- 16 Eylül 2017
- 7.738
- 14.009
- 248
- 29
- Konu Sahibi pportakall
-
Kendisi cagirdi defalarca 6 ay boyunca da gel dedi ısrar etti asla ben teklif etmedim. Evin temizlik yemek islerine ben bakıyorum evcil hayvanin mamasi suyu temizligiyle ben ilgileniyorum. Maddi külfet mi acaba diye düşünüyorum ama 6binden fazla maas alıyor. Cok yemek yiyen birisi değilim az yediğim icin sürekli hakaret ediyor hatta. Ne dese tamam diyorum tamam deme döverim diyorSorun tvyi acamaman degil bence. Ya o an iste geremilimli bir olay yasadi hincini senden cikardi ya da altta yatan baska birsey var tv bahane. Onunla kalmani mi istemiyor yoksa?
Corona muhabbetleri hafiflemisken garsonluk mu yapsam baska sehirde diye düşündüm kurtulurum diye ama cesaret de edemedim açıkcası. İdare etmeye calisiyorum ama hic ummadigim hic beklemedigim yerden hakaret isitince tüm dengem alt üst oluyorAbin çok kaba davranmış canım , sen de panikle anlayamamışsın, zaten düzgün anlatamamış da abin. Konularından az buçuk biliyorum abini, sınav geçene dek arkaya at, sınavdan sonra kalbinin kırıldığını anlat istersen
Haklısın tabii, olsun öğrenmiş oldun demekki abine ufacık bir şey dahi sorulmayacak. Belki gergindir o an başka bir şeye sana yansıtma yapmıştır , bu onu haklı yapmaz ama. Şimdi garsonluk yerine kpssye öyle bir asıl ki atanıp kurtul o evdenCorona muhabbetleri hafiflemisken garsonluk mu yapsam baska sehirde diye düşündüm kurtulurum diye ama cesaret de edemedim açıkcası. İdare etmeye calisiyorum ama hic ummadigim hic beklemedigim yerden hakaret isitince tüm dengem alt üst oluyor
Bulunduğum şehirde alan dershanesi yoktu. Daha doğrusu bir tane vardi ama o da tek diye cok pahalıydı. Babam sene başında istersen git falan dedi de o sıra sürekli evde maddiyat konusu döndüğü için ben aileme yük olmayayım dedim(eşek kafam), dershane il merkezinde olduğu icin bir de yurt ücreti vermek gerekiyordu aylik en az 1000 tl masrafti sonradan da babam biraz yan cizmeye başladı iste yakınlarda yurt yokmuş falan diye benim de vicdanım el vermedi. Abim de ben ise baslayinca yanıma gel burada dershane seçeneği çok diye tutturdu ben de onun sözüne güvenip geldim.Ailenizle neden yaşamıyorsunuz eğer çok özel bir sebep değilse?
Biri size araliksiz bağırınca ister istemez dert oluyor. Keşke olmasa.Böyle dertlerden başka dert verme yarabbii..inşalla ben de bi.gün böyle tvyi açamadım die konu açacak kadar dertsiz olurum
Yok ayni mahallede üniversiteden arkadaslariyla kalıyor.İkiz kardeşiniz nerede kalıyor peki? O da sizinle mi?
Kiz değil ki erkek o da. O arkadaslariyla memnun zaten benimle yaşamakta istemezdi ailenin istenmeyen elemanıyım,ben gidince abimin evine tasinir muhtmelen. Ailemin yaninda harclik alamiyorum 200 tl ancak veriyorlar. Ne kadar kıssam da birikim olmuyor onda da. Kpssyi kazanamazsam sağa sola gidip iş bakmam lazım. O yüzden birikim yapıyorum.Bir de orda da su sorun var hicbir yere gidemiyorum evden 100 metre uzaklastigim anda aramaya basliyorlar. Sürekli gözleri üzerimdeAkıl vermek pek haddime değil ama ben yerinizde olsam önüme dünyaları da serse asla abiniz gibi biriyle yaşayamazdım. Gerekirse evime döner uzaktan dershane filan alırdım. İkinci bir ihtimal olarak kız kardeşinizle yaşamak var ama onu siz de düşünmüşsünüzdür zaten şimdiye kadar.
