Tv ' yi kırasım var

Ben kırardım valla, bir sinir anına bakar.

Siz kırın diye demiyorum, hani eşinizin tepkilerini siz bilirsiniz; şu durumu bire bir yaşıyor olsak eşim alttan alır. Sizinkini tetikler de aile faciasına mı döner bilemem; ancak ciddi bir atak yapmanız lazım. Değişimler, dönüşümler, iplerin koptuğu noktada olur genelde.

Daha önce tlefon kırdığım için biliyorum bnde tepkisini yokk kırsamda sorun çıkarmaz saolsun ama, iiçime oturmuştu benim yeni alınan telefonu kırmak şuan cesaret edemem. :)

TV.izleme , bizimle ilgilen şekilde değilde , eşinizin eşref saatinde konuşun.
Her gün bir saat TV.yi kapatmayı konuşun . O sırada oyun oynama ,sohbet etme zamanı olsun deyin . Sonra çocukları erken uyutursunuz , o da keyfine bakar.

14 yıl önce bir karar aldık tv izlemiyoruz mutluyuz
Darısı başınıza diyeyim

Vaayy bee şu kararı veren insanlara nasıll gıbtayla bakıyorum anlatamam...
Tebrik ederim.
Sizde ki düşünce neydi tv kaldırmakla ilgili?

Kendim de aynı şeyi yasarim, salak sacma programlara saatlerim gider diye eve TV aldırmıyorum. 8 yıllık evliyim. Esim isyan bayrağını cekecek ama umrumda değil..

Valla zor yaşadığın. Allah ıslah etsin.

Vaayy bee şu kararı veren insanlara nasıll gıbtayla bakıyorum anlatamam...
Tebrik ederim.
Sizde ki düşünce neydi tv kaldırmakla ilgili?
Bizdeki düşünce kalitesiz görüntü ve ifadelerin yanı sıra
Tv günlük hayattan 2 kat daha hızlı ve insanlar kapattıktan sonra bile günlük hayata adapte olamıyorlar
İletişimde eksiklik çocukların gelişimlerini olumsuz yönde etkikemesi diye uzar gider

Kendim de aynı şeyi yasarim, salak sacma programlara saatlerim gider diye eve TV aldırmıyorum. 8 yıllık evliyim. Esim isyan bayrağını cekecek ama umrumda değil..

Valla zor yaşadığın. Allah ıslah etsin.
Bravo size , tebrikler gerekliliğinden çok zararı var yaa...

Aynen katılıyorum , başında yapmalıymışım o davranışı. Aslında geç kalmışta sayılmam

Türk dizisine kurban olayım , bildiğin hiç durma cüneyt arkın , kemal sunal yaaa

Benim eşim hiç izlemezdi tv bende tv manyağıyım .
Yeşilçama ise taparım tüm filmlerin replikleri ezbere yapıncı yönetmen kim bilirim .
Mecbur o da sevdi izleyecek bişey bulamayınca ( benim dizim yoksa) açar hemen yeşilçam kanallarını

Belgeselde izleriz konunun önemi yok sadece hayvan belgesellerinde fare çıkarsa kapatırım o hayvana bakamıyorum.

Sizde biraz takılın onunla sıkıldığınız bi film varsa netten açın çünkü uydudakiker hep aynı . Meraklı köfteci, köroğlu, süt kardeşler , hababam sınıfı , kapıcılar kralı çöpçüler kralı ,

Halbuki çok daha güzel filmler var

Aynen , bende sizin gibi ezberledim tüm replikleri. Hatta kafa bulmak için film replikleriyle bile konuşuyorum çoğu zaman :) bende eşinizin yöntemi uyguluyorum şuan için

Bizde tv yok. Cok guzel bir hayat tarzi bence. Hem tv'de cocuklarin bilincaltini etkileyecek cok fazla etken var. Kesinlikle tv ile ayni ortamda olmamalilar.

11 senelik evliyim benimkide öyle ben bişey anlatırken gözünü ayırmaz tv den deli olurum.izlediği filmi 2 ci 3 cü izlemesi bile olsa dıkkatle bakar..mantıksız gelır bana bızımde kavga ettığımız oldu..öyle gıdıyoo.ilgisizlerde ondan

Tv yi atardım ben olsam. Şuan nişanlımla tv almama kararı aldık konuşarak bunu çözemez misiniz

Çocuklardan girseniz konuya. Gelişimleri için çok zararlı en azından küçük çocuk uyuyana kadar kapalı kalsın sonra birlikte senin seçtiğin bir şeyleri izleyelim deseniz. Orta yol bulunur gibi geliyor bana.

Kapat tvyi, tv saati doldu de. ben eski evde anten taktırmamıştım tvye olan nefretimden, bu evde direk uydu varmış tvnin anten kablosu takılınca direk çekti
Eşşek kadar adam ailesine ayıracak vaktini kendisi ayarlayamıyorsa çocuk terbiye eder gibi saatle izleteceksiniz başka çözüm yok.

Annem bu konuda kabloyu kesmisti tv nin.. Sonradan itiraf etmisti boşuna cirpinma ben kestim diye, babam sade bir ters bakış atı okadar....

Düzelmez kuzum, iş yerindeki sorunları tv ile unutuyor, sen kendi hayatına bak, çocuklar büyüyünce de bir işe girersin, sosyalleşmek için ona muhtaç olmazsın, bırak izlesin televizyonunu, bura kadınlara sorsak, ay gitsin başımdan da ne yapıyorsa yapsın diyecek olan çoktur, çocuğun donu, çorabı, yemeğin suyu vb başını yiyeceğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…