tuz ve arkadaşlarının muhabbet topiği sen de gel !

kaynanam benle. eşimin bir akrabası var yakın ist. da. uzak da varda. bir tane var. onlarlada bi yıldır görüşmüoz. aslında pek kimselerle görüşmüoz. vakit bulamıoz. çalışıom ben

yok tuz sen yapamıcam bu deşifre olmama durumunu

Neyse rahat bırak kendini sakınan göze çöp batar

ben annemle aynı semtteyim kaynanamla aynı sokakta bir de bekar erkek kardeşim var birde evli görümce

bizde kışın annemle aynı mahallaede ,hanımannemle aynı semte,eltimle aynı mahallede oturuyoz

15 aydır cam silmiyorsun demek kiiiiiii! yakaladım seniii. rabbim hayırlı bi bebiş nasip etsin inşalah sana ve bga'ma

Aminnnnnnn

kaynanam benle. eşimin bir akrabası var yakın ist. da. uzak da varda. bir tane var. onlarlada bi yıldır görüşmüoz. aslında pek kimselerle görüşmüoz. vakit bulamıoz. çalışıom ben

Birlikte mi kalıyorsunz? Ne iş yapıyorsun

bizde kışın annemle aynı mahallaede ,hanımannemle aynı semte,eltimle aynı mahallede oturuyoz

Allah sabır versin sana

Yok tuz sen yapamıcam bu deşifre olmama durumunu

Neyse rahat bırak kendini sakınan göze çöp batar

Ben annemle aynı semtteyim kaynanamla aynı sokakta bir de bekar erkek kardeşim var birde evli görümce

ya eltim de üye rastlarsa yandık. elti belası ıyyyyyyy! valla canım rüzgar bizim herbirimizi bi yere dağıttı kardeimin tayin durumu var o da giderse bu şehirde (bak dikkat et söylemedim) yalnız kalacam yine. o zaman annem de ikiye bölünecek . kaynanam zaten 3 saatlik yolda çok şükür rabbim doyurmadan ayırdı.

aralık bana geri deme 40 kere söyleyince olurmuş :)

başka bişi deyin bana

Hıı anladım şimdi senin neden kastiğini

"Doyurmadan ayırmak " yeter Tuz karnım ağrıyor artık

iş yerindeyim sandalyemden düşücem

yidiz da doğuracak bu gidişle

aralık bana geri deme 40 kere söyleyince olurmuş :)

başka bişi deyin bana

7 -8 ay fazla söledin nasıl yaklaşmış oluosun acaba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…