almışım almışımda acelem var çıkmam lazım cevap yazamadım bi ara yazarım sana öpüyorum çokKokoşum maili aldın değel mi???
Sende minik oğlunun fotosunu koysan???
tamam kuzum Allah şifalar versin görüşürüz yine. cemaati öpme ikimizi öp yeterçıkmam lazım topik sultanları yavrularım hasta dr götürcem öpüyorum cemati
eeee kaldık mı başbaşa bgam gel bakayım otur yanıma
senin face hesabın yok değil mi? açsan ne güzel olurdu bu skype hiç hoşuma gitmedi benim
Yok bende mail haricinde hiç birşey yok insanlarla iletişime geçeceğim de ödüm kopuyor benim yerler beni mazallah. Ne yaban gülüyüm ya
asosyal mühendis seniii
kokoşla ordan görüşmeye başladık da ondan şeyettim
foto da paylaşıyoruz ohh misss
anladım canım benim için problem yok yani zaten skype den de görüşülüyorYok bacım ben koçişin faciinden baktım birgün sana kızını gördüm. Boşver böyle kalsın br daha eşme nasıl anlatayım sizi istemiyorum yalan söylemek kk'dan tanıştım demek çok hoşuna gitmez çünkümse.
anladım canım benim için problem yok yani zaten skype den de görüşülüyor
yalan söylemektense hiç söylemeyelim daha iyi çünkü bende bunun açıklamasını yapamam.
çok haklısın canım en iyisini yapıyorsun , bende katılıyorum sana.Aynen ya istemiyorum ondan gizli birşey olsun ama söylesem hoş karşılamayacak biliyorum çünkü eşimi tanıyorum. Arkadaşlarım aradı diğer topikten yalan söylemek zorunda kaldım huzursuz oldum eşimle arama yalan felan girsin istemiyorum çünkü
çok haklısın canım en iyisini yapıyorsun , bende katılıyorum sana.
ben çıkayım bga gidip biraz ortalığı toparlayayım
hadi Allah a emanet ol canım
canın sıkılırsa ekşi sözlük oku taam mı? ben gelirim yine
Hadi kolay gelsin sizde Allah'a emanet ol. Ben sana birşey soracaktım. Gelince sorarım.
Ok.
dausının kabul olması rabbimizin takdirine kalmış bgaŞimdi hani dua ediyoruz ya sevmediğimiz kişiler için felan mesela ben o sevmediğim iş arkadaşım için diyorum ki herkes benim gibi onun gerçek yüzünü görsün. Eee o da başkaları da benim için şöyle olsun böyle olsun diye ediyorsa ve kabul olursa duaları. O benden hazetmiyor çünkü ipliğini pazara çıkardım ama ben ona hiçbirşey yapmadım o kaşındı bende sessiz kalmadım. Ya duası kabul olursa???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?