Tv ' yi kırasım var

Çocuklar uyuduktan sonra tv izleme hakkı verin. Bende çok sıkılıyorum televizyondan. Başımı sıkıştırıyorlar gibi oluyor

Szde çabaladınız mı? Daha dikkatli olması için , değişmiuormu diuosun ?

Evet, sizde haklısınız . İnşallah oğlan biraz daha büyürde , kpss den iyi sonuç alırım ..

Aynen , akşama bugünlük tv yeteerr, bütün çocuklara iyi geceler diyeceğim , cilveli cilveli

Tv yi atardım ben olsam. Şuan nişanlımla tv almama kararı aldık konuşarak bunu çözemez misiniz
Almayında zaten , netten halledersiniz her işinzi . Diğer türlü vakit kaybı gibi geliyor bana nedense. Sanırım eşimin tutumu soğuttu tv ye karşı beni

Almayında zaten , netten halledersiniz her işinzi . Diğer türlü vakit kaybı gibi geliyor bana nedense. Sanırım eşimin tutumu soğuttu tv ye karşı beni
Benim annem kardeşim eşin gibi. Tvye nefretim ordan geliyor , gün içinde yaşadığım bir olayı anlatacak oluyorum "ayyyy kadın gördü , eyvah!" gibi saçma sapan tepkiler veriyor tvye bana dönüp baktığı yok. Yahu onlar hayal ürünü benim yaşadığım gerçek tepki vereceksin madem bana ver tepkiyi , yok tv en yakın arkadaşı her olayı kendi yaşıyor sanki. Eski evime de tvnizin anteni Yok diye gelmiyordu

Nasıl sinir bozucu olduğunu çok iyi anlıyorum bizde bişey gösteriyoruz mesela bakmadan aa evet çok iyi yapmışın diyo , deli ediyo adamı

Evden TV yi kaldırmayı teklif edin? Önce bize bu yazdıklarınızı onunla oturup adam akıllı konusun ve ardından bu teklifi yapın veya eşinizle bir iddiaya girin bir ay TV siz yapabilecek misin diye . Belki o zaman kaçırdığı şeylerin farkına varır.
Tahmin ediyorum ki eşiniz esnaf olduğundan dükkanda TV izliyordur ve bağımlılık bundan dolayı olmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…