- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.092
- 158
- 40
- Konu Sahibi Dindirella
-
Arkadaslar is degistirmem gerekiyor ve tuzla da noyle bi imkan var.yerimde de kalabilirim iyi bir semtte oturuyorum ama pahali her sey.tuzlada kitalar vs ucuz gibi.maddi olarak da rahat ederim ama tek basina bi kadinin yasayacagi yerler midir?hic bilmiyorum karsi tarafi caddeyi kadikoy u beykoz u bilirim sadece desem yeri ha bi de goztepe.
Tuzla yi tek basina bi kadin icin onerir misiniz?
Atiyorum ben bu tarafta esenyurt u kimseye onermem mesela.oyle bi yer mi?bilgi verirseniz cok sevinirim
E5 in üstünde de güvenli ve nezih yerler mevcut :) Esenyurt'a benzeyen bir tarafını görmedim ben henüzTuzla'da çarşıya yakın yerler güzel Anadolu yakasında genellikle e-5 in altında kalin sahile yakın yerlerinde yukarlari belirli semtler Esenyurt gibi.
Güzel falan ama ben tek başına yaşayan bir kadın için tuzlayi önermem.Dragos tarafına bakın tuzlaya yakın en azından daha nezihArkadaslar is degistirmem gerekiyor ve tuzla da noyle bi imkan var.yerimde de kalabilirim iyi bir semtte oturuyorum ama pahali her sey.tuzlada kitalar vs ucuz gibi.maddi olarak da rahat ederim ama tek basina bi kadinin yasayacagi yerler midir?hic bilmiyorum karsi tarafi caddeyi kadikoy u beykoz u bilirim sadece desem yeri ha bi de goztepe.
Tuzla yi tek basina bi kadin icin onerir misiniz?
Atiyorum ben bu tarafta esenyurt u kimseye onermem mesela.oyle bi yer mi?bilgi verirseniz cok sevinirim
E5 in üstünde de güvenli ve nezih yerler mevcut :) Esenyurt'a benzeyen bir tarafını görmedim ben henüz
sahil kesiminin de sorunu deprem açısından biraz daha riskli olmasıTabikide ama araştırmak gerekli ama nezih semtler biraz daha azınlıkta
Doğma büyüme tuzlaliyim. Eğer ki kırsal bir semtinde değilseniz soylediklerinizin hiç ilgisi yok. Kartal Maltepe tuzlaya göre daha varoş kalır.Ben 5 sene Tuzla'da yaşadım. Yaşadığınız bölgesine göre değişir, sahil tarafindaysaniz yasanabilecek bir yer, tuzla belediyesi ya da Aydınlı vs tarafindaysaniz , oralar eskiden hep tarla ve inşaatti, çok fazla taciz vakaları falan olurdu ıssız yerler olduğu için ama artık heryerde bina var diye biliyorum. Yine de insanları muhafazakardir. Rahat rahat giyinip sokağa çıkarsanız bön bön bakabilirler. Anadolu yakasında medeniyet kartaldan sonra başlıyor maalesef.
Bön bön bakanlar kadıköy suadiye maltepe gibi yerlerde de var ki bende pendık tarafındayım kartal bölgesi cidden pendik ve tuzla nın yanından geçmezDoğma büyüme tuzlaliyim. Eğer ki kırsal bir semtinde değilseniz soylediklerinizin hiç ilgisi yok. Kartal Maltepe tuzlaya göre daha varoş kalır.
Doğma büyüme tuzlaliyim. Eğer ki kırsal bir semtinde değilseniz soylediklerinizin hiç ilgisi yok. Kartal Maltepe tuzlaya göre daha varoş kalır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?