- 16 Eylül 2017
- 7.738
- 14.009
- 248
- 29
- Konu Sahibi pportakall
-
Yüzüne kapatsam muhtemelen hususi eve gelip döverdiValla ben konuşmanın sonuna kadar dayanamazdım bile bu muameleye. İkinci terslemesinden sonra ben kapardım asıl suratına. Siz yine iyi dayanmışsınız. Yerinizde olsam üzüleceksem bi niye ben suratına kapamadım diye üzülürdüm. Gerisinde üzülecek hiçbi şey yok çünkü.
Genel olarak aksi biriyse o zaman keşke hiç sormasaydınız. Bir dahaki sefere madem internetten araştırırsınız muhatap olmak yerine.Yüzüne kapatsam muhtemelen hususi eve gelip döverdi
Ben de öyle diyorum keşke hiç sormasaydım. Olayın bu kadar büyüyebileceği aklımın ucundan bile geçmedi. Bana kumandanin tusuna basmamı söyleseydi ya da hic cevap vermeseydi keşke.Genel olarak aksi biriyse o zaman keşke hiç sormasaydınız. Bir dahaki sefere madem internetten araştırırsınız muhatap olmak yerine.
Maalesef öyle olmuyor o işler. Mecburum. Dövse sikayet edebileceğim bir yer yok.Yüzüne kapardim ben ne hakla gelip dovecek
Hatalı olan sen değilsin ki. Üniversite sınavında sayısalda Türkiye de ilk 200 e giren kardeşim babamın bağırarak sorduğu 6x5 sorusuna cevap verememişti. O zaman da lisede okul birincisiydi. Çok iyi bilirim o korkuda adını söyleyemez insan. Keşke biraz insan olsa abinArtık gerçekten kendimden şüphe etmeye başladım. Ciddi soruyorum bu soruyu,benim anlama kitligim falan mı var. Abimin evine geldim üçüncü günüm olacak bugün. Üc gündür dershanem var bahanesiyle sabah en gec 10 da cikip aksam 8-9 arası geliyorum. Bugün de abim nöbetteydi. Tvye tv box almış netflixi açamadım. Mesaj attım konuşamaz müsait değildir diye "netflix açılmıyor mu,acamadim sebeke yok diyor" diye, bir tane cevap attı sadece yemin ederim attigima pişman oldum. Aradı ilk dediği şey "Neden mesaj yazdirip duruyorsun tiktik yazamıyorum işte arasana" oldu ve bagiriyor tabii ki bunu derken. Bağırarak anlatmaya başladı şu şöyle bu böyle diye tamam abi tesekkür ederim diyorum tamam deme yap diye bağırıyor, mesela hdmı takili mı diyor hdmının ne olduğunu biliyorum ama o bağırdıkca panik olup ne diyeceğimi bilemiyorum farenin bilgisayara takilan bluetoothu sandım hdmi arıyorum etrafta. Benim odadan mouse ı al dedi almaya gidiyorum dedim nereye gidiyorsun salonda dedi göremedim dedim koltuklara baksana diye bağırmaya devam ediyor. Fareyi(bluetoothlu) tvboxa tak dedi mouse nın takildigini biliyorum ama ilk bulamadim nereye takildigini diyemiyorum da bulamadım diye bir posta daha bağırdı. En son dedi ki bak sakince anlatıyorum ( gerizekalı gibi hissettim kendimi) anlatti. Sonra bagirdi netflix izle diye aldık ya bunu diye (özellikle alma tv izlemiyoruz diye defalarca söyledim). En son gerginim aç iste deyip kapatti telefonu. Panikle birsürü yere tikladim, kumandalari kurcaladim öyle buldum nasıl açabileceğimi. Youtube da izledim ama anlayamadım. Meğerse smart tvnin internet baglantisi yokmuş. Tvboxı açmak icin de smart tvnin kendi kumandasında bir tuşa tıklamak gerekiyormuş. Bu kadar basit olduğunu anlayınca kendime o kadar çok kızdım ki başta nasıl göremedin anlayamadın abinin kızacağını tahmin edemedin mi diye. Gercekten gerizekali gibi hissediyorum şu an. Hicbir seyden anlamıyorum. Güzelce laptopu acip izleseydim bunların hicbiri yasanmayacaktı kendimi suclu hissediyorum.
Ben de bagirinca alık alık bakıyorum bayilacak gibi oluyorum kanim çekiliyor,nutkum tutuluyor. Aileme anlatsam yanimiza dön derler ama abimi kosulsuz kabule devam ederler erkek diye. Abim de bunu cok iyi bildigi icin nasılsa bir sey diyemez diye bana kötü davranıyor.Hatalı olan sen değilsin ki. Üniversite sınavında sayısalda Türkiye de ilk 200 e giren kardeşim babamın bağırarak sorduğu 6x5 sorusuna cevap verememişti. O zaman da lisede okul birincisiydi. Çok iyi bilirim o korkuda adını söyleyemez insan. Keşke biraz insan olsa abin
İkiniz mi yaşıyorsunuz?Ben de bagirinca alık alık bakıyorum bayilacak gibi oluyorum kanim çekiliyor,nutkum tutuluyor. Aileme anlatsam yanimiza dön derler ama abimi kosulsuz kabule devam ederler erkek diye. Abim de bunu cok iyi bildigi icin nasılsa bir sey diyemez diye bana kötü davranıyor.
Evet arada diğer kardesimiz de gelip gidiyor evlerimiz yakın. Ama ona böyle davranmiyor. Ondan bahsederken dahi falan diyor ( ikiz kardeşim)İkiniz mi yaşıyorsunuz?
Ben de görmezden geliyorum ama bu kadar bağırılınca gerizekalı gibi hissettim kendimi. Bir de sonunda cok basit bir sey cıkınca iyice kötü hissettimAmaaaaaann karamellaa boşver. Bazı insanları görmezden gelmek lazım
O an boşluğuna gelmiş olabilir, kafan dağılmış olabilir. Onu çözememen ne seni aptal yapar ne de abinin çözebilmesi onu süper akıllı. Her an her şeyi algılayamayabiliriz, sakinleş geç oldu ama bi yeşil çay yap. Sonra uyu mis gibi. Gerçekten kendini üzmeye değmez bunlar içinBen de görmezden geliyorum ama bu kadar bağırılınca gerizekalı gibi hissettim kendimi. Bir de sonunda cok basit bir sey cıkınca iyice kötü hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?