Koltuklarınızın halılarınızın perdelerinizin rengini bilmiyorum ama kahve tonlarında olan çok hoş gözüküyor :)
Bencede kahve diyorum güzel görünüyor
Şimdi daha detaylı baktığımda da şunu söyleyebilirim beyaz olanın altında boşluk var tam yere oturmuyor ayak yapısından dolayı temizlemek zor olucaktır sürekli toz olucak gözünüze batıcak ve temizlemekte zor olur diye düşünüyorum çok orta bi boy çünkü elektrik süpürgesi falan zor girer :/
gecen bi arkadaşımın evinde kahverengi ünitenin biraz daha farklısını gördüm ama rengi aynı ve bana hiç toz belli etmiyo 15 gün saglık sorununda temizlik yapamadım ama tertemiz duruyo dedi. hem çok da şık duruyo
benim hiç aklıma gelmemişti bak çok haklısın. suan evde küçük bi tv dolabı var onun da altı boşluk ama onu çekmek kolay. bunu rahat çekemem yani sonuçta.
Aynen öyle bende ilk anda detaylı incelemedim sadece gözüme hangisinin hoş göründüğüne baktım ama biraz inceleyince gözüme çarptı :) Ki hiçte detaycı değilimdir aslında :) Güle güle kullan şimdiden :)
Beyazdan her zaman çok korkmuşumdur ama yeniden dekor ettiğim oturma odamızı beyaz kullandım ve cok memnunum. her zaman temiz ve ferah duruyor. kahve tonlarında bence toz daha çok belli oluyor. İkisi arasındaysanız beyaz. Yalnız bu modeller biraz demode oldu gibi.uygun fiyatlı ama modern bir şeylere bakın derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?