tuz ve arkadaşlarının muhabbet topiği sen de gel !

çıkmam lazım topik sultanları yavrularım hasta dr götürcem öpüyorum cemati

kokoş abla sen ne yapıyorsun işin gücün mü vardı hemen çıkacaktın ;?
kal birazcık yaa

eeee kaldık mı başbaşa bgam gel bakayım otur yanıma
senin face hesabın yok değil mi? açsan ne güzel olurdu bu skype hiç hoşuma gitmedi benim

eeee kaldık mı başbaşa bgam gel bakayım otur yanıma
senin face hesabın yok değil mi? açsan ne güzel olurdu bu skype hiç hoşuma gitmedi benim

Yok bende mail haricinde hiç birşey yok insanlarla iletişime geçeceğim de ödüm kopuyor benim yerler beni mazallah. Ne yaban gülüyüm ya

asosyal mühendis seniii
kokoşla ordan görüşmeye başladık da ondan şeyettim
foto da paylaşıyoruz ohh misss

Yok bacım ben koçişin faciinden baktım birgün sana kızını gördüm. Boşver böyle kalsın bir daha eşime nasıl anlatayım sizi istemiyorum yalan söylemek kk'dan tanıştım demek çok hoşuna gitmez çünkümse.

Son düzenleme:
anladım canım benim için problem yok yani zaten skype den de görüşülüyor
yalan söylemektense hiç söylemeyelim daha iyi çünkü bende bunun açıklamasını yapamam.

anladım canım benim için problem yok yani zaten skype den de görüşülüyor
yalan söylemektense hiç söylemeyelim daha iyi çünkü bende bunun açıklamasını yapamam.

Aynen ya istemiyorum ondan gizli birşey olsun ama söylesem hoş karşılamayacak biliyorum çünkü eşimi tanıyorum. Arkadaşlarım aradı diğer topikten yalan söylemek zorunda kaldım huzursuz oldum eşimle arama yalan felan girsin istemiyorum çünkü

çok haklısın canım en iyisini yapıyorsun , bende katılıyorum sana.
ben çıkayım bga gidip biraz ortalığı toparlayayım
hadi Allah a emanet ol canım

çok haklısın canım en iyisini yapıyorsun , bende katılıyorum sana.
ben çıkayım bga gidip biraz ortalığı toparlayayım
hadi Allah a emanet ol canım

Hadi kolay gelsin sizde Allah'a emanet ol. Ben sana birşey soracaktım. Gelince sorarım.

canın sıkılırsa ekşi sözlük oku taam mı? ben gelirim yine

Ok.

Şimdi hani dua ediyoruz ya sevmediğimiz kişiler için felan mesela ben o sevmediğim iş arkadaşım için diyorum ki herkes benim gibi onun gerçek yüzünü görsün. Eee o da başkaları da benim için şöyle olsun böyle olsun diye ediyorsa ve kabul olursa duaları. O benden hazetmiyor çünkü ipliğini pazara çıkardım ama ben ona hiçbirşey yapmadım o kaşındı bende sessiz kalmadım. Ya duası kabul olursa???

dausının kabul olması rabbimizin takdirine kalmış bga
haklıyı da haksızı da o daha iyi bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…