmaya gitmek zorundayım. bgam kokoşum öpüldğnüz
onlar oynasın ben ezilmeden kaçayım, malum iftar saati geliyor anladınız siz beni allaha emante olun ben yemek yapmaya gitmek zorundayım. bgam kokoşum öpüldğnüz
allahını seversen neolur kalk ya
zaten pepe kaçtı ne olur nolur gel gel gel hadi hadi neolur
canım benim dün akşam yemekten sonra topiğe cepten girdim ordan cevap yazamıyorum haberin olsun. bide bazen online gösteriyorhoşgeldin tuzum açtınmı orucu
ama ama gece ben seni bekledim bi baktım çıkmışsın, -düşündüm bile içten içe neden cevap vermeden çıktı diye- offline görünüyordun kokoşum...tuzum bugün dr gittim saat 3 de randevum vardı
geldim ben ama aralık appam topik gezmesine gitmişti
zaten zamanda yoktu eşim tepemdeydi bütün gündr git gel derken giremedim
ogluşum iyi şükür..
bi sıkıntı yok 10 günde bir gitcem artık dr..hayırlsı ile dogsun inş.:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?