İyi akşamlar hanımlar...
Derdimiz tam anlamıyla tv değil ,eşimle tabiki ama bana göre çok büyük bir etken.7 yıllık evliyim , 25 yaşındayım ve üni. Evliyken devam edip zorda olsa bitirdim çok şükür. Eşim de esnaf kendi dükkanı var. İlgisizlik mi , huymu , karaktermi bilemiyprum sayısız uyarmama , hatta triplere çoğu zaman kavgalara kadar gidebilen bir tv bağımlılığı var adamda bence. Evet , yoruluyor olabilir,yemeğini de tv karşısında yiyebilir dahası çok fazla... iki tane çocuğumuz var ve büyük olanı çok agresif bunun sebebide kardeş kıskançlığı ve babamızın ilgisizliği. İnsan o kara kutu içerisinde neden beynini öldürmek ister saatlerce, onun karşısnda uyumak? Kaçırdığı kaybettiği şeylerin farkında değil, küçük oğlum iki yaşında şuan tamm sevimli ,öğrendiği birşeyleri tekrar etme dikkat çekme döneminde . Yavrum babası baksın diye kırk takla atıyor, bişey gösterecek olsa. Neden baktığı filmlere hemde üç defa beş defa , tekrar tekrar bakar insan. Kavga ediyoruz olmuyor, konuşuyoruz olmuyor. En fazla kendini tutabildiği süre üç beş gün sevimlilik abidesi olarak .sonrasında herşey düzelince aynı tas aynı hamam.şuan da o tv izliyor bende size yazıyorum, üst katta..nasıl düzelir bu adam ? Ya da korkarak soruyorum düzelir mi?