Maalesef cok sindirildimYa birşey diyeyim mi gerçekten abinize bile şuan kızamıyorum o kadar hoş tepki veriyorsunuz ki. İçimden kavga etseler izlerim yahu ben bunları geçtitamam deme döverim diyormuş birde
Kusura bakmayın ben kız diye düşündüm niyeyse. Bir tarafta fiziksel şiddet varken benim tercihim kesinlikle fiziksel şiddet olmayan taraftan yana olurdu.Kiz değil ki erkek o da. O arkadaslariyla memnun zaten benimle yaşamakta istemezdi ailenin istenmeyen elemanıyım,ben gidince abimin evine tasinir muhtmelen. Ailemin yaninda harclik alamiyorum 200 tl ancak veriyorlar. Ne kadar kıssam da birikim olmuyor onda da. Kpssyi kazanamazsam sağa sola gidip iş bakmam lazım. O yüzden birikim yapıyorum.Bir de orda da su sorun var hicbir yere gidemiyorum evden 100 metre uzaklastigim anda aramaya basliyorlar. Sürekli gözleri üzerimde
Böyle dediniz üzüldüm şimdi. Bu durumu değiştirecek hamleler için uygun zaman ne zaman peki ?Kiz değil ki erkek o da. O arkadaslariyla memnun zaten benimle yaşamakta istemezdi ailenin istenmeyen elemanıyım,ben gidince abimin evine tasinir muhtmelen. Ailemin yaninda harclik alamiyorum 200 tl ancak veriyorlar. Ne kadar kıssam da birikim olmuyor onda da. Kpssyi kazanamazsam sağa sola gidip iş bakmam lazım. O yüzden birikim yapıyorum.Bir de orda da su sorun var hicbir yere gidemiyorum evden 100 metre uzaklastigim anda aramaya basliyorlar. Sürekli gözleri üzerimde
Maalesef cok sindirildim
Kpss calisiyorum atanip gitme hayalim var alanimla ilgili bir sürü yere basvurdum ama olmadi maalesef hep tecrübe dediler. Kazanamazsam da artik karin tokluguna neresi olursa gideceğim diyorum bunun icin de birkac ay yetecek para biriktirmeye calisiyorum. Yüksek lisansa başvurup kazanısam da krediye falan basvuracagim. Parttime da calisirim bi is bulana kadar.Yeter ki evden uzaklasayim.Böyle dediniz üzüldüm şimdi. Bu durumu değiştirecek hamleler için uygun zaman ne zaman peki ?
Fiziksel siddet yok ama tehditi var. Kaybet-kaybet durumundayim maalesef. Ailemin maddi durumu epey iyi olmasına rağmen is kiz cocuguna gelince refahi icin hicbir şey yapmiyorlar.Kusura bakmayın ben kız diye düşündüm niyeyse. Bir tarafta fiziksel şiddet varken benim tercihim kesinlikle fiziksel şiddet olmayan taraftan yana olurdu.
Sebebi ne bilemedim ama umarim bir yeri kazanir ve o evden cikarsin. Resmen psikolojik siddet. Hem seni temizlikcisi olarak goruyor hem de stres topu. Yurtta kalsan daha iyi. En azindan kafan rahat olur. Umarim bir an once bir yer kazanirsin ve su hezimetten kurtulursun.Kendisi cagirdi defalarca 6 ay boyunca da gel dedi ısrar etti asla ben teklif etmedim. Evin temizlik yemek islerine ben bakıyorum evcil hayvanin mamasi suyu temizligiyle ben ilgileniyorum. Maddi külfet mi acaba diye düşünüyorum ama 6binden fazla maas alıyor. Cok yemek yiyen birisi değilim az yediğim icin sürekli hakaret ediyor hatta. Ne dese tamam diyorum tamam deme döverim diyorBenim harcayacagim elektrik su faturasi onu ne kadar etkileyebilir ki. Gürültü de yapmam. Odamdan çıkmam. Ara sıra ufakta olsa ben de eve bir seyler alıyorum. Hatta babamlar o burada kira vermesin diye ev alacaklardi bu muhitten(220bin nakitleri var) (bu muhitte evlerin fiyati genelde bu civarlarda) olmadi,beğenemediler parayi abime transfer ettiler,noterde vekalet verdiler. Üstüne kredi cekebiliriz de dendi abim 20-30 bin ben de cekebilirim dedi. Sadece abimin ev beğenip anlasmasi lazim ama hic aramıyor maddi sıkıntısı olsa araması gerekmez miydi ? Baktiklari evlerde de hep bir kusur buldu abim yok alaturka tuvaleti yok,yok günesi iyi almıyor,yok odalar bagimsiz değil,katı müsait değil vs.. Kız arkadaşı yok ama acaba eve rahatca arkadaslari gelemiyor mu ben varken onun icin mi istemiyor diye düşünüyorum. Arkadaslik bağları kuvvetlidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?