yok tuz sen yapamıcam bu deşifre olmama durumunu
Neyse rahat bırak kendini sakınan göze çöp batar
ben annemle aynı semtteyim kaynanamla aynı sokakta bir de bekar erkek kardeşim var birde evli görümce
15 aydır cam silmiyorsun demek kiiiiiii! yakaladım seniii. rabbim hayırlı bi bebiş nasip etsin inşalah sana ve bga'ma
kaynanam benle. eşimin bir akrabası var yakın ist. da. uzak da varda. bir tane var. onlarlada bi yıldır görüşmüoz. aslında pek kimselerle görüşmüoz. vakit bulamıoz. çalışıom ben
bizde kışın annemle aynı mahallaede ,hanımannemle aynı semte,eltimle aynı mahallede oturuyoz
Yok tuz sen yapamıcam bu deşifre olmama durumunu
Neyse rahat bırak kendini sakınan göze çöp batar
Ben annemle aynı semtteyim kaynanamla aynı sokakta bir de bekar erkek kardeşim var birde evli görümce
aminnnnnnn
birlikte mi kalıyorsunz? Ne iş yapıyorsun
allah sabır versin sana
ya eltim de üye rastlarsa yandık. elti belası ıyyyyyyy! valla canım rüzgar bizim herbirimizi bi yere dağıttı kardeimin tayin durumu var o da giderse bu şehirde (bak dikkat et söylemedim) yalnız kalacam yine. o zaman annem de ikiye bölünecek . kaynanam zaten 3 saatlik yolda çok şükür rabbim doyurmadan ayırdı.
8 aydır falan silmiom galiba :)
aralık bana geri deme40 kere söyleyince olurmuş :)
başka bişi deyin bana
Hıı anladım şimdi senin neden kastiğini
"Doyurmadan ayırmak " yeter Tuz karnım ağrıyor artık
iş yerindeyim sandalyemden düşücem
yidiz da doğuracak bu gidişle
Aminnnnnnn
Birlikte mi kalıyorsunz? Ne iş yapıyorsun
Allah sabır versin sana
birlikte kalıoruz evt. eşim annesinin tek çocuğu. bi kayınvalide var. başka elti görümce kayınpeder vs yok.
ing. dersleri veriorum .
birlikte kalıoruz evt. Eşim annesinin tek çocuğu. Bi kayınvalide var. Başka elti görümce kayınpeder vs yok.
Ing. Dersleri veriorum .
aralık bana geri deme40 kere söyleyince olurmuş :)
başka bişi deyin bana
allah sabır versin sana asıl bombalar sendedir tam yerine geldin
kutu diyelim? olur mu ki?
yaklaşmışım demek ki. bende bu aralar biraz bıraktım evi. kızım yeterince yoruyo. kapı pencere de açık tozla başa çıkamıyorum. haftada 2 gün sileceğime 1 gün siliyorum. ev de biraz büyük 2 günde anca bitiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?