Degistiremiyrosaniz siz de onun hoşuna gittiği şeylerden zevk almayı deneyin. Ortak alan oluşturun kendinize.Aynen öyle , sanırım onların kısıtlaması eşimi tv ye karşı daha bağımlı daha vazgeçilmez hale getirdi.
Daha önce tlefon kırdığım için biliyorum bnde tepkisini yokk kırsamda sorun çıkarmaz saolsun ama, iiçime oturmuştu benim yeni alınan telefonu kırmak şuan cesaret edemem. :)Ben kırardım valla, bir sinir anına bakar.
Siz kırın diye demiyorum, hani eşinizin tepkilerini siz bilirsiniz; şu durumu bire bir yaşıyor olsak eşim alttan alır. Sizinkini tetikler de aile faciasına mı döner bilemem; ancak ciddi bir atak yapmanız lazım. Değişimler, dönüşümler, iplerin koptuğu noktada olur genelde.
Bizdeki düşünce kalitesiz görüntü ve ifadelerin yanı sıraVaayy bee şu kararı veren insanlara nasıll gıbtayla bakıyorum anlatamam...
Tebrik ederim.
Sizde ki düşünce neydi tv kaldırmakla ilgili?
Bravo size , tebrikler gerekliliğinden çok zararı var yaa...Kendim de aynı şeyi yasarim, salak sacma programlara saatlerim gider diye eve TV aldırmıyorum. 8 yıllık evliyim. Esim isyan bayrağını cekecek ama umrumda değil..
Valla zor yaşadığın. Allah ıslah etsin.
Aynen katılıyorum , başında yapmalıymışım o davranışı. Aslında geç kalmışta sayılmamBizdeki düşünce kalitesiz görüntü ve ifadelerin yanı sıra
Tv günlük hayattan 2 kat daha hızlı ve insanlar kapattıktan sonra bile günlük hayata adapte olamıyorlar
İletişimde eksiklik çocukların gelişimlerini olumsuz yönde etkikemesi diye uzar gider
Türk dizisine kurban olayım , bildiğin hiç durma cüneyt arkın , kemal sunal yaaa
Aynen , bende sizin gibi ezberledim tüm replikleri. Hatta kafa bulmak için film replikleriyle bile konuşuyorum çoğu zaman :) bende eşinizin yöntemi uyguluyorum şuan içinBenim eşim hiç izlemezdi tv bende tv manyağıyım .
Yeşilçama ise taparım tüm filmlerin replikleri ezbere yapıncı yönetmen kim bilirim .
Mecbur o da sevdi izleyecek bişey bulamayınca ( benim dizim yoksa) açar hemen yeşilçam kanallarını
Belgeselde izleriz konunun önemi yok sadece hayvan belgesellerinde fare çıkarsa kapatırım o hayvana bakamıyorum.
Sizde biraz takılın onunla sıkıldığınız bi film varsa netten açın çünkü uydudakiker hep aynı . Meraklı köfteci, köroğlu, süt kardeşler , hababam sınıfı , kapıcılar kralı çöpçüler kralı ,
Halbuki çok daha güzel filmler var
Aynen , bende sizin gibi ezberledim tüm replikleri. Hatta kafa bulmak için film replikleriyle bile konuşuyorum çoğu zaman :) bende eşinizin yöntemi uyguluyorum şuan için
11 senelik evliyim benimkide öyle ben bişey anlatırken gözünü ayırmaz tv den deli olurum.izlediği filmi 2 ci 3 cü izlemesi bile olsa dıkkatle bakar..mantıksız gelır bana bızımde kavga ettığımız oldu..öyle gıdıyoo.ilgisizlerde ondanİyi akşamlar hanımlar...
Derdimiz tam anlamıyla tv değil ,eşimle tabiki ama bana göre çok büyük bir etken.7 yıllık evliyim , 25 yaşındayım ve üni. Evliyken devam edip zorda olsa bitirdim çok şükür. Eşim de esnaf kendi dükkanı var. İlgisizlik mi , huymu , karaktermi bilemiyprum sayısız uyarmama , hatta triplere çoğu zaman kavgalara kadar gidebilen bir tv bağımlılığı var adamda bence. Evet , yoruluyor olabilir,yemeğini de tv karşısında yiyebilir dahası çok fazla... iki tane çocuğumuz var ve büyük olanı çok agresif bunun sebebide kardeş kıskançlığı ve babamızın ilgisizliği. İnsan o kara kutu içerisinde neden beynini öldürmek ister saatlerce, onun karşısnda uyumak? Kaçırdığı kaybettiği şeylerin farkında değil, küçük oğlum iki yaşında şuan tamm sevimli ,öğrendiği birşeyleri tekrar etme dikkat çekme döneminde . Yavrum babası baksın diye kırk takla atıyor, bişey gösterecek olsa. Neden baktığı filmlere hemde üç defa beş defa , tekrar tekrar bakar insan. Kavga ediyoruz olmuyor, konuşuyoruz olmuyor. En fazla kendini tutabildiği süre üç beş gün sevimlilik abidesi olarak .sonrasında herşey düzelince aynı tas aynı hamam.şuan da o tv izliyor bende size yazıyorum, üst katta..nasıl düzelir bu adam ? Ya da korkarak soruyorum düzelir mi?
Tv yi atardım ben olsam. Şuan nişanlımla tv almama kararı aldık konuşarak bunu çözemez misinizİyi akşamlar hanımlar...
Derdimiz tam anlamıyla tv değil ,eşimle tabiki ama bana göre çok büyük bir etken.7 yıllık evliyim , 25 yaşındayım ve üni. Evliyken devam edip zorda olsa bitirdim çok şükür. Eşim de esnaf kendi dükkanı var. İlgisizlik mi , huymu , karaktermi bilemiyprum sayısız uyarmama , hatta triplere çoğu zaman kavgalara kadar gidebilen bir tv bağımlılığı var adamda bence. Evet , yoruluyor olabilir,yemeğini de tv karşısında yiyebilir dahası çok fazla... iki tane çocuğumuz var ve büyük olanı çok agresif bunun sebebide kardeş kıskançlığı ve babamızın ilgisizliği. İnsan o kara kutu içerisinde neden beynini öldürmek ister saatlerce, onun karşısnda uyumak? Kaçırdığı kaybettiği şeylerin farkında değil, küçük oğlum iki yaşında şuan tamm sevimli ,öğrendiği birşeyleri tekrar etme dikkat çekme döneminde . Yavrum babası baksın diye kırk takla atıyor, bişey gösterecek olsa. Neden baktığı filmlere hemde üç defa beş defa , tekrar tekrar bakar insan. Kavga ediyoruz olmuyor, konuşuyoruz olmuyor. En fazla kendini tutabildiği süre üç beş gün sevimlilik abidesi olarak .sonrasında herşey düzelince aynı tas aynı hamam.şuan da o tv izliyor bende size yazıyorum, üst katta..nasıl düzelir bu adam ? Ya da korkarak soruyorum düzelir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?