hoşgeldin canım pek merak edilecek biri değilim şaşkının tekiyim kk altüst edecektim az kaldı site çöküyordu . arkadaşlarım sağolsunbende geldimm...................................
ÇOK ÇILGINLARIZ ÇOKKK
geyik severim bende. hem bu aralar canım çok sıkılıyor. sonra kendimi yalnız hissediyorum. keşke şöle yakın arkadaşlarım komşum olsa ya. hiç oturduğum yere yakın arkadaşım olmadıevi temizlemem lazım ama yapamıyorum. oyalancak bişi buluyorum mutlaka
gerçekten kusura bakma ama özel msj dolmuş bende artık nerede buldum oraya yazdım arkadaşıma ulaşmak için napım
GELİRİM TATLIM TABİİİönemlli değil ya. her zaman bekleriz. oturmaya dA gel. çağırdı kaçtı olmasın
Yemek yapmıyorum artık
Peynir ve karpuzan başka bişi yemiyoruz biz[/QUOTE
EN GÜZELİ İNAN SICAKTA YENMİYOR ZATEN AMA
BENİM BEYEFENDİ DOYMAZ ÖYLE İLLA YEMEK OLACAK
Aynı şey benim içinde geçerli gel bizimle takıl sen burada
Eee kızlar akşama yemek yaptınızmı
NE yemekler yaptınız?
takılmak bişi değil hep takılıorumda işlerimi halledemiorum ozaman da ya.beni motive etcek hatta bana yardıma gelcek yakında oturan bi arkadaşa ihtiyacım var
daha şimdi eşim aradı zavallı kocişim .
eşim :naber aşkım akşama ne lazım istediğin bişey var mı? ne yapıyosun filan dedi
ben : sana makarna yaptım aşkım şunu al bunu al
e: ooo peynir ve pulbiber de koydun mu
b: koymam mı tam istediğin gbi.
sanırsın adama kuzu çevirmişim burda olanları bilse ......
hem sabah arkadaşıma kahvaltıya gidip eve 3 te geldim yemek yok çocuk altını ıslatıp duruyo gerisini siz düşünün evde de makarnayı yemek diye eşime yutturursam bugünkü mesaimi tamamlamış olacam.
AY TUZCUM SANA BAYILIYORUM ALEMSİN BİZLERİ GÜLDÜRDÜN ALLAHTA SENİ GÜLDÜRSÜNdaha şimdi eşim aradı zavallı kocişim .
eşim :naber aşkım akşama ne lazım istediğin bişey var mı? ne yapıyosun filan dedi
ben : sana makarna yaptım aşkım şunu al bunu al
e: ooo peynir ve pulbiber de koydun mu
b: koymam mı tam istediğin gbi.
sanırsın adama kuzu çevirmişim burda olanları bilse ......
hem sabah arkadaşıma kahvaltıya gidip eve 3 te geldim yemek yok çocuk altını ıslatıp duruyo gerisini siz düşünün evde de makarnayı yemek diye eşime yutturursam bugünkü mesaimi tamamlamış olacam.
takılmak bişi değil hep takılıorumda işlerimi halledemiorum ozaman da ya.beni motive etcek hatta bana yardıma gelcek yakında oturan bi arkadaşa ihtiyacım var
Ya senin rumuz çok uzun nasıl hitabedelim sana?
O motivasyondan bana da lazım bulursan bana da yolla
Tuz yeter artık yarılcam işyerinde deli diyeckler en sonunda
AY TUZCUM SANA BAYILIYORUM ALEMSİN BİZLERİ GÜLDÜRDÜN ALLAHTA SENİ GÜLDÜRSÜN
SEN BENİ GÖRECEN
KIZIM Bİ YANDAN BAYILIYO GÜLMEKTEN
ÖBÜRÜ KARNIMDA MİDEMİ BULANDIRIYO
EV KARMANÇORMAN
EŞİME YEMEK YOK
AMA BEN İNT BAŞINDAYM
NEREDE OTURUYOSUN CANIM YA HİÇ YOKMU AİLEN FALAN
SENDE NETTE GEL BİZLER VARIZ TATLIM
ailem 1,5 saatlik messefa de. Ist. Dayım.
AY TUZCUM SANA BAYILIYORUM ALEMSİN BİZLERİ GÜLDÜRDÜN ALLAHTA SENİ GÜLDÜRSÜN
SEN BENİ GÖRECEN
KIZIM Bİ YANDAN BAYILIYO GÜLMEKTEN
ÖBÜRÜ KARNIMDA MİDEMİ BULANDIRIYO
EV KARMANÇORMAN
EŞİME YEMEK YOK
AMA BEN İNT BAŞINDAYM
NEREDE OTURUYOSUN CANIM YA HİÇ YOKMU AİLEN FALAN
SENDE NETTE GEL BİZLER VARIZ TATLIM
hımm canım sende nete gel bak alem yaparız ben halen gülüyorum
Benimde hanım annecim bagda.,annecimde bagda,eltimden haber yokZaten bende tek çoçugum bebelerle evdeyim
boşver yemesinler sende akşam eşine somunekmekli küpşeker tatlısı yapar eline verirsin. hem karnı doyar hem şekeri düşmez. canım benim çok sağolun bende sizleri çok sevdim.
pendikteyim (bak yine deşifre oldum ben bu işi beceremiyecem) 1 annem 1de kızkardeşim var annem bazen memlekette bazen bizde kalıyor. kızkardeşimle komşu semtlerdeyiz.
hep netteyim zaten. ramazan gelio evin temizlenmesi lasım. camlar batık. hemde 15 aydır planlarımı hep olası hamileliğime göre yapıom. olaki bu ay hamile kalırsam önüzmüzdeki haftalarda temizlik yapmam zor olur. hemde oruçlu oruçlu. bu hafta yapmam lazım. hem 14 ağustosta da sınavım var ona çalışmam lasım. offf
hep netteyim zaten. ramazan gelio evin temizlenmesi lasım. camlar batık. hemde 15 aydır planlarımı hep olası hamileliğime göre yapıom. olaki bu ay hamile kalırsam önüzmüzdeki haftalarda temizlik yapmam zor olur. hemde oruçlu oruçlu. bu hafta yapmam lazım. hem 14 ağustosta da sınavım var ona çalışmam lasım. offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?