face dir bence hangi anne gelirde böle bi konu açar neyse yaaa
ama ama biz seni bekledik gelmeyince face ye kaçtık el ele :13:
sonra fazla durmadık zaten ben yemek yapmaya gittim
ama ama biz seni bekledik gelmeyince face ye kaçtık el ele :13:
sonra fazla durmadık zaten ben yemek yapmaya gittim
[video=youtube;5JDCdQHVL0M]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=5JDCdQHVL0M[/video]
aman neyse gece gece rast gelen dinledim takıldım kaldım aslında hiç sevmem gökhanıda neyse bu şarkı güzelmiş
hadi size gelsin benden
gökhan seni çok sever kokoşum duymasın çok alınır
görüşemedik buraya geldiğimden beri. çok öpüldün kuzum
tuz tatile gitti
bende çocuklar ugraşıyorum buraya giriyorum ama açık kalıyo genelde dalıpb gidiyo
kızım hasta su çicegi çıkarıyo
sende yogunsun sanırım
şuan bu mesajı bile zor yazıyorum
Kızlar siz bana karşı tavırlı mısınız? Saçma bir şeyden iletişimimizin kopacağını düşünmek istemedim.
İkinize de mesaj yazdım cevap vermediniz. En azından bir cevap verin lütfen.
bga tavırlıyım evet sana açık yüreklilikle seni beklediğimizi ve sen gelmeyince face gittiğimizi yazdım, sen de tavır yapmaya devam ettin (neden bilmem)
geçen gün sen diğer topikteyken yazdığımda da aynen devam ettin
müsade et de ben de cevap vermeme hakkımı kullanayım. bunları da kızgınlıkla yazmıyorum haberin olsun. üzülmeni istemem yani. öpüldün
Tuzum en azından cevap verdin teşekkür ederim. Sana olayı baştan anlatacağım. Bana kızmakta haklısın. Benimki bir şakaydı ama şaka kaka oldu.
Başından beri hissettiklerim ve düşüncelerimle anlatayım karar senin.
Senin yorum yaptığın topikten sonra ve sen beni çağırınca ben geldim zaten. Kokoş ile ikiniz aynı konuda kendi yorumlarınızı yapıyordunuz ben de onları okuyordum ve tatlı tatlı atışıyorsunuz ya genelde bekledim yazdıklarınızı okumak için. Baktım çıkmışsınız.
Sonra sen neden gittiğinizi yazdın. Ben de tepki gösterdim ama o tepkim tamamen naz / trip / şaka amaçlı birşeydi. Sonra takıldığım diğer topikte de sen gelince ben benzer şekilde davrandım. Ama unuttuğum bişey vardı. Burası sanal ortam evet ben biliyorum içimden hangi hisle yazıyorum felan ama sen bunları ne duyuyorsun ne görüyorsun. Ben biliyorum hangi ses tonuyla hangi mimikle yazdığımı ama. Sonra sana "smile"lar ile karışık bir mesaj yazdım ama sanırım onu görmedin görseydin belki şaka yaptığımı anlardın. Neyse sonra içime garip birşey düştü. Sana da Kokoş'a da mesaj yazdım cevap alamadım. Msn'e girdim onlinesın ama beni engellemiştin mesaj attım cevap alamadım. Ondan sonra düşünmeye başladım "neden?" diye. "Sadece şaka yaptım" diyordum hep. Ama haftasonu evde kendi kendime kalınca dank etti. Sen tepkinde haklıydın. Ben yanlış davranmıştım. Benim için şakaydı ama sen bunu ne duydun ne gördün doğal olarak öyle algıladın.
Tuz çok özür diliyorum. Tepkin de ve tavrında sonuna haklısın. Bunu anladığımda içimde kocaman bir boşluk ile dolaştım durdum. Kızdım kendime ama yapacak birşey yoktu. Bu mesajı yazmasaydın bana bunları yazmayacaktım. Bana olan sinirinin geçmesini ve beni özlemeni bekleyecektim. O zaman anlatacaktım sana bunları. Hepsi bu kadar. Size gittiniz diye kızmadım neden kızayım ki?
Sadece şaka yapmaya çalıştım o da kaka oldu. Zaten normalde de kırk kere düşünürüm espri yapmalı mıyım yapmamalı mıyım? Alınır mı alınmaz mı? diye .Yapacağım tuttu onu da yüzüme gözüme bulaştırdım. Artık yapmam herhalde geyik felan zaten normalde de yapabilen bir insan değilim malum. Bu da bana kapak olsun. Görüşmek üzere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?