tuz ve arkadaşlarının muhabbet topiği sen de gel !

Aynı şey benim içinde geçerli gel bizimle takıl sen burada

gerçekten kusura bakma ama özel msj dolmuş bende artık nerede buldum oraya yazdım arkadaşıma ulaşmak için napım

önemlli değil ya. her zaman bekleriz. oturmaya dA gel. çağırdı kaçtı olmasın

Keşke yemek yese benimki çok seviyorum yemek yapmayı ama çokseçiyor şimdi de istmeiyor sıcakta

tuzzz bayılamdın değil mi?

Sesn solığın çıkmıyor

Eee kızlar akşama yemek yaptınızmı
NE yemekler yaptınız?

daha şimdi eşim aradı zavallı kocişim .
eşim :naber aşkım akşama ne lazım istediğin bişey var mı? ne yapıyosun filan dedi
ben : sana makarna yaptım aşkım şunu al bunu al
e: ooo peynir ve pulbiber de koydun mu
b: koymam mı tam istediğin gbi.
sanırsın adama kuzu çevirmişim burda olanları bilse ......
hem sabah arkadaşıma kahvaltıya gidip eve 3 te geldim yemek yok çocuk altını ıslatıp duruyo gerisini siz düşünün evde de makarnayı yemek diye eşime yutturursam bugünkü mesaimi tamamlamış olacam.

takılmak bişi değil hep takılıorumda işlerimi halledemiorum ozaman da ya. beni motive etcek hatta bana yardıma gelcek yakında oturan bi arkadaşa ihtiyacım var

Ya senin rumuz çok uzun nasıl hitabedelim sana?

O motivasyondan bana da lazım bulursan bana da yolla

Tuz yeter artık yarılcam işyerinde deli diyeckler en sonunda

AY TUZCUM SANA BAYILIYORUM ALEMSİN BİZLERİ GÜLDÜRDÜN ALLAHTA SENİ GÜLDÜRSÜN
SEN BENİ GÖRECEN
KIZIM Bİ YANDAN BAYILIYO GÜLMEKTEN
ÖBÜRÜ KARNIMDA MİDEMİ BULANDIRIYO
EV KARMANÇORMAN
EŞİME YEMEK YOK
AMA BEN İNT BAŞINDAYM
takılmak bişi değil hep takılıorumda işlerimi halledemiorum ozaman da ya. beni motive etcek hatta bana yardıma gelcek yakında oturan bi arkadaşa ihtiyacım var

NEREDE OTURUYOSUN CANIM YA HİÇ YOKMU AİLEN FALAN
SENDE NETTE GEL BİZLER VARIZ TATLIM

ailem 1,5 saatlik messefa de. ist. dayım.

aaah ah çalışırken rastlayacaktınız siz bana,işten vakit buldukça geyik yapardık.şimdi daha çok işim var.çalışırken yani o zamanlar çok mutsuzdum. jübilemi yapalı hanım hanım oturuyordum evde taaaa ki hayatımın topiğini bulana kadar. sağolun arkadaşlar.

boşver yemesinler sende akşam eşine somunekmekli küpşeker tatlısı yapar eline verirsin. hem karnı doyar hem şekeri düşmez. canım benim çok sağolun bende sizleri çok sevdim.

pendikteyim (bak yine deşifre oldum ben bu işi beceremiyecem) 1 annem 1de kızkardeşim var annem bazen memlekette bazen bizde kalıyor. kızkardeşimle komşu semtlerdeyiz.

Son düzenleme:
hımm canım sende nete gel bak alem yaparız ben halen gülüyorum
Benimde hanım annecim bagda.,annecimde bagda,eltimden haber yok Zaten bende tek çoçugum bebelerle evdeyim

hep netteyim zaten. ramazan gelio evin temizlenmesi lasım. camlar batık. hemde 15 aydır planlarımı hep olası hamileliğime göre yapıom. olaki bu ay hamile kalırsam önüzmüzdeki haftalarda temizlik yapmam zor olur. hemde oruçlu oruçlu. bu hafta yapmam lazım. hem 14 ağustosta da sınavım var ona çalışmam lasım. offf

Yok tuz sen yapamıcam bu deşifre olmama durumunu

Neyse rahat bırak kendini sakınan göze çöp batar

Ben annemle aynı semtteyim kaynanamla aynı sokakta bir de bekar erkek kardeşim var birde evli görümce

ALLAH YARDIMCIN OLSUN
RABBİM TATDIRSIN İNŞ O EN GÜZEL DUYGUYU
BENİMDE EVİME DOGAL GAZ ÇEKİLİYO ,EV BOYANACAK
BU KADAR İŞİ KİM YAPACAK BİLMİYORUM

15 aydır cam silmiyorsun demek kiiiiiii! yakaladım seniii. rabbim hayırlı bi bebiş nasip etsin inşalah sana ve bga'ma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…