eee bende şimdi merak ettim peki ya karışırsa:))atıyorum kayınvalideniz aldı napıcaksınız onu nasıl ayarlanır bide yerimidir bilmem ama bişi sormak istiyorum konuyu açan arkadaşımız ızın verırse ..isteme gunuyle alakalı:)
Kizlar o tuzlu kahveyi kesinlikle yapmalisiniz inanin cok güzel oluyor. Tam 3hafta önce benimde isteme söz oldu bitaneme öyle güzel bi kahve yaptimkiGaribim o kahveyi ictikten sonra 5 bardak su icti Erkek kardesimle sevdigim cok iyi anlastiklarindan kardesim onun o kahve icerkenki hallerini kameraya aldirmis. Sözden sonra izledikte gülmekten yikildik. zaten kahveyi sevmez icine birde tuz konulunca bizimki bi olduki sormayin Bizde birde sey denir eger damat gercekten kizi istiyorsa o kahveyi icerken yüz ifadesi hic degismicek osekilde icecek sonra videoda izledimde valla hic belli etmemis benim bitanem tuzlu kahve ictigini cok güzel bir ani öyle kiyamam edemem demeyin sakin bende cok seviyorum sözlümü ama bu adettir yapilir sonra icinizde kalir ama baskalari limon karabiber pulbiber felanda koyuyorlarmis bana onlar abarti geliyor tuz koyun ama elinizi korkak alistirmayin
Bence deee. Allah nasip ederse sonucta isteme bir defa olacak onda da bu adeti uygulamak çok keyifli olucak :) kamerayı hiç düşünmemiştim çok hoş olmuştur :)) bunları aklıma yazıyorum şimdiden :)
Zaten bu tür günlerde insan heycandan hic birsey anlamiyor geriye sadece fotograflar ve videolar kaliyor oyüzden mümkün oldugunca bol bol resim cektir ve videoya aldir sonra izleyince cok komik oluyorBen girmisim fincani almak icin alirken dibi göründümü diyorum sorguya cekermiscesine bunlar felan güzel anilar ve hayatta bir kez yasaniyor. Bizde tam 700 civari resim cekilmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